Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Yaw kaç senedir şu forumdayım,öle kendi halinde munis bi hanımım ,efendime söliim etliye sütlüye bulaşmadan bi kaç kelam ederim, hani bana şunu da yaptırdı ya bu menapoz denen şey;hadi bakalım hayırlısı... Efendim ben,Taylan abi,Alegria insanı ve Figarro pazar günü bi çay kaave içelim öeleden soona diyoruz... katılmak isteyen olursa ÖM marifeti ilen benden koordinatları alabilir. Başlığı antalyada ikamet edenler diye attım ama şehir sınırlamamız yok tabe, gelmek isteyen varsa buyursun gelsin. Sakin sakin böle oturup 2 çift laf edelim diyoruz,belki figgaro ve ben bir olup Taylancım beyi kızdırırz ya da yok yok kızdırmayız bu aralar küs bana zati... Ya biliyorum ; bahar geldi böle sosyal kelebek oldum ben yaw... Beni bu havalar mahvetti... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 katılmak isteyen olursa ÖM marifeti ilen benden koordinatları alabilir. Ayrıca cep telefonlarınızın mesaj bölümüne NEREDELER yazıp 2222 veya 7777'ye gönderdiğinizde tam koordinatlarımız Turkcell tarafından sizlere ulaştırılabilir. Yani inşallah Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Ayrıca cep telefonlarınızın mesaj bölümüne NEREDELER yazıp 2222 veya 7777'ye gönderdiğinizde tam koordinatlarımız Turkcell tarafından sizlere ulaştırılabilir. Yani inşallah denedim ben olmuyo... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Antalya'da veya yakında olan kim var ki başka? Bildiğiniz? Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Antalya'da veya yakında olan kim var ki başka? Bildiğiniz? yaw kismeler yok galba bizden başka.... yoksam korsan toplantı yapıyos diye mi ki ne? Admin bey'den destur mu alsaydık önce? neyse yaw... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Side ve Alanya'da 2 kişi var ama nicklerini hatırlayamadım şimdi.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Yani keşke oralarda olsaydım kesssinn gelirdim kaçırmazdım. Ama yok işte aramızda 1300km var Buluşabilecek arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 AMANİNBOOOOWW Yukarıdaki uyarıya bakın Bunu söyleme gereği duyduk çünkü bu başlıkta paylaşacağınız şeyleri paylaşmadan önce bir defa daha düşünmenizi istiyoruz... İnternet hiç güvenli bir yer değildir. Olmasıda beklenmiyor zaten... Çok kolay arkadaşlık kurulan ve çok kolay yalan söylenebilen bir yer olduğu için kendinizi açığa vurmadan bir defa daha düşünürseniz çok iyi olur... Bunun geri dönüşü yoktur... Bire bir görüşmelerden uzak durmanız sizin her zaman yararınıza olacaktır... Özellikle ve özellikle bilmediğiniz kapalı mekanlardan uzak durmanızı tavsiye ediyoruz... Her zaman güvenliğinizi ön planda tutmayı kendinize amaç edinin... İyi Eğlenceler... Vazgeçin görüşmeyin yaw Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 AMANİNBOOOOWW Yukarıdaki uyarıya bakın Bunu söyleme gereği duyduk çünkü bu başlıkta paylaşacağınız şeyleri paylaşmadan önce bir defa daha düşünmenizi istiyoruz... İnternet hiç güvenli bir yer değildir. Olmasıda beklenmiyor zaten... Çok kolay arkadaşlık kurulan ve çok kolay yalan söylenebilen bir yer olduğu için kendinizi açığa vurmadan bir defa daha düşünürseniz çok iyi olur... Bunun geri dönüşü yoktur... Bire bir görüşmelerden uzak durmanız sizin her zaman yararınıza olacaktır... Özellikle ve özellikle bilmediğiniz kapalı mekanlardan uzak durmanızı tavsiye ediyoruz... Her zaman güvenliğinizi ön planda tutmayı kendinize amaç edinin... İyi Eğlenceler... Vazgeçin görüşmeyin yaw ehueh... var ya ben de iletiyi postaladım soona gördüm... evet ben gazozunuza ilaç atmak niyetindeyim şahsen... ehue... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 ehueh... var ya ben de iletiyi postaladım soona gördüm... evet ben gazozunuza ilaç atmak niyetindeyim şahsen... ehue... 4 senedir mercimek kadar ilacı, koskoca bardağımın içine atamadıysan zaten vazgeç artık bu sevdadan. Korkmayın gençler, bunlardan bi numara çıkmaz Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 4 senedir mercimek kadar ilacı, koskoca bardağımın içine atamadıysan zaten vazgeç artık bu sevdadan. Korkmayın gençler, bunlardan bi numara çıkmaz daha önce de sölemiştim yeri geldi diye tekrarlıyorum : 'Biz birbirimize parayla pulla değil sevgiyle bağlıyız...'' imza : yaşar usta... ''Ben o mercimek tanesini gazozlara diil gönüllere attım bikerem'' diyerek kendimden nefret etmek istiyorum ayrıca... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 daha önce de sölemiştim yeri geldi diye tekrarlıyorum : 'Biz birbirimize parayla pulla değil sevgiyle bağlıyız...'' imza : yaşar usta... ''Ben o mercimek tanesini gazozlara diil gönüllere attım bikerem'' diyerek kendimden nefret etmek istiyorum ayrıca... Menapoz virajında savrulmuş romantik kadın replikleri! Kaçııııııınnnnnnn! Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Menapoz virajında savrulmuş romantik kadın replikleri! Kaçııııııınnnnnnn! yakayım mı kendimi? ya da kendimi intihar edeyim mi? tiskindim valla yaw... nisan mayıs ayları gevşedi gönül yayları resmen... (bak hala devam ediyom utanmadan... ) Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 yakayım mı kendimi? ya da kendimi intihar edeyim mi? tiskindim valla yaw... nisan mayıs ayları gevşedi gönül yayları resmen... (bak hala devam ediyom utanmadan... ) Asıl eğlence, bunlarla birlikte asfalyaların da atarsa başlayacak bence... Gazozlar, gönüller, yaylar tey tey teeeeeeeeeeyyyy Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Asıl eğlence, bunlarla birlikte asfalyaların da atarsa başlayacak bence... tabe... bi level soonası atan asfalyalar... biyoz ikimiz de... buhran geçiriyo da olabilirm toktor... emin diilim... yaw biliyon tabe ben nası oluyom asfalyalar atarsa... korkun benden... yaw böle de geyik yapıyoz emme bi sen bi ben olcaz muhtemelen bu buluşmada yine galba heralde sanırsam... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 tabe... bi level soonası atan asfalyalar...biyoz ikimiz de... buhran geçiriyo da olabilirm toktor... emin diilim... yaw biliyon tabe ben nası oluyom asfalyalar atarsa... korkun benden... yaw böle de geyik yapıyoz emme bi sen bi ben olcaz muhtemelen bu buluşmada yine galba heralde sanırsam... Asfalyalara karşı Mabel Sakız ve Mabel Çikolata ile önlemimi aldım. Üstelik hepsi orjinal ambalajında Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Asfalyalara karşı Mabel Sakız ve Mabel Çikolata ile önlemimi aldım. Üstelik hepsi orjinal ambalajında seviyorum seni demiş miydim? Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 seviyorum seni demiş miydim? Sakızları mı beni mi? Sakızları sevdiğini söyledin evet. O yüzden şehirdeki bütün Mabel'cilerin listesini çıkardım Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Nisan ortasinda Selanik'teyim eger sizlere uygunsa orada bulusalim. Maksat geyik muhabbetiyse neden olmasinki. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 daha önce de sölemiştim yeri geldi diye tekrarlıyorum : 'Biz birbirimize parayla pulla değil sevgiyle bağlıyız...'' imza : yaşar usta... ''Ben o mercimek tanesini gazozlara diil gönüllere attım bikerem'' diyerek kendimden nefret etmek istiyorum ayrıca... inanamıyommmmm... BENİ BU HAVALAR MAHVETTİ Beni bu güzel havalar mahvetti, Böyle havada istifa ettim Evkaftaki memuriyetimden. Tütüne böyle havafa alıştım, Böyle havada aşık oldum; Eve ekmekle tuz götürmeyi Böyle havalarda unuttum; Şiir yazma hastalığım Hep böyle havalarda nüksetti; Beni bu guzel havalar mahvetti. Orhan Veli Kanık Deyip kaçayım,İzmirlidir ne yapsa yeridir Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 AMANİNBOOOOWW Yukarıdaki uyarıya bakın Bunu söyleme gereği duyduk çünkü bu başlıkta paylaşacağınız şeyleri paylaşmadan önce bir defa daha düşünmenizi istiyoruz... İnternet hiç güvenli bir yer değildir. Olmasıda beklenmiyor zaten... Çok kolay arkadaşlık kurulan ve çok kolay yalan söylenebilen bir yer olduğu için kendinizi açığa vurmadan bir defa daha düşünürseniz çok iyi olur... Bunun geri dönüşü yoktur... Bire bir görüşmelerden uzak durmanız sizin her zaman yararınıza olacaktır... Özellikle ve özellikle bilmediğiniz kapalı mekanlardan uzak durmanızı tavsiye ediyoruz... Her zaman güvenliğinizi ön planda tutmayı kendinize amaç edinin... İyi Eğlenceler... Vazgeçin görüşmeyin yaw ayy hiçç gülecem yoktu Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Nisan ortasinda Selanik'teyim eger sizlere uygunsa orada bulusalim. Maksat geyik muhabbetiyse neden olmasinki. Selanik mi Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 ayy hiçç gülecem yoktu aman sen hep kikir kikirsin zaten. hiç gülücee yokmuş. peh Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 aman sen hep kikir kikirsin zaten. hiç gülücee yokmuş. peh Kahve isterimm ben boşver buluşmayı falan Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 Selanik mi Evet sn Rua dogru okudunuz. Yoksa begenmedinizmi? Amac bir yerde bulusmak degilmi. Ben orada oldugum icin arkadaslara bir teklifte bulundum. Antalya'ya omuyor bu sene. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.