Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Astroloji-Ay


Önerilen İletiler

Ay, dünyamızın bir uydusu olduğu ve bize diğer gezegenlerden çok daha yakında bulunduğu için yaşamımız üzerinde doğrudan bir etkisi vardır. Özellikle Ay'ın suların kabarması ve çekilmesi yani gelgitten sorumlu olduğunu biliyoruz. Bilim, Ay'ın bütün sıvıları etkilediğini ortaya koymuştur.

 

Vücudumuzun büyük kısmı da sudur ve dolayısıyla Ay bizi doğrudan doğruya etkilemektedir. Bir yıldız haritasında Ay'ın konumu çok önemlidir ve o kimsenin yaşam karşısındaki tutumunu, bilinçaltı tepkilerini ve güçlü temel davranışlarını gösterir.

 

Bazı durumlarda Ay daha güçlü bir konumdadır ve etkileri Güneşin bulunduğu burcun özelliklerinden daha belirgin olabilir. Bir insanın diğerleri üzerinde bıraktığı ilk etki Ay'ın onun yıldız haritasındaki konumu hakkında bilgi verebilir.

 

Ay sizin iç karakterinizi, gizli kalmış yönlerinizi, sadece sizi çok yakından tanıyanların bildiği kişilik özelliklerini temsil eder.

 

Ay genel olarak duyguları temsil eder. Ay sizin en derin duygularınızı, içgüdülerinizi, sezgilerinizi, heyecanlarınızı ve tepkilerinizi açığa çıkarır. Aynı zamanda özel hayatınızı, ev ortamınızı yönetir.

 

Ay dişidir; annenizi ve hayatınızda önem taşıyan kadın karakterleri yönetir. Karınız, kız arkadaşınız, kadın patronunuz, eski karınız, büyük anneniz ve kızınızın yöneticisidir.

 

Güneş sizin geleceğinizi temsil ederken Ay ise geçmişinizi temsil eder. Ay sizin köklerinizi, duygusal gelişmelerinizi, temelinizi yönetir.

 

Duygularınızı nasıl açığa vurduğunuz ise diğer gezegenlerin Ay'a yaptığı açılarla anlaşılır. Özellikle kadınsanız yıldız haritanızdaki ay sağlığınızla ilgili önemli ipuçları verir.

 

Ay dünyadaki bitkilerin büyümesine neden olduğundan verimlilikle de ilgili sayılır. Astrolojide Ay, Yengeç burcunu yönetir. Bu burç annelik duygusunu simgeler. Vücutta da Ay göğüsle, mide ve sindirim sistemi ile ilgilidir.

 

Her gezegende 2-3 gün kalır ve 28 günde Zodyak turunu tamamlar. Yeni Ay doğduğu zaman başlangıçlar, yeni şeyler için en uygun zamandır. İki hafta sonra dolunay olduğu zaman ise (haritanızda düştüğü yere göre) hasat yani olayları sonuçlandırma zamanıdır.

 

Kaynak:Astroloji

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.