Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 hepinize +1 +1 i de ilk burda gördüm..şimdi kullanmasam ayıp olur.. meydün sen yok mu sen, şurda yaz yaz bitiremem ki şimdi..en iyisi hiç yazmayayım.. hem bak herkesin dediğine +1 dedim..ilerde bu topiğe bi daha uğrarım haberin olsun.. kendini o zamana hazırla.. bana sen kimsin deme şimdi..bir dost Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 ya sen niye döndün bakayım benimi geçmeye çalışcan :P : P valla geçecem seni............hem ben 10000 yapmadan bir yere gitmem........ hepinize +1 +1 i de ilk burda gördüm..şimdi kullanmasam ayıp olur.. meydün sen yok mu sen, şurda yaz yaz bitiremem ki şimdi..en iyisi hiç yazmayayım.. hem bak herkesin dediğine +1 dedim..ilerde bu topiğe bi daha uğrarım haberin olsun.. kendini o zamana hazırla.. bana sen kimsin deme şimdi..bir dost alla alla bir dost hee..........ne gözel dostsun sen ole........ Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 1,5 hafta sonr görüşürüz senle vizelerim bitsin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 1,5 hafta sonr görüşürüz senle vizelerim bitsin görüşelim...böcüğüm...... Eğer maydünüm hakkında bir şeyler yazmasaydım kanser olurdum.Meydün hem insan olarak ve hemde yaşama espirili bakış açısıyla gerçekten seviyeli ve entellektüel bir insan.Onun bu hicivsel yapısı ile ilk tanışmam beni kendisine erkek olduğuna inandırması ile oldu.Önceleri acaba kiminle karşı karşıyayım dediysemde , zaman içinde onun ne kadar humanist ve ne kadar hassas bir insan ve nekadarda entellektüel bir insan olduğunu anlamama sebep oldu. Seni seviyoruz meydün iyiki varsın benim hakkımda yazdıklarını görünce çok mutlu oldum..sağol......sende iyiki varsın iyiki foruma geri döndün...... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Geliyimmi sarıkamışa Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Geliyimmi sarıkamışa gel tabiki.......sarıkamış gözel yer...... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 tamam tamam sanada geliriz kıskanma! Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 gel made le karşılarız seni... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 gelsin tabi karşılarız......... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Vaybe ... o kadar zaman erkek erkeğe konuşuyoruz sanmışım ama bu konuda yalnız değilim sanıyorum... hatta bu konuda birileriyle aranda tartışma bile çıkmıştı...hatırladığım kadarıyla Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Vaybe ... o kadar zaman erkek erkeğe konuşuyoruz sanmışım ama bu konuda yalnız değilim sanıyorum... hatta bu konuda birileriyle aranda tartışma bile çıkmıştı...hatırladığım kadarıyla evet çıkmıştı..........tatsız bir olaydı boşver........ya ben erkekim demedim ki sadece uyusluk ediyordum o kadar..hem cinsiyet belirtmeden daha güzeldi.....herkes istediği algıladığı gibi yazıp konuşuyordu...olsun beeaa geen eski made olmaya başladım...valla haberiniz olsun....baharla beraber bende coştum.... yalnız değiliz hiç birimiz........ Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 benim bi tanemden sonraki bitanem bendeki yerin ve forumdaki diğer insanlarla olan sohbetin ve yakınlığın inan herkesin başaramayacağı bi şey... çok seviliyorsun... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 benim bi tanemden sonraki bitanem bendeki yerin ve forumdaki diğer insanlarla olan sohbetin ve yakınlığın inan herkesin başaramayacağı bi şey... çok seviliyorsun... Ben ki ! Yenilmez Savaşçı Yenildim Sana Karşı sana senin imzanla cevap vermek istedim.......... inan ki senin yerinde bende çok farklı..iyiki varsın iyiki tanıdım bende seni.... Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Hişt Fıstık.. Benide sefiyonmu ? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Hişt Fıstık.. Benide sefiyonmu ? seni sewmeyen ölsün be abim..... ya beniii meleğim seni de sewiyorum tabe.......... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 yaşasın ben de seni sefiyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 ne dedimse inanma seni değil kendimi aldatıyorum sen istediğin kadar varlığın ta kendisi ol ölümsüzlüğün ta kendisi ben günden güne yok olmaktayım bütün ışıkları kaldırıp attım bir yana anlamıyormusun gökyüzü güneş olsa sensiz karanlıktayım.......... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 .......... Seversin dünyayı doludizgin ama o bunun farkında değildir ayrılmak istemezsin dünyadan ama o senden ayrılacak yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı? Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artık yahut hiç sevmeseydi Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden? Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 benide seviyonmu ? ana senin anı defterinmi var? ayrıca sen bayanmısın abi ya? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 günaydın diesel.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.