Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

BİTANECİK KANKİMİN gece_yağmuru'nun DOĞUM GÜNÜ...

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Kankitom bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı çünkü tümüyle sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj, Hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Nice mutlu yaşlara...

Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki dogdun. İYİ Kİ VARSIN BİTANEM :wub::hug:

Gönderi tarihi:

1943_9.jpg

SICAK KUCAKLAR

Soğukta sıcak bir kucaktan daha iyisi yoktur!

Bu sevimli ördeği hem mikrodalga fırında ısıtarak soğuk havalarda seni ısıtmasını sağlayabilir hem de içinde bulunan nefis papatya-lavanta kokusunun keyfini çıkartabilirsin. Soğuk kış günlerinde evde olmanın tadını çıkartmak isteyen ve sıcak bir sarılmadan keyif alacak yetişkinler için birebirdir. Sıcak Kucakları yaşamınıza dahil edin. O hem oyuncak olur hem de sizi ısıtır. Siz onu kucakladığınızda o da sizi sıcacık ve yumuşacık bir şekilde kucaklayacaktır. :D:wub:

Gönderi tarihi:
mutlu yıllar topragım

dogum gunun kutlu olsun :)

saygıda kusur etmem ben

ver o elını opeyım :P

el öpenlerin çok olsun ahmet :lol: kankim ver elinide öpsün çocuk <_<:lol:

Gönderi tarihi:
NOT: Bugünü 27 Mayıs zannetmemden dolayı birgün erken yapılmış bir kutlamadır :lol::w00t:

Ay allam ya :stuart: olsun hem Mineciğim ne fark ederki ha birgün önce ha birgün sonra önemli olan aklında oluşu..

gönüldaşım,nice yıllara hep mutlu hep mutlu kal sağlıkla güzellikle..

7744dogumgunu10015fm1.jpg

Gönderi tarihi:
NOT: Bugünü 27 Mayıs zannetmemden dolayı birgün erken yapılmış bir kutlamadır :lol::w00t:

:yuvarlan:

Minecim bende gün boyu takvime bakıyorum tarih atarken :D

Sürekli bugün ayın kaçı :unsure: en komiği de 23 nisanda :D bugün ayın kaçıydı yaa :unsure: Haa 23 nisan neşe doluyor insan B)

bebiş nasıl yaa Deniz teyzesi gibi güzel tabi ondan eminim :islik:

Gececim iyi ki doğdun mutlu yıllar dilerim...

sunaturk_61779835-S.jpg

Gönderi tarihi:
Kankitom bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı çünkü tümüyle sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj, Hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Nice mutlu yaşlara...

Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki dogdun. İYİ Kİ VARSIN BİTANEM :wub::hug:

Canımsın :hug:

Çok tşk ederim kankim...

'' Kankim '' kelimesi seni tanımadan önce hiç kimseye hitap etmediğim bir kelimeydi.Foruma geldiğim ilk günden itibaren hep yanımdaydın ve benim kankimdin...Her zamanda öyle kalacaksın..Mesafelerin gerçekten önemi yokmuş güzel dostluklar ve paylaşımlar için..Sen benim için çok değerli ve önemlisin...

Bana verdiğin en güzel hediye dostluğun sakın unutma :hug:

Sen de iyi ki varkın Tatlım :wub:

Gönderi tarihi:

İyi ki doğmuşsun gececim,ömrün boyunca herşey dilediğin gibi olsun canım... :)

ilyada.jpg

Gönderi tarihi:
Ay allam ya :stuart: olsun hem Mineciğim ne fark ederki ha birgün önce ha birgün sonra önemli olan aklında oluşu..

dimi ama :huh::D

bebiş nasıl yaa Deniz teyzesi gibi güzel tabi ondan eminim :islik:

:D bebiş çok ii bakalım teysesi, büyüdü bıdığım artık 14 aylık oldu :wub: ha bu arada güzelliğini kimden aldı artık bilmiyorum ama :rolleyes: kızım facede bebekler arasında yapılan bir güzellik yarışmasında açık ara önde gidiyor :D:wub:

Gönderi tarihi:
Canımsın :hug:

Çok tşk ederim kankim...

'' Kankim '' kelimesi seni tanımadan önce hiç kimseye hitap etmediğim bir kelimeydi.Foruma geldiğim ilk günden itibaren hep yanımdaydın ve benim kankimdin...Her zamanda öyle kalacaksın..Mesafelerin gerçekten önemi yokmuş güzel dostluklar ve paylaşımlar için..Sen benim için çok değerli ve önemlisin...

Bana verdiğin en güzel hediye dostluğun sakın unutma :hug:

Sen de iyi ki varsın Tatlım :wub:

Sende benim canımsın kuşum :hug: Biz o mesafeleri yüreğimizde aştık bi kere kankim -_-:wub:

Gönderi tarihi:
1943_9.jpg

SICAK KUCAKLAR

Soğukta sıcak bir kucaktan daha iyisi yoktur!

Bu sevimli ördeği hem mikrodalga fırında ısıtarak soğuk havalarda seni ısıtmasını sağlayabilir hem de içinde bulunan nefis papatya-lavanta kokusunun keyfini çıkartabilirsin. Soğuk kış günlerinde evde olmanın tadını çıkartmak isteyen ve sıcak bir sarılmadan keyif alacak yetişkinler için birebirdir. Sıcak Kucakları yaşamınıza dahil edin. O hem oyuncak olur hem de sizi ısıtır. Siz onu kucakladığınızda o da sizi sıcacık ve yumuşacık bir şekilde kucaklayacaktır. :D:wub:

Hayırdır kankim , bu sıcacık ördeğin satış-pazarlama ve ihracatını mı üstlendin <_<

Kısım soğuk kış günümü kaldı her taraf sıcaktan kavruluyor <_<:w00t:

Gönderi tarihi:
Doğum günün kutlu olsun yağmur...nice sağlık ve huzur dolu yılllara... :clover:

Erbayım çok tşk ederim :)

mutlu yıllar topragım

dogum gunun kutlu olsun :)

saygıda kusur etmem ben

ver o elını opeyım :P

Toprağım çok saol , tşk ederim :)

Bükemediğin eli öpeceksin tabe -_-:w00t:

Gönderi tarihi:

gönüldaşım,nice yıllara hep mutlu hep mutlu kal sağlıkla güzellikle..

7744dogumgunu10015fm1.jpg

Gönüldaşım :hug:

Çok tşk ederim cnm , ösledim kıs seni :wub:

Gönderi tarihi:
Minecim bende gün boyu takvime bakıyorum tarih atarken

Sürekli bugün ayın kaçı :unsure: en komiği de 23 nisanda ,bugün ayın kaçıydı yaa :unsure: Haa 23 nisan neşe doluyor insan

bebiş nasıl yaa Deniz teyzesi gibi güzel tabi ondan eminim

Gececim iyi ki doğdun mutlu yıllar dilerim...

sunaturk_61779835-S.jpg

Walla denizcim araya benim doğum günümüde sıkıştırmayı unutmadığın için tşk ederim <_<:w00t:

Kıs sen kankimnen sohbet mi edion benim doğum günümümü kutluyon :angry::lol:

Saol cnm :D

Gönderi tarihi:
Bugün 27 Mayıs ve tam zamanında doğum gününü kutluyor olmaktan dolayı çok mutluyum GeceYağmurum :P:grin::hug:

Nice mutlu yıllara ve şanslı yeni yaşlara girmeni diliyorum... Seni seviyorum...

Ablacım :hug:

Çok tşk ederim :) Yeğenlerimi öp benim yerime :w00t:

Gönderi tarihi:
bebiş çok ii bakalım teysesi, büyüdü bıdığım artık 14 aylık oldu :wub: ha bu arada güzelliğini kimden aldı artık bilmiyorum ama :rolleyes: kızım facede bebekler arasında yapılan bir güzellik yarışmasında açık ara önde gidiyor :wub:

Yeğenim tüm güzelliğini benden aldı tabe -_- Teysesine çekmiş yavrum maaşallah :w00t::wub:

Kıs kendin artiz olamadın çocuğu yarışmalara sokup artiz yapmaya çalışıyon demiştim ya daha önce :huh: yine tekrarlıyorum cnm <_<:w00t:

Gönderi tarihi:
dimi ama :huh::D

:D bebiş çok ii bakalım teysesi, büyüdü bıdığım artık 14 aylık oldu :wub: ha bu arada güzelliğini kimden aldı artık bilmiyorum ama :rolleyes: kızım facede bebekler arasında yapılan bir güzellik yarışmasında açık ara önde gidiyor :D:wub:

Ne demek bilmiyorum yaa -_-

Pes yani baştan söyledik yaa aa :P benim kadar güzle diye B)

Gönderi tarihi:
Walla denizcim araya benim doğum günümüde sıkıştırmayı unutmadığın için tşk ederim <_<:w00t:

Kıs sen kankimnen sohbet mi edion benim doğum günümümü kutluyon :angry::lol:

Saol cnm :D

Şeyyy kemm kümm :blushing::P

hep minenin yüzünden ben tam senin dogum günü kutluyordum o karıştırdı tüm suçlu o ben tamamen masumum :P

mutlu yıllar canım :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.