Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SARI LIVESTRONG BILEKLIKLERI BILIYORMUSUN?


Önerilen İletiler

  • 2 hafta sonra...
  • 1 yıl sonra...
SELAM DOSTLAR

 

onlar lance armstrong un kanserle mucadele amaclı cıkarttırdıgı bıleklıkler onların parası kanserle mucadele ıcın kullanıyor ama ıste herseyın sahtesını yapıolar :angry: onunda sahtesını yaptılar heryerde satılmaya basladı 1mıyona bıle normalde orjınallerı 5 veya 10 mılyon falandı yardım amaclı ;)

buarda lance armstrong u tanımıyan arkadaslar olabilır.lance armstrong unlu bır yol bısıkletı yarıscısı dunyanın en zor yol bısıklet yarısı olan fransa turunu(yaklasık 1 ay suruyo bu yarıs gunde ortalama 150 . 200 km yol gıdılıyor senede 1 kez yapılıyor)lance armstrong bu yarısı 7 YIL pespese 1. lıkle bıtırerek tarıhe gectı tabı bu okadarda kolay olmadı cunku bu yarısları kazanmadan once olumle bır savas ıcersındeydı cunku ona testıs KANSERİ teshısı konulmustu KANSER okadar ılerlemıstıkı artık akcıgerlerıne ve beynıne kadar sıcramıstı sade %25 gıbı bır yasama sansı varken o bu savası kazandı ve kanserı yendı ve herkese gerı dondugunu fransa turunu 7 kez pespese kazanarak ıspatladı.lance yasadıGI o kotu gunlerını unutmadı ve onun gıbı kanserle mucadele eden bırcok ınsan ıcın yardım elı oldu...

SAMSUNLU BISIKLETCIDEN(yarıscısı) SAYGILAR ulasmak ısteyenler [email protected] bısıkletcı(YARISCISI) ve bısıklet tutkunu olan tum arkadaslarla tanısmak ısterım.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.