Misafir gelincik Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Adaletin küçüldüğü ülkelerde, büyük olan artık suçlulardır. Anonim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Hiçbir şey eyleme geçen cehalet kadar ürkütücü değildir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 rüzgar ne kadar sert eserse essin, kayadan alacağı yanlızca tozdur.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2008 Dünyanın en zengin insanı değil,en mutlu insanı olmaya çalış... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2008 Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. Whoopi Goldberg Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 pamuk diye prenses mi olur! prenses dediğin taş gibi olur Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Kimseyi övmeyen, kimseyi kötülemeyen, kimseden yakınmayan, kimseyi suçlamayan olgun insandır. Epictetos Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 işte benim filozof denince anladığım şey: varlığıyla herşeyi tehlike içine sokan korkunç bir patlayıcı.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Cesaret İnsanı Zafere,Kararsızlık Ofkeye,İhmalde Ölüme Götürür!! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *MELEK* Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunuda öğren sevdiğin kadar sevilirsin can yücel Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 ya ben su can yucelın kım oldugunu bılmıyorum ama sıırlerı sevılen bırı oldugu bellı.cunku bırcok yerde karsılasıyorum onun ısmıyle... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *MELEK* Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 günün sözü ==== Bilmemek ayıp değil Öğrenmemek ayıp,,,,, Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 "Şahsi gayret yuvayı, toplu gayret vatanı ayakta tutar. (A. Aslan)" Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Hitler ve Stalin dönemi gibi ’Gidişat’ iyi diyenlere Allah rahatlık versin." ................ Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Cömert gavur cimri müslümandan yeğdir. (Hz. Muhammet.) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 hayatı kendım ıcın yasamıyorum ve korkmuyorum hıc bır seyden basıma geleceklerı de bılıyorum herseye ragmen dusmana ınat yasıyacagız yarın bızım cunku bız olecegız ama cocuklarımız bırakacagımız mırası tasıyacaklar yureklerınde ve onların yureklerı bızım altında ezıldıgımız korkuları tasımayacak.. yılmaz guney Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere er geç varır. Mirabeau Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Sorunun esası şudur: Ya devrim yolunu seçeceğiz... ya da, bu düzenin baskılarına, haksızlıklarına boyun eğerek, şu ya da bu biçimde teslim olarak yaşamayı seçeceğiz. Bu çeşit bir seçiş, yok olmanın bir biçimidir. yılmaz güney.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Bekle senide sevecekler Acele etme... Efendi Türkler Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Bir anda sevmedimki ben seni Bir anda gideyim..,, Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Bir anda sevmedimki ben seni Bir anda gideyim..,, baska soze gerek yok Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gasa geldim bi sös daha sölemem lasım HERŞEYİ BİLMENE GEREK YOK! HADDİNİ BİL YETER .., Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 tesekkur edebılıyoz baska bırsey yapamıyoz bılıyon Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Takdir edilip beğeni görmek faslasıyla yetiyor kardeşim sağol Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.