Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

DTP’li Ayna-ayna assolist gibi döktürüyor!

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

DTP’nin bülbülü yine şakıdı

Cumhurbaşkanı Gül’ün ’açılım’ rüzgarından etkilenen DTP Eşbaşkanı Emine Ayna’nın dili tam çözüldü: Türkiyelilik kavramı olmalı, Türk değil

AKP ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün sözde Kürt sorunuyla ilgili açıklamalarından cesaret alan DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, yine haddini aşan açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen 9. Diyarbakır Kültür Sanat Festivali’nin kapanışında bir konuşma yapan Ayna, “Birlikte ve beraberlik içerisinde yaşamanın ön koşulu karşılıklı eşitlik, hakların ve özgürlüklerin tanınmasıdır.

Sen bensin dediğin zaman birlik ve beraberlik olmaz ” ifadesini kullandı. DTP’li Ayna, şunları dile getirdi:

Anayasal güvence istedi

“Biz hakların ve özgürlüklerin siyasetini yapıyoruz. Bugün Türkiye’de çok kimlik var ve çok kimlik yaşıyorsa, bu ülke bunu Anayasal güvenceye almak zorundadır. Bu kimlik siyaseti değil. Kimlik siyaseti başka kimliği reddetmektir. Bu ülkede kimlik siyaseti yapan DTP dışındaki tüm siyasi partilerdir. Ben Cumhurbaşkanı’nın Başbakan’ın söylediklerini değil, kamuoyunun söylediklerini önemsiyorum. Kamuoyu çok ciddi tartışıyor Kürt sorununun çözümünü. Türkiye kavramı olmalı, Türk Milleti değil. Türkiye Ulusu olmalı, Türk Ulusu değil. Türkiyelilik kavramı olmalı, Türk değil. Bunlar değiştiği zaman çözümün yolu açılır.”

01/06/2009 01:20

yeniçağ

Ayna nın bu sözlerini okuduğumda nasılda Sn mavinin kürt sorunu açılımına benziyor diye aklımdan geçirdim. :)

Gönderi tarihi:

Cumhurbaşkanı Gül’ün ’açılım’ rüzgarından etkilenen DTP Eşbaşkanı Emine Ayna’nın dili tam çözüldü: Türkiyelilik kavramı olmalı, Türk değil

AKP ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün sözde Kürt sorunuyla ilgili açıklamalarından cesaret alan DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, yine haddini aşan açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen 9. Diyarbakır Kültür Sanat Festivali’nin kapanışında bir konuşma yapan Ayna, “Birlikte ve beraberlik içerisinde yaşamanın ön koşulu karşılıklı eşitlik, hakların ve özgürlüklerin tanınmasıdır.

Sen bensin dediğin zaman birlik ve beraberlik olmaz ” ifadesini kullandı. DTP’li Ayna, şunları dile getirdi:

Anayasal güvence istedi

“Biz hakların ve özgürlüklerin siyasetini yapıyoruz. Bugün Türkiye’de çok kimlik var ve çok kimlik yaşıyorsa, bu ülke bunu Anayasal güvenceye almak zorundadır. Bu kimlik siyaseti değil. Kimlik siyaseti başka kimliği reddetmektir. Bu ülkede kimlik siyaseti yapan DTP dışındaki tüm siyasi partilerdir. Ben Cumhurbaşkanı’nın Başbakan’ın söylediklerini değil, kamuoyunun söylediklerini önemsiyorum. Kamuoyu çok ciddi tartışıyor Kürt sorununun çözümünü. Türkiye kavramı olmalı, Türk Milleti değil. Türkiye Ulusu olmalı, Türk Ulusu değil. Türkiyelilik kavramı olmalı, Türk değil. Bunlar değiştiği zaman çözümün yolu açılır.”

01/06/2009 01:20

yeniçağ

Ayna nın bu sözlerini okuduğumda nasılda Sn mavinin kürt sorunu açılımına benziyor diye aklımdan geçirdim. :)

Abi bu muymuş yani dertleri...

Ne yani şimdi son ek olarak "-iye"yi eklediğimizde her şey güllük gülistanlık mı olacak?

PKK dağdan mı inecek?

DTP kendisini fesh mi edecek?

Ya hu komik olmayın, komik olmayın...

O "-iye" eki yok diye miymiş yani tüm öldürüşmeler ve PKK katliamları?

Ya hu ben her zaman derim;

Bu adamların aslında alıp veremedikler yok...

Çünkü savlarının tek bir tutarlı yanı yok...

Tek dertleri bir isimden kalan kompleks...

Bu ne alınganlık ve bu ne kindir ya hu...

Bana daha çok paranoyayı hatırlatıyor...

Gönderi tarihi:
Abi bu muymuş yani dertleri...

Ne yani şimdi son ek olarak "-iye"yi eklediğimizde her şey güllük gülistanlık mı olacak?

PKK dağdan mı inecek?

DTP kendisini fesh mi edecek?

Ya hu komik olmayın, komik olmayın...

O "-iye" eki yok diye miymiş yani tüm öldürüşmeler ve PKK katliamları?

Ya hu ben her zaman derim;

Bu adamların aslında alıp veremedikler yok...

Çünkü savlarının tek bir tutarlı yanı yok...

Tek dertleri bir isimden kalan kompleks...

Bu ne alınganlık ve bu ne kindir ya hu...

Bana daha çok paranoyayı hatırlatıyor...

:D bunlar ucuz politik sözler değilmis sn Tengerin boşig .Bunlar kendilerini başka düşüncelere karşı haklı göstermek için buldukları orta yollu ucuz politikadıri

Biz ucuz politikayı yemeyiz fakat bu yola meyilli olanların işine gelmektedir...

Demekki '' iye '' olmasaymış terörde olmazmış ,herşeyde güllük gülistanılık olurmuş .Ayna- ayna söyle bana öylemi ? öyle diyor..

Gönderi tarihi:

Hayda, iste sizin birlik anlayisiniz. Alayci ifaedelere gerek yok beyler.

Sayin Tenqeriin,

Bir gun MILLIYETCI diye bizi sucluyorsunuz, oteki gun sirf Kurtler diye DTP'ye atip tutuyorsunuz. Sizin elestirebileceginiz hic bir Turk Siyasetcisi kalmamis gibi. CHPyi elestirin, MHPyi elestirin!

Diyarbakirli...

Gönderi tarihi:

.

.

.

kardesim illah hecelemek mi lazim:

KURTLER TURK DEGIL! Turkiyeli olabilirler ama TURk degiller. Bununla neden alay ediyorsunuz?

Diyarbakirli...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.