Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Sarı lalem iyi ki doğdun mutlu yıllar dilerim... Ummadığın biranda en güzel süprizlerin seni bulması dileğimle... ÖZLEDİĞİN GİDİP GÖREMEDİĞİNDİR Özlediğin, gidip göremediğindir; ama, gidip görmek istediğin Özlem, gidip görememendir; ama gidip görmek istemen Özlediğin, gidip görmek istediğin- ama gidip göremediğin Özlem, gidip görmek istemen- ama, gidememen, görememen; gene de, istemen Oruç Aruoba Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 İşte,işte ben de ne yaptı bu kız dedim bakıyom postalama modundasın canım,anladım kime ama bir türlü gelmedi neyse ki geldi işte Sevgili Sarı Lale,nice mutlu senelere...herşeyin gönlünce olmasını diliyorum. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Doğum günün kutlu olsun abla... nice sağlık ve huzur dolu yıllara... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 İşte,işte ben de ne yaptı bu kız dedim bakıyom postalama modundasın canım,anladım kime ama bir türlü gelmedi neyse ki geldi işte Sevgili Sarı Lale,nice mutlu senelere...herşeyin gönlünce olmasını diliyorum. Hem güzelim hem düşünceli kahretsin ya Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 he valla,yıkılıyo Turkish Media Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 he valla,yıkılıyo Turkish Media müthiş insan, süper insan, mükemmel insan, paha biçilmez insan. ya hiç doğmasaydın... iyi ki doğdun, her sene bir öncekinden daha büyük mutluluklar, daha büyük başarılar getirsin. uzuuuuunnn bir ömür diliyorum sana Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 müthiş insan, süper insan, mükemmel insan, paha biçilmez insan. ya hiç doğmasaydın... iyi ki doğdun, her sene bir öncekinden daha büyük mutluluklar, daha büyük başarılar getirsin. uzuuuuunnn bir ömür diliyorum sana Ruacım,hemşom ben mi yorgunluktan yanlış okudum yoksa bu sözler bana mı Kessin bana Hemşocum,alıntıyı yanlış yapmamış isen bugün Gloria doğmuş,valla Sarı Lalemiz 33 olmuş Benim doğum günüm 15 Haziran,ben 23 olacam Daha çocuğum ya Sevgiler hemşoma... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Rakamlarla sürekli birlikte olunca böyle olur işte harfler sana küser başlığa bak Sarı lalemizin iyi ki doğdun Ama önemli olan sonuç: formun en güzel en düşünceli kızıyım Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Ruacım,hemşom ben mi yorgunluktan yanlış okudum yoksa bu sözler bana mı Kessin bana Hemşocum,alıntıyı yanlış yapmamış isen bugün Gloria doğmuş,valla Sarı Lalemiz 33 olmuş Benim doğum günüm 15 Haziran,ben 23 olacam Daha çocuğum ya Sevgiler hemşoma... evet hemşom gloria ya yazdım. ama yazarken alıntı yapmadım. en azından ben öyle düşünüyorum. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Rakamlarla sürekli birlikte olunca böyle olur işte harfler sana küser başlığa bak Sarı lalemizin iyi ki doğdun Ama önemli olan sonuç: formun en güzel en düşünceli kızıyım hay allahım yaaa. intikam çığlıkları mı yükseliyor Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Admincimm çok zahmetler verdim size de ee yorgunluk kahvesini iyi gider şimdi ee siz yaparsınız artık beraber içeriz Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 evet hemşom gloria ya yazdım. ama yazarken alıntı yapmadım. en azından ben öyle düşünüyorum. Vallaha mı,bana da yaz o zaman ben daha anlamadım ama nese Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Vallaha mı,bana da yaz o zaman ben daha anlamadım ama nese yazarım hemşom ne demek 15 haziranda dile getiricem Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 yazarım hemşom ne demek 15 haziranda dile getiricem eyvallah hemşom benim yaşasun 15 haziran. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 eyvallah hemşom benim yaşasun 15 haziran. bu arada gloria nereyedur yahuu? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 bu arada gloria nereyedur yahuu? partide,bensiz pasta yiyor Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 partide,bensiz pasta yiyor partide mi bensiz mi sensiz mi pasta mı nasıl yeeerrrrr Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 partide mi bensiz mi sensiz mi pasta mı nasıl yeeerrrrr kessin yemiştir kessin nese ben sana gönderirim,sen de patronlara rüşvet ver ben hemen Atatürk havalimanı denilen en nefret ettiğim yere kaçmalıyım. uzunb süreliğine yine gelmeyebilirim;hepinize yürekten sevgiler Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 kessin yemiştir kessin nese ben sana gönderirim,sen de patronlara rüşvet ver ben hemen Atatürk havalimanı denilen en nefret ettiğim yere kaçmalıyım. uzunb süreliğine yine gelmeyebilirim;hepinize yürekten sevgiler iyi yolculuklar Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Iyiki Dogdun iyiki varsin Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Bütün gün sana ulaşamadım ne yazık ki İyi ki doğmuşsun canım Kalbin kadar güzel bir ömür sürmeni dilerim Seni çok ama çokkkk seviyorum Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2009 yafuu varyaaa tanıyanlar bi şanslı bi şanslı... böyleee ömrünüze ömür katar cıvıl cıvıl bir insan nice mutlu yeni yeni yaşlara sağlıklı ve mutlu ... isteklerin olması dileğiyle. Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2009 Gönlü güzel olanın bakışıda,duruşuda güzeldir.. Tüm ömrün güzellikler içerisinde geçsin,hep mutlu ol... nice yıllara. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 Sarı lalem iyi ki doğdun mutlu yıllar dilerim... Ummadığın biranda en güzel süprizlerin seni bulması dileğimle... ÖZLEDİĞİN GİDİP GÖREMEDİĞİNDİR Özlediğin, gidip göremediğindir; ama, gidip görmek istediğin Özlem, gidip görememendir; ama gidip görmek istemen Özlediğin, gidip görmek istediğin- ama gidip göremediğin Özlem, gidip görmek istemen- ama, gidememen, görememen; gene de, istemen Oruç Aruoba Canım benim Çok çok teşekkür ediyorum Bitanesin Seni seviyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 İşte,işte ben de ne yaptı bu kız dedim bakıyom postalama modundasın canım,anladım kime ama bir türlü gelmedi neyse ki geldi işte Sevgili Sarı Lale,nice mutlu senelere...herşeyin gönlünce olmasını diliyorum. Teşekkür ederim bitanem Senin de herşey gonlunce olsun Seni de seviyorum beee Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.