Φ femalexx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 ister geyik ister anlamlı sizin için günün sözü nedir? Herkes, Birisi, Herhangi Biri ve Hiç Kimse Hikayemiz, Herkes, Birisi, Herhangi Biri ve Hiç Kimse adlı dört kişi hakkında... “Yapılması gereken önemli bir iş vardı ve Herkes, Birisi’nin bu işi yapacağından emindi. Gerçi işi, Herhangi Biri de yapabilirdi. Ama Hiç Kimse yapmadı... Birisi buna çok kızdı. Çünkü iş Herkes’in işiydi. Herkes, Herhangi Biri’nin bu işi yapabileceğini düşünüyordu. Ama Hiç Kimse, Herkes’in yapamayacağının farkında değildi. Sonunda; Herhangi Biri’nin yapabileceği bir işi, Hiç Kimse yapmadığı için, Herkes, Birisi’ni suçladı... 1 Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 "Başarısızlık için kırk milyon neden vardır da, bir tek özür yoktur." Rudyard Kipling Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 off yaa benim sözüm...ye iç yaşa...... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 çalışanların hepsi kazanamaz ama kazananlar hep çalışanlardır Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Dedim:artık bilgiden yana eksiğim yok Şu dünyanın sırrına ermişiz az çok Derken aklım geldi başıma bir de baktım Ömrüm gelip geçmiş, hiç bir şey bildiğim yok ....................................................................Ömer Hayyam Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 G... ıslanmadan balık tutulmaz. rahmetli DEDEM bugün iyice anladım bu lafın ne demek olduğunu ALLAH ruhuna rahmet eylesin dedecim.. Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Kadınların Kalbi Mezar Gibidir, Girdinmi Dönüşü Olmaz..! Erkeklerin Kalbi Süper Market Gibidir, Giren Çıkan Belli Olmaz..! Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 ağlamadan gülmek olmaz Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Köpeğe tasma takmasan da, Sadakati bağlar onu sana. Bilirsin ki isteyerek kalmaktadır yanında. İşte ben bu özgürlüğü istiyordum..............heleoise. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Gecmisin tehlikesi esir olmakti, geleceginki ise robot. E.FROMM Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 bir cafenin duvarındad gördüm aklımdakaldığı kadarıyla yazayım ordsa ingilizcesi yazıyordu ama ben türkçesini yazıyorum "gerçek arkadaşlar aptallık yaptığın zaman bunu yüzüne vurmazlar." Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile Uslanmayanın hakkı kötektir Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 denildimi bir yerin adına Türk beldesi, gözüm albayrak arar kulağım ezan sesi... Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 PARAYA,MADDEYE TAPANLAR, DENiZ SUYU iÇENLERE BENZERLER, iÇTiKÇE SUSUZLUKLARI ARTAR... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 PARAYA,MADDEYE TAPANLAR, DENiZ SUYU iÇENLERE BENZERLER, iÇTiKÇE SUSUZLUKLARI ARTAR... çok güzeldi femalexx saol........ Yoksul bir çocuk görsem yağmur altında üşüyen köprü olmak geçer hiç değilse içimden..................................sunay akın. Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Hayat fena halde futbola benzer. Futbol aslında bireysel becerilerin gerektiği bir oyun olsa da, bariz bir takım oyunudur ve iyi bir takımın yoksa ne futbol da ne de hayatta hiçbirşey yapamazsın. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 SEVMEK GÖZ GÖZE DEĞİL AYNI YÖNE BAKMAKTIR.. Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 "Yaşam, kalbini okuyacak bir sarkıcı bulamazsa, aklını konuşacak bir filozof yaratır." Khalil Gibran Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 sevgiler günü ne nedir kii.... aşka kurşun işlemez.... ve aşkda ölüm yoktur.. Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 daha fazla kitap oku..daha az internete gir.. ben bu sözü ve tolstoyu çok sewiyorum : İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa ; Pay' ı gerçek kişiliğini , payda' sı da kendisini ne zannettiğini gösterir . Payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür..TOLSTOY Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 "Aşk, büyüktür ama sonsuz değildir." Honore de Balzac Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 bu dünyadaki görevinin bitip bitmediğini anlaman için işte bir ölçüt : YAŞIYORSAN BİTMEMİŞTİR .......................................MAVİ TÜY Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Haydi abbas vakit tamam akşam diyordun işte oldu öğlen YEMEK SAAATİİİİİİİİİİİİİİİ (en anlamlısı bu) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Üzüntüler yalnızlıktan fazla büyür, bir sinek bir canavar olur. J.J.Rousseau Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 düne yanmaktansa, bugünü yaşamaya bak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.