Φ arman Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Aç olduğum bir zaman bana yemek ısmarlıyacağını söyleyerek tanışmıştık onunla.. Henüz yemek ısmarlamadı ama o yüreğe ait tüm güzelliklerini ısmarladı bana.. Hemde hiç beklentisiz.. Ruhuna ortak etti beni. Hani birisi için övgü dolu kelimeler kullanmak istersinde hiçbirisi yeterli gelmez ya .. İşte o birisidir Gece Yağmuru. Onun şiirlerini okuyana dek, ben şiir yazdığımı zannediyordum. Bir insan duygularını bu kadar mı güzel ifade edebilir ! O beceriyor işte.. Tanrı insanlara meziyetlerini dağıtırken ona her bakımdan torpil geçmiş.Kendi güzel yüreği güzel yeri çok özel.. İyiki geldin Yağmurum.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 pozitif biri bakalım tanıycaz... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 ben tanıdım ve çok sevdim kendisini hatta pek çok ortak noktamız olduğunu keşfetttik çok tatlı bir kız bence allah gönlüne göre versin her daim mutlu ol inşallah Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 her şeyiyle hüzün kokuyor bu kız ya..yağmur zaten saflığı ve temizliği ifade ediyor bende. galiba sende çok saf ve temiz birisin....içinde hiç bir pislik barındırmadan tüm sıkıntılarını bir yağmur olup akıtırsın inşallah... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 pozitif biri bakalım tanıycaz... ben tanıdım ve çok sevdim kendisini hatta pek çok ortak noktamız olduğunu keşfetttik çok tatlı bir kız bence allah gönlüne göre versin her daim mutlu ol inşallah her şeyiyle hüzün kokuyor bu kız ya..yağmur zaten saflığı ve temizliği ifade ediyor bende. galiba sende çok saf ve temiz birisin....içinde hiç bir pislik barındırmadan tüm sıkıntılarını bir yağmur olup akıtırsın inşallah... tşk ederim arkadaşlar Angel ablacım senin de Allah gönlüne göre versin Arman o kadar güzel ifadeler kurmuşsun ki Tşk ederim herşey için İyi ki gelmişim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 bir gece ansızın yağdı foruma ve tanıdık onu..... renkli kişiliği ve yazılarıyla sewdirdi kendini iyiki varsın ........ hoş kal..... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 hoş sevecen bir arkadaşımız herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 gece yağmuru bu kardaş acayip sıcakkanlı olmakla birlikte cafeyide çok güzel işletiyor. şaka bir yana seni iyiki de arman bizim forma yönlendirmiş iyiki sen de buradasın bacım Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Kavgayla başladı bizim tanışmamız onla, meydünlede öyle olmuştu, meyünle şimdi benim ablam, belki oda öyle olur ama ancak ondan teyze olur Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Ben fazla tan1m1yorum seni gece yagmuru ama duygusal,güvenilir ve insanlar1 umursayan bi havan var bana göre. sen gibi bir arkadas1 istemeyen varm1d1r bilmiyorum Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 kendisini tam tanımış değilim ama iyi niyetli biri oldugunu biliyorum.. ve ayrıca avartarı harika... ( kendi gözleri olgunu söyledi ) Allah C.C. nazardan saklasın ... Herşeyin gönlünce olmasını dilerim... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 senınle paylastıgımız ne kadar az sey var bu forumda, ama ılk geldıgın gunden berı kendını sevdıren pozıtıf bır yapın var, bende bundan nasıbı alabılırsem ne mutlu bana....... gunısıgının muhtesem parıltısı gozlerınde... dılerım ısıgın hıc sonmez, dılerım yuregın hıc acımaz.... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 selam ben de bir iki şey karalayayım dedim gece yağmuruma kendisini çok sevdim ben neden bilinmez. ( ben kolay kolay sevmem de ) açıksözlü , nazik , güzel , cana yakın biri gerçekten. dilerim hayatında seni sevenlerin hiç eksik olmaz. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Arkadaşlar yorumlarınız için çok tşk ederim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Biz teşekkür ederiz ela gözlüm aramıza katıldığın için.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Buna en çok vesile olan sensin asıl teşekkürü hak eden de sensin Alıntı
Φ ALP_EREN Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Ben bu sitenin forumlarında ilk yorumumu yaptığımda,kendisini hiç tanımadığım halde bana sıcakkanlılığını gösteren kişidir.Gerçekten çok iyi birisin ve tam kafa dengisin.tipik ateşli bir ülkücüsün.ve bana göre kendi doğrularından kesinlikle taviz vermeyen birisin.gerçekten hayat hikayeni az çok biliyorum.zorluklara karşı ayakta durmayı ve gülmeyi unutmamış bir insansın.Allah yolunu açık etsin ve herşey dilediğince olsun. ALLAHA EMANET OL. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Tşk ederim Alp Eren Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 bu forumda en beğendiklerim arasındadır gece yağmuru...özünü bilmesi,geçmişini unutmaması,milliyetçi ruhu,ne dediğini bilmesi gerçekten gurur duyulacak birisi...her bayan'a örnek olacak davranışları var...inşallah hayatında karakterin gibi güzel geçer...ALLAH'a emanet ol... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Tşk ederim Erbay , Allah hepimizin iyi dileklerini kabul etsin... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 sen ne zaman beni geçtin güzelim ya devamlı forumdasın galiba yazmışsın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Ablacım Gün içi şirketten kaytardıkça kaytarıyorum Hal böyleyken msj sayısıda ben farkında olmadan başını alıp gidiyor Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 forumda yenıyım ama kalbı gercekten cok yumusak guzel bır ınsan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 O senin yüreğinin güzelliği tşk ederim Adose Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 çok kaytarıyorsun..bak....müdürüm kızıyor....şikayet geliyor senin hakkında.. ....işine bak biraz... ..benim gibi yapma sen....bakma bana..... aaaaaaaa unuttum.........feribota son anda yetiştim............bekledim orada gelen olmadı...teşekkür edrim.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.