Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

DARBENIN ADI BALYOZ


dominik

Önerilen İletiler

mesela 2007 de aldığı sonuçları başarı diye yutturmaya çalışan akp lilere güneydoğudan ne aldınız diyesorunca bana türkiye genelini söylemişlerdi.ozamandtp nin güneydoğudan ne aldığını sormuştumda canım türkiye geneline bak sen demişlerdi, akp 2007 de türkiye genelinde yüzde47 güneydoğuda 15 20 sanırım almıştı .dtp türkiye genelinde yüzde 7 güneydoğuda yüzde 70 oy almıştı.bu benim için önemlidir .çünkü türkiye genelinde ne alırsa alsın ben dtpnin güneydoğuda ne aldığına bakarım .çünkü adamlarınderdi devası zaten oradır.

tsk daki bazı paşaları eleştiriyorum ki onlara amca demek daha doğru.ama bazen kendikendime eleştirideyapıyorum. mesela bugünrizeden tsknın bütünbirlikleri başka bir yere alınsa rizede tsk nınvarlığı olmasa diyorum sanırım rizedeki memurlar polis dahil bunu sıkıntı etmezler.ama aynı şey mardin için olsa orda kaç memur kalmak ister. buda benim öz eleştirimdir.

O kadar oyu Almanyada ki Türk milletvekilleri de aliyor tabii onlar bu oyu alirken ülkeyi bölmek adina almiyor..

 

Berlini zaten sorgulamaya gerek yok?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Cevaplar 102
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Darbe o kadar basitse darbeyi önlemekde okadar basit bu anlayisa göre.. o zaman koyarsin kapinin önüne iki polis darbeyi önlersin.

 

1961, 1997 ve 12 Eylül darbeleri cokmu zor olmustu sayin Efendi? O darbelere karsi önceden halktan olsun TSK'den olsun veya baska kurumlardan olsun büyük bir direnismi olduda bizlere "darbe yapmak o kadar basitse...." gibi söyzlerle darbenin kolay yapilamadigini anlatmaya calisiyorsunuz. Darbe yapmak cok kolay, yeterki bunun ortami hazirlansin ve konjuktür müsaade etsin. Ülkemizdeki tüm darbeleri dogru incelediginiz zaman söyledigim sartlar cercevesinde darbelerin ne kadar kolay yapildigini göreceksiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ordumuz diktatörlük peşinde olsaydı, yapılan saldırılara bu kadar medeni tepki göstermezdi, hükümetimiz demokratik olsaydı, bugün muhalif yazı yazacak gazeteciler hapiste değil, işlerinin başında olurdu. Geçmişe mazi geleceğe niyazi senaryoların peşine takılıp gidenler, bugün yapılan light darbeyi tartışmıyor bile. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır taktiği ne de güzel vücut buluyor bazı tarafların kaleminde ve de ne güzel uyutuluyor insanlar çalıntı masallarla.

 

Atı alan üsküdarı geçti, halen burada olabilme ihtimali bile tartışma konusu darbe hikayeleri ile uğraşıyoruz. Sanki demokrasi içinde yüzdürüyor da hükümet bizi, ya ordu darbe yaparsa bu özgürlükten mahrum kalırsak diye paranoya yaşıyoruz. Halimiz, fırtınada gemisi su alan kaptanın, menüde unutulan bir yemeği tartışma konusu etmesine benziyor. Yani koyun can derdinde, kasap da et.

 

Kimileri özgürlük peşinde, kimileri orduya hakaret etmeyi özgürlük olarak görüyor. Kimileri demokrasi peşinde, kimileri sınırsız özgürlüğü demokrasi sayıyor. Kimileri almaktan yana, kimileri eldeki her şeyi satmaktan. Kimileri vatan bölünmesin derken teröristliğe mahkum oluyor, kimileri asıp kesip bölerken kahramanlığa terfi ediyor. Halimiz böyle içler acısı iken, kimileri orduyu yıpratıyor, rejimi değiştirsin diye, kimileri orduya hakaret ediyor kuyruk acısı var diye, kimileri orduyu acımasızca eleştiriyor, ülke bölünürken ses çıkarmasın diye.

 

Benim lafım bütün bu haberleri yapan yandaş kalemşörlere ve onların fikir babalarına.

 

Herkesin rengi belli oluyor, o yüzden hiç TSK’ya nefretinizi özgürlük, demokrasi, cunta, darbe masallarının arkasına saklamayın. Maden çıktınız er meydanına, sallıyorsunuz ortaya her koldan, kiminiz f bandından, kiminiz saltanat tahtından, kiminiz saman altından, kiminiz Amerika’dan, dürüst olun en azından. Dürüstlük ve samimiyet ile yoğrulan her farklı düşünce, fikir, kültür, dil Anadolu’nun zenginliği oldu asırlardır, bundan sonrada olmaya devam edecek ama içtenlikten uzak her eleştiri, o zenginlikten çalan bir hırsız gibidir ve TSK’yı hedefe koyup sıktığınız her kurşunla bu milleti bir arada tutan değerleri de kanatıyorsunuz taktığınız başka başka maskeler yüzünden. Yazıktır yapmayın…

 

Saygılarımla,

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.