Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Admin-- Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 2010 YENİ YIL DİLEKLERİ Sevgili Üyelerimiz, Bundan böyle forumumuzda gelenekselleştirirerek devam ettireceğimiz bir YENİYIL DİLEKLERİ köşemiz olacak. Bu köşemizde gelecek olan yeni yıl için istediğimiz dileği/dilekleri yazacağız. Ve yıl içinde eğer bu dileklerimiz gerçekleşirse, tekrar gelip dileğimizin gerçekleştiğini buraya ekleyeceğiz. 2010 yılı için dileklerimizi yazacağımız süre 15 gün ama bu dileklerimizin gerçekleşmesi için 365 koca günümüz var Hadi bir an önce dileklerimizi dilemeye başlayalım çünkü 15 gün sonra çok geç kalmış olabilirsiniz. Tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle Sevgiyle kalın Not: Lütfen "2010 Yeni Yıl Dilekleri" isimli forum başlığının bir tartışma başlığı olmadığını ve sadece dileklerimizi dilemek için açıldığını unutmayalım. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Admin Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Bu yıl geçen yıl dilediğim şeyin aynısını diliyorum. Dilerim bu yıl gerçekleşir.... http://www.turkish-media.com/forum/blog/1/entry-5410-hersey-hazir-hayallerim-ve-gercekler/ Saygılar Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Çekilisin yapıldığı haftalar ( toplar ağır gelmez de yapıldığı taktir de ) en az bir üyenin kazanmasını dilerim http://www.turkish-m...nanlar-listesi/ Saygılar Alıntı
Φ kgurleyen Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Kendim için birşey istiyorsam namerdim... Üniversitede okuyan oğlum için; tüm sınavlarını vermesini diliyorum... Ülkem için de; AKP iktidarının başımızdan gitmesini diliyorum... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 "Bu köşemizde gelecek olan yeni yıl için istediğimiz dileği/dilekleri yazacağız." denmiş, benim tek dileğim yok o yüzden çok dilek isteyeceğim yeni yıldan NE KADAR DİLEK O KADAR ŞANS 1) Bu yıl yüksek lisans tezimi verdim, seneye doktora sınavını kazanıp bir doktora öğrencisi olmak istiyorum. 2) Daha çok, daha da çok İngilizce öğrenmek ve hatta yurtdışına gidip bir de dil eğitimi almak istiyorum. 3) Fotoğraf çekmenin tüm inceliklerini öğrenmek gerekirse kursa gitmek istiyorum. 4) Bir de bir dövme istiyorum ama dövme yaptıracak cesareti bulamıyorum, yeni yıldan kendime dövme yaptırabileceğim kadar cesaret istiyorum. 5) 1 ocak itibariyle dansa yeniden başlamak ve bir daha da bırakmamak istiyorum. 6) Yoga derslerime daha düzenli katılmak ve daha düzenli meditasyon yapmak istiyorum. 7) Kafamı toparlamak istiyorum. 8) Sık sık tatile gitmek ve kendimi olmasa da en azından kafamı dinlendirmek istiyorum. 9) Bu yıl fazladan aldığım şu kendini bilmez kilolarımı geri vermek istiyorum. Kilolarım da ben de artık kendimizi bilelim istiyorum. 10) Ailemi ve sevdiklerimi bu yıl da yanımda görmek istiyorum. 11) Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama benim de kalbim kırılmasın istiyorum. 12) Sorunlar kendiliğinden hallolsun istiyorum, ben artık sorun halletmek istemiyorum. 13) Hayatımda huzur ve barış istiyorum. 14) Ozon tabakası kendisini tamir etsin istiyorum. 15) Ağaçlar kesilmesin istiyorum. 16) İnsanlar doğanın üzerinden artık ellerini çeksinler istiyorum. 17) AKP hükümeti bu yıl artık başımızdan gitsin, yerine gelecekler de gelecekler arasından en iyisi olsun istiyorum. 18) Sigarayı bırakayım istiyorum ya da sigara beni artık bıraksın istiyorum. 19) İş yerinde birikmiş olan bütün işlerim artık birikmesin ve bitsin istiyorum. 20) Doğa ve Toprak'a (yeğenlerim) başta olmak üzere tüm sevdiklerime, hatta sevmediklerime de, mümkünse de tüm insanlığa sevgi, barış, huzur, sağlık ve mutluluk istiyorum. 21) Çok şey istiyorum ama en çok istediğimi kendime saklamak istiyorum. Hepsinin gerçekleşmesi imkanlı da o imkansız gibime geliyor ama o da imkanlı olsun istiyorum. Bugünlük bu kadar yeter daha 15 gün var, 15 gün boyunca buraya ugrar ugrar, aklıma geldikçe aklıma gelenleri de gelir buraya yazarım. Bence güzel olan herşeyi ve hatta çok şeyi isteyin isteyenin bir yüzü kara, vermeyeninse 2 yüzü Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Sağlıklı,uzun ömürlü,çevresine faydalı ve renkli gözlü torunum olsun istiyorum,diliyorum Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Dileğimi içimden tutum ve gercekleşir ise Freyja, söz sana buraya gelip yazacağım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Sevgili Gloria gibi benimde dileklerim sıralamakla bitmez ama benim için en önemli olan birkaç tanesini yazmak istiyorum 1. Ailem, eşim, kızım ve bütün dostlarım yeni yılda ve bundan sonra gelecek bütün yeni yıllarda benimle olsun istiyorum, 2.Kızımın vatana, millete hayırlı bir Türk Genci olarak yetişmesini diliyorum 3.Yeni yılda güzel bir tatil geçirmeyi istiyorum 4.İş yerimle ilgili olarak şartların daha güzelleşmesini, bu sene bari zam alabilmeyi diliyorum 5.Ülkemiz içinde Akp nin başımızdan gitmesini, Türkiye için hayırlı olacak en iyi partinin seçilmesini diliyorum 6. Bol miktarda huzur ve barış istiyorum ..... Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Yeni bir yil yeni bir umut, yeni yilin tum insanlara ve bana saglik, huzur, mutluluk, basari, getirmesini diliyorum nice mutlu yillara Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 yeni yıl yeni umutlar... hem kendim hem insanlık adına barış içerisinde sağlıklı, mutlu, bol kazançlı bir yıl diliyorum... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 *Swiss ve Moevenpick otellinde staj ve meslegimi yapmak istiyorum seneye * Tatil : ingiltereye gidip `host`ailemi görmek istiyorum, Türkiyeye gelip ailemi ve dostlarimi görmek istiyorum, Fransa`yada en iyi arkadasimla gitmek istiyorum * Nisan ve Temmuz arasi kosu yapmak istiyorum * ayda bir hafta sonuna ailemi görmek icin sehir disina cikmak istiyorum * Lotto´da kazanmak istiyorum * Ameliyat olmak istiyorum * Okulla bas vurmak istiyorum ama hangi sehirde kalcama bahali oldugu icin belki 2011 icin gecerli olabilir bunlar benim dileklerim.... Ailem, dostlarim ve forumdaslarim ise saglik, mutluluk, huzur istiyorum. Türkiye icin yeni bir parti istiyorum cünkü dinnim icin AKP, Atatürkcülügüm icin CHP, Millettim icin MHP gerekmiyor benim icin ben 3. de onlarsiz seviyorum Dünya icinde dileklerim ...cevremizi temiz tutsak fena olmaz sanirim Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Ben 2 dilek dilemek istiyorum; Birinci dileğim; hem Dünyada ve hem de Türkiye'de siyasetin tartışıldığı kadar çevreyle ilgili konuların da tartışıldığı ve bir an önce çevre için olumlu işlerin yapıldığı bir yeniyıl için olsun. Sanırım doğanın benden daha çok iyi dileğe ihtiyacı var... İkinci dileğim ise birinci dileğimin gerçekleştiğini görüp, buraya yazmak... Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Ben Dabbetül Arzın çıkmasını diliyorum.Bütün kötülerin yok olacağı ,sadece iyi insanların dünyayı alıp yeniden güzelleştirdiği o günleri görmeyi diliyorum.2010 da olaki olmazsa, hem bu dünya hem ahiret için artık huzur diliyorum. İyi hal diliyorum.Açtığım mağazamla kendi kendime yetmeyi diliyorum. Ve Frejya nın dikkat çektiği gibi, okullarda ekranlarda her yerde çevre için dersler diliyorum.Bahçede temizlemek için yığınla vakit harcadığım izmaritleri, çöpleri,şişeleri, hayvan dışkılarını yaratmayan bir toplum diliyorum.Etrafımda çiçekler,yeşillikler ,bahçeler diliyorum. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Admin Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 yeni yıldaki 365 gün'ün yapacaklarım için yeterli olmasını diliyorum... Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Geçen seneye göre çok daha huzurlu ve sağlıklı bir dünya diliyorum.. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 2010 yeni yıl dilekleri için son 3 gün Alıntı
Misafir Bastet Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Çok sevdiğim bir arkadaşımın kedisi 20 günden fazladır firarda,benim dileğim onun geri dönmesi,çünkü arkadaşım çok üzülüyor... Bir de yeni yılda ismi SEVGi olan,insandan insana geçen bulaşıcı bir hastalık sarsın Dünya'yı,...İnsanlar lugatlarında SAVAŞ diye bir kelime olduğunu unutsun... Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 2010'da kisisel olarak gerceklesmesini diledigim 4-5 dilegim var umarim 2010 yili boyunca bu dileklerim gerceklesi soyle bir kuvvetli telepati yoluyla dileyim icimden neler oldugunu buraya yazmama gerek yok sanirim himmmm himmmm hiiiimmm Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2009 Olmasını istediğim o kadar çok şey var ki aslında hangisini yazsam bilemiyorum. Ama en önemlisi aynen bu yıl olduğu gibi 2011'i de beklerken yine güzel şeyler etmek ve onlarında gerçekleşmesini umut edebilmek sanırım Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Sağlık diliyorum. Eşimin ve benim hastalıklarımızdan kurtulmamızı diliyorum. yarın röntgen sonuçlarım temiz çıksın istiyorum yeni yılda herkese sağlık diliyorum Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Bir bugün ve yarın kaldı.. evet dilekleriniz Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 ben birkaç bişey daha dilemek istiyorum 22) Piyangoymuş, sayısal lotoymuş falan ne varsa işte onların hepsini ben kazanayım, sonra dağıtırım söz 23) Ahh arabamı unutmamalıyım, bir adet siyah Honda Civic Elegance istiyorum. Mümkünse Marta kadar olsun Gerçi piyango çıkarsa hemen 1 hafta içinde de olabilir Ve bir de seni seviyorum Hondacııım, korkma piyango bile çıksa para hırsına bürünmeyecek ve senden vazgeçmeyeceğim. Tamam yarına kadar aklıma ne gelirse sıralayacağım... Yine geleceğim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 22) Piyangoymuş, sayısal lotoymuş falan ne varsa işte onların hepsini ben kazanayım, sonra dağıtırım söz Burasını sana hatırlatacağım haberin olsun ) yeter ki sen kazan Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Burasını sana hatırlatacağım haberin olsun ) yeter ki sen kazan Bircecim bak şimdi ben senin bu dileğinin kabul olmasını çoook isterim birlikte dağıtırız... Bircenin bu dileği kabul olsunnnnn Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Bircecim bak şimdi ben senin bu dileğinin kabul olmasını çoook isterim birlikte dağıtırız... Bircenin bu dileği kabul olsunnnnn Hani bana hani bana demiş Ayrıca benim de minikcik dilekim var Kendimden çok özel bir başkası için de istiyorum bu dileği, içkiye uygulanan kdv oranları %18 den %1 e düşsün istiyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.