Misafir Palaman Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 İyi Sahurlar Palaman uzaktan gelen çay kaşığı tıngırtılarıyla uyandı. Gece yarısına kadar tekmil vermek için beklemişti. Bu uykusuzlukla İyi Sahurlar cümleciğinin yanına getirilebilecek en saçma ifadeyi(smi) getirdiğini farketti. Birkaç gün önce tv*'de zaman öldürmek için seğrettiği "Lütfen Beni Öldürme" isimli filmin etkisiyle bu metni yazmaya karar verdi. İletiyi öngürntüledikten sonra, "O ne ya baya bir saçmalamışım " deyiverdi birden. Bu gidişle Lütfen Beni Öldürme'den çıkıp Başlangıç'a girecem. demesiyle birlikte ansızın... Devamı Yarın okuyan olurmu acaba demedi demedi o kadar da değil bu normal cümle Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Aries Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 Sabah sabah yaziniza guldum sayın Palaman guzeldi İyi sahurlar.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 Hi hi hiiiii benden de bir iyi sahurlar..... ben hemen mutfağa uçuyorum biraz fazla uyumuşum... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Palaman Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2010 Hi hi hiiiii benden de bir iyi sahurlar..... ben hemen mutfağa uçuyorum biraz fazla uyumuşum... İyi sahurlar!... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2010 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2010 İyi sahurlar!... Ben yine geç kaldım galiba hıı... İyi sahurlar arkadaşlarrrrrrrr.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Palaman Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2010 Herkese iyi sahurlar!.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2010 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2010 Geldimmmm.....İyi sahurlarrrr Börekleri çörekleri yiyip hemen yatmıyosunuz demi....Aman haaa mazallah.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2010 Ciddi ciddi herkes sahurda geliyormus ben simdiden herkese iyi sahurlar dilesem olmazmi nakadan mikkemel olur deyilmi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Palaman Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2010 Ciddi ciddi herkes sahurda geliyormus ben simdiden herkese iyi sahurlar dilesem olmazmi nakadan mikkemel olur deyilmi Geliyoruz tabi ki Bize vacip oldu artık, bak ben kaç gündür kaçırmıyorum Herkese iyi sahurlar! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Aries Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2010 Herkese iyi sahurlar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2010 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2010 Oyyyyyyyyy yaprak dolmasııııııııııııııııııııııııı......ay pardon iyi sahurlar diyecektim... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2010 ne zamandır aklımdaydı yarın gidimde konservesini alim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Palaman Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 İyi sahurlar! Bugün menümde krep ve reçel var. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 İyi sahurlar! Bugün menümde krep ve reçel var. Krep mi dedin sennnn... Afiyet olsunnnnn.... Hemen bi çabuk bende yapayım,yetişirmiyim ki, ama dayanamam yerim hepsini ben şimdi, 1 kilo almışım sahurda yediklerim yüzünden... İyi sahurlarrrrrrrrrrr....Sofranızın bereketi bol olsun.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2010 Menüler zengin kıymalı börek de sahurda iyi gitti .. İyi sahurlar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Palaman Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2010 Menüler zengin kıymalı börek de sahurda iyi gitti .. İyi sahurlar Hayıııırrrr dün İyi Sahurlar! diyememişim. Herkese İyi Sahurlar!.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2010 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2010 Elektrikler kesikti örtmenimmmmm.... İyi sahurlar..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Aries Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2010 Son saniyeler veee İyi sahurlar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2010 buralar çok değişmiş he Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Aries Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2010 İyi sahurlar bu gün de erkenciyim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 buralar çok değişmiş he allahını seven kaçsın sedelina geldi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 İyi sahurlar arkadaşlar... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Aries Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2010 davulcu çıktı ... birazdan sofrayı kur ikazı gelecek ben kaçar iyi sahurlarrr Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2010 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2010 İyi sahurlarrrrrrrrrrr....... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2010 Cümleten iyi sahurlaar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.