Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 Kankitom bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı çünkü tümüyle sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj, Hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Nice mutlu yaşlara... Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki dogdun. İYİ Kİ VARSIN BİTANEM Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 SICAK KUCAKLAR Soğukta sıcak bir kucaktan daha iyisi yoktur! Bu sevimli ördeği hem mikrodalga fırında ısıtarak soğuk havalarda seni ısıtmasını sağlayabilir hem de içinde bulunan nefis papatya-lavanta kokusunun keyfini çıkartabilirsin. Soğuk kış günlerinde evde olmanın tadını çıkartmak isteyen ve sıcak bir sarılmadan keyif alacak yetişkinler için birebirdir. Sıcak Kucakları yaşamınıza dahil edin. O hem oyuncak olur hem de sizi ısıtır. Siz onu kucakladığınızda o da sizi sıcacık ve yumuşacık bir şekilde kucaklayacaktır. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 NOT: Bugünü 27 Mayıs zannetmemden dolayı birgün erken yapılmış bir kutlamadır Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 Doğum günün kutlu olsun yağmur...nice sağlık ve huzur dolu yılllara... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 mutlu yıllar topragım dogum gunun kutlu olsun saygıda kusur etmem ben ver o elını opeyım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 mutlu yıllar topragımdogum gunun kutlu olsun saygıda kusur etmem ben ver o elını opeyım el öpenlerin çok olsun ahmet kankim ver elinide öpsün çocuk Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 NOT: Bugünü 27 Mayıs zannetmemden dolayı birgün erken yapılmış bir kutlamadır Ay allam ya olsun hem Mineciğim ne fark ederki ha birgün önce ha birgün sonra önemli olan aklında oluşu.. gönüldaşım,nice yıllara hep mutlu hep mutlu kal sağlıkla güzellikle.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 NOT: Bugünü 27 Mayıs zannetmemden dolayı birgün erken yapılmış bir kutlamadır Minecim bende gün boyu takvime bakıyorum tarih atarken Sürekli bugün ayın kaçı en komiği de 23 nisanda bugün ayın kaçıydı yaa Haa 23 nisan neşe doluyor insan bebiş nasıl yaa Deniz teyzesi gibi güzel tabi ondan eminim Gececim iyi ki doğdun mutlu yıllar dilerim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Bugün 27 Mayıs ve tam zamanında doğum gününü kutluyor olmaktan dolayı çok mutluyum GeceYağmurum Nice mutlu yıllara ve şanslı yeni yaşlara girmeni diliyorum... Seni seviyorum... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Kankitom bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı çünkü tümüyle sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj, Hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Nice mutlu yaşlara... Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki dogdun. İYİ Kİ VARSIN BİTANEM Canımsın Çok tşk ederim kankim... '' Kankim '' kelimesi seni tanımadan önce hiç kimseye hitap etmediğim bir kelimeydi.Foruma geldiğim ilk günden itibaren hep yanımdaydın ve benim kankimdin...Her zamanda öyle kalacaksın..Mesafelerin gerçekten önemi yokmuş güzel dostluklar ve paylaşımlar için..Sen benim için çok değerli ve önemlisin... Bana verdiğin en güzel hediye dostluğun sakın unutma Sen de iyi ki varkın Tatlım Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 İyi ki doğmuşsun gececim,ömrün boyunca herşey dilediğin gibi olsun canım... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Ay allam ya olsun hem Mineciğim ne fark ederki ha birgün önce ha birgün sonra önemli olan aklında oluşu.. dimi ama bebiş nasıl yaa Deniz teyzesi gibi güzel tabi ondan eminim bebiş çok ii bakalım teysesi, büyüdü bıdığım artık 14 aylık oldu ha bu arada güzelliğini kimden aldı artık bilmiyorum ama kızım facede bebekler arasında yapılan bir güzellik yarışmasında açık ara önde gidiyor Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Canımsın Çok tşk ederim kankim... '' Kankim '' kelimesi seni tanımadan önce hiç kimseye hitap etmediğim bir kelimeydi.Foruma geldiğim ilk günden itibaren hep yanımdaydın ve benim kankimdin...Her zamanda öyle kalacaksın..Mesafelerin gerçekten önemi yokmuş güzel dostluklar ve paylaşımlar için..Sen benim için çok değerli ve önemlisin... Bana verdiğin en güzel hediye dostluğun sakın unutma Sen de iyi ki varsın Tatlım Sende benim canımsın kuşum Biz o mesafeleri yüreğimizde aştık bi kere kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 SICAK KUCAKLAR Soğukta sıcak bir kucaktan daha iyisi yoktur! Bu sevimli ördeği hem mikrodalga fırında ısıtarak soğuk havalarda seni ısıtmasını sağlayabilir hem de içinde bulunan nefis papatya-lavanta kokusunun keyfini çıkartabilirsin. Soğuk kış günlerinde evde olmanın tadını çıkartmak isteyen ve sıcak bir sarılmadan keyif alacak yetişkinler için birebirdir. Sıcak Kucakları yaşamınıza dahil edin. O hem oyuncak olur hem de sizi ısıtır. Siz onu kucakladığınızda o da sizi sıcacık ve yumuşacık bir şekilde kucaklayacaktır. Hayırdır kankim , bu sıcacık ördeğin satış-pazarlama ve ihracatını mı üstlendin Kısım soğuk kış günümü kaldı her taraf sıcaktan kavruluyor Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Doğum günün kutlu olsun yağmur...nice sağlık ve huzur dolu yılllara... Erbayım çok tşk ederim mutlu yıllar topragımdogum gunun kutlu olsun saygıda kusur etmem ben ver o elını opeyım Toprağım çok saol , tşk ederim Bükemediğin eli öpeceksin tabe Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Ay allam ya olsun hem Mineciğim ne fark ederki ha birgün önce ha birgün sonra önemli olan aklında oluşu.. gönüldaşım,nice yıllara hep mutlu hep mutlu kal sağlıkla güzellikle.. Gönüldaşım Çok tşk ederim cnm , ösledim kıs seni Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Minecim bende gün boyu takvime bakıyorum tarih atarken Sürekli bugün ayın kaçı en komiği de 23 nisanda ,bugün ayın kaçıydı yaa Haa 23 nisan neşe doluyor insan bebiş nasıl yaa Deniz teyzesi gibi güzel tabi ondan eminim Gececim iyi ki doğdun mutlu yıllar dilerim... Walla denizcim araya benim doğum günümüde sıkıştırmayı unutmadığın için tşk ederim Kıs sen kankimnen sohbet mi edion benim doğum günümümü kutluyon Saol cnm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Bugün 27 Mayıs ve tam zamanında doğum gününü kutluyor olmaktan dolayı çok mutluyum GeceYağmurum Nice mutlu yıllara ve şanslı yeni yaşlara girmeni diliyorum... Seni seviyorum... Ablacım Çok tşk ederim Yeğenlerimi öp benim yerime Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 İyi ki doğmuşsun gececim,ömrün boyunca herşey dilediğin gibi olsun canım... Çok tşk ederim Radyacım İyi ki doğmuşum demi kısss Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 bebiş çok ii bakalım teysesi, büyüdü bıdığım artık 14 aylık oldu ha bu arada güzelliğini kimden aldı artık bilmiyorum ama kızım facede bebekler arasında yapılan bir güzellik yarışmasında açık ara önde gidiyor Yeğenim tüm güzelliğini benden aldı tabe Teysesine çekmiş yavrum maaşallah Kıs kendin artiz olamadın çocuğu yarışmalara sokup artiz yapmaya çalışıyon demiştim ya daha önce yine tekrarlıyorum cnm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 dimi ama bebiş çok ii bakalım teysesi, büyüdü bıdığım artık 14 aylık oldu ha bu arada güzelliğini kimden aldı artık bilmiyorum ama kızım facede bebekler arasında yapılan bir güzellik yarışmasında açık ara önde gidiyor Ne demek bilmiyorum yaa Pes yani baştan söyledik yaa aa benim kadar güzle diye Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Walla denizcim araya benim doğum günümüde sıkıştırmayı unutmadığın için tşk ederim Kıs sen kankimnen sohbet mi edion benim doğum günümümü kutluyon Saol cnm Şeyyy kemm kümm hep minenin yüzünden ben tam senin dogum günü kutluyordum o karıştırdı tüm suçlu o ben tamamen masumum mutlu yıllar canım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 nice mutlu yıllara datlımmmm hızlı geçen bu senelerin ardından özlemle bakmaman dileğiyle...seni seviyorum kıss Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.