Φ Legendary Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 Aziz SİVASOĞLU Doğum Tarihi :1950 - (Samsun/Çarşamba) Eğitimci şair. 1950 Çarşamba (Samsun) doğumlu. Öğretmenliğin yanısıra yayın sektöründe çalıştı. Halen YA-PA'da editör olarak görev yapıyor. Sadece çocuklar için yazan Sivaslıoğlu'nun birçok kitabı bulunmakta. 1. Okul Öncesi Çocukları İçin En Güzel Şiirler Hazırlayan: Aziz Sivaslıoğlu Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 2. 2 Yaş Çocukları İçin Zıt Kavramlar Aziz Sivaslıoğlu; Resimleyen: Tayfun Barışkan Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 3. Baştan Sona Okul Öncesi Eğitim 2: Vücudumuz ve Sağlığımız Toplumsal Yaşam Aziz Sivaslıoğlu Rengin Zembat; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 4. 2 Yaş Çocukları İçin Oyuncaklarım Aziz Sivaslıoğlu; Resimleyen: Tayfun Barışkan Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 5. 2 Yaş Çocukları İçin Vücudum Aziz Sivaslıoğlu; Resimleyen: Tayfun Barışkan Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 6. Bak-Öğren 10 Taşıtlar ve Trafik Aziz Sivaslıoğlu Engin Özatalay; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 7. Bak-Öğren 11 Haberleşme Aziz Sivaslıoğlu Engin Özatalay; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 8. Doğamız / Bilgi Evi (Okul Öncesi Eğitim Seti 7) Aziz Sivaslıoğlu; Resimleyen: Nilüfer Dericioğlu Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 9. Bak-Öğren 1 Evimiz Ailemiz Aziz Sivaslıoğlu Oğuz Demir; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 10. Bak-Öğren 7 Renkler Aziz Sivaslıoğlu Oğuz Demir; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 11. Baştan Sona Okul Öncesi Eğitim 4: Kullandığımız Araç Gereçler Doğamız Aziz Sivaslıoğlu Rengin Zembat Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 12. Baştan Sona Okul Öncesi Eğitim Seti (4 Kitap Takım) Aziz Sivaslıoğlu Rengin Zembat; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; İstanbul 358 sayfa. 13. 2 Yaş Çocukları İçin Hava Aziz Sivaslıoğlu; Resimleyen: Tayfun Barışkan Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 14. Bak-Öğren 20 Saat Kaç Aziz Sivaslıoğlu Oğuz Demir; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 15. Baştan Sona Okul Öncesi Eğitim 1: Ben Kimim? Okulumuz Evim - Ailem Atatürk Aziz Sivaslıoğlu Rengin Zembat; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 16. 2 Yaş Çocukları İçin Besinler Aziz Sivaslıoğlu; Resimleyen: Tayfun Barışkan Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 17. 2 Yaş Çocukları İçin Evim Aziz Sivaslıoğlu; Resimleyen: Tayfun Barışkan Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 18. 2 Yaş Çocukları İçin Giysilerim Aziz Sivaslıoğlu; Resimleyen: Tayfun Barışkan Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 19. 2 Yaş Çocukları İçin Güvenli Yaşam Aziz Sivaslıoğlu; Resimleyen: Tayfun Barışkan Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 20. 2 Yaş Çocukları İçin Hayvanlar Aziz Sivaslıoğlu; Resimleyen: Tayfun Barışkan Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 21. 2 Yaş Çocukları İçin Sağlığım Aziz Sivaslıoğlu; Resimleyen: Tayfun Barışkan Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 22. 2 Yaş Çocukları İçin Taşıtlar Aziz Sivaslıoğlu; Resimleyen: Tayfun Barışkan Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 23. 2 Yaş Çocukları İçin Yaşantım Aziz Sivaslıoğlu; Resimleyen: Tayfun Barışkan Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 24. Bak-Öğren 12 Meslekler Aziz Sivaslıoğlu Rengin Zembat; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 25. Bak-Öğren 14 Spor 1 Aziz Sivaslıoğlu Rengin Zembat; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; . 26. Bak-Öğren 15 Spor 2 Aziz Sivaslıoğlu Rengin Zembat; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 27. Bak-Öğren 16 Sanat Aziz Sivaslıoğlu; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 28. Bak-Öğren 17 Çevremiz Aziz Sivaslıoğlu Oğuz Demir; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 29. Bak-Öğren 18 Önemli Günler Haftalar Aziz Sivaslıoğlu Oğuz Demir; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 30. Bak-Öğren 19 Mevsimler Aziz Sivaslıoğlu Oğuz Demir; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; 31. Bak-Öğren 2 Kullandığımız Araç ve Gereçler Aziz Sivaslıoğlu Oğuz Demir; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 32. Bak-Öğren 3 Vücudumuz ve Beş Duyu Aziz Sivaslıoğlu Oğuz Demir; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 33. Bak-Öğren 4 Meyveler Sebzeler Aziz Sivaslıoğlu Oğuz Demir; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 34. Bak-Öğren 5 Hayvanlar 1 Aziz Sivaslıoğlu Oğuz Demir; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 35. Bak-Öğren 6 Hayvanlar 2 Aziz Sivaslıoğlu Oğuz Demir; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 36. Bak-Öğren 8 Şekiller Aziz Sivaslıoğlu Oğuz Demir; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 37. Bak-Öğren Dizisi Büyük Boy Set (20 Kitap Bir Çantada) Aziz Sivaslıoğlu Oğuz Demir; Resimleyen: Oğuz Demir 38. Baştan Sona Okul Öncesi Eğitim 3: Ulaşım İletişim Aziz Sivaslıoğlu Rengin Zembat; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 39. Büyük Sözlüğüm (Varlıklar ve Kavramlar) Aziz Sivaslıoğlu; Resimleyen: İlkay Uçar Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 40. Çiziyorum Yazmaya Hazırlanıyorum Aziz Sivaslıoğlu Oğuz Demir; Resimleyen: Oğuz Demir Ya-Pa Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 41. Fırtına Balıkçılar Aziz Sivaslıoğlu Çınar Yayınları; Çocuk Kitapları Türk Yazarları; 42. Hayat Seni Öpüyorum Aziz Sivaslıoğlu Özcan Yayınları; Türk Şiiri; Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.