Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İSLÂMİYET GAZETESİ:


Mehdî

Önerilen İletiler

İSLÂMİYET GAZETESİ:

____________________

 

Bugün ki,konuk yazarımız...AFET ILGAZ...MİLLİ GAZETE :)

 

 

Prof. Yalçıntaş’tan bir Atatürk hikayesi

 

Afet Ilgaz

[email protected]

16.11.2008

 

 

İkinci defadır ki bu hikayeyi dinliyorum Yalçıntaş’tan. İkincisi ART televizyonundaki Lale Şıvgın’ın Beyin Fırtınası adlı programındaydı.

 

Prof. Yalçıntaş telefonla bağlanarak çok ilgi çeken ve bu yüzden de yeniden anlatılması istenen hikayeyi, anıyı (tarihi hadiseyi, ne derseniz deyin) tekrar anlattı.

 

Dinlediğim ve not almadığım için bazı ayrıntılarında hata yapabilirim, eksik anlatabilirim, kusuruma bakmayın.

 

Turgut Özal zamanında, İktisat kongresinin ikincisi yapılmak istenir ve bunun için arşivlerin taranması, Atatürk’le ilgili bütün belgelerin ortaya çıkarılması gerekmektedir. Bu işi Dışişleri üstlenir. Arşiv çalışması işini de Hüsnü adlı, soyadını hatırlamadığım bir zata verirler. Hüsün Bey iyi Arapça ve Farsça bilmektedir ve elbette eski yazıyı çok iyi okumaktadır.

 

Hüsnü Bey arşivde çok önemli bir belge bulur. O yıllarda da Suudi Arabistan’daki bütün kabirler yıkılmaktadır. Bu bir Vehhabi geleneğidir. Sıra Peygamber Hazretlerinin kabirine gelmiştir. Komşu Müslüman ülkeler bundan telaşlanırlar. Zaten topu topu iki üç ülke vardır bağımsız sayılabilecek.

 

Komşu Müslüman ülkeler “bu işi durdursa durdursa Türkiye durdurur” düşüncesiyle Atatürk’e müracaat ederler. Atatürk: “Peygamber Efendimiz Hazretlerinin kabr-i şerifinin yıkılacağı haberini aldım. Böyle bir şeye teşebbüs ederseniz kuvvetlerimiz güneye yürüyecektir.” haberini veya notasını yollar. Peygamber Efendimizin kabri Allah’ın izniyle yıkılmaktan böyle kurtulmuş olur.

 

Hüsnü Bey bu belgeyi Nevzat Yalçıntaş Bey’e getirir. O da Dışişleri Bakanlığına götürmesini söyler. Dışişlerinden: “Bu belgeyi derhal aldığınız yere koyun ve kimseye de bahsetmeyin” cevabı alınır. Müslüman Türk halkının Atatürk’ü daha iyi tanıması böylece bir kez daha engellenmiş olur.

 

***

 

Geçenlerde Pendik, Fatih ve Kadıköy’den misafirlerim geldi. Onlarla da Atatürk’ü konuşuyorduk. Çok ilginç şeyler söylediler. “Atatürkü anlamak için KEHF suresini çok iyi okumak ve anlamak lazımdır” diyerek bazı açıklamalarda bulundular.

 

Bilirsiniz KEHF suresi Hızır Aleyhisselam’la Musa A.S’ın birlikte bir yolculuga çıkışını anlatır. Nasıl buluştuklarını da anlatır. İşin ruhu, Hızır(AS) ’ın Hz. Musa ya: “Benimle gelmek istiyorsun ama benim yaptıklarımı anlıyamazsın” demesinde gizlidir.

 

Hızır AS yolculuğun sonunda, anlaşılmayan hadiselerin esrarını

 

Hz. Musa’ya anlatır. Kehf Suresini bir de bu gözle okumak lazım.

 

Okuma sayısı:

89

 

Zikr-i Hakikatimizdir...

___________________

Baki Gerçekler Demine Hu Dost Allah Eyvallah...

Gerçeğe Hu Mümine Ya Ali Ya Mehdi Sahib-i zaman...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 11 yıl sonra...

hz.ahirzamanolog (as)
(dabbetül arz corona virüsü mü - kıyametin alameti mi?)
...dabbe-tül'arz kıyametin 10 büyük alametlerinden birisidir ki güneş batıdan doğduktan sonra ortaya çıkar.bu durumda tevbe kapısı kapanır ve şeytanın işi biter secdeye kapanır ve dabbede gelir onun boynundan öldürür buna göre dabbe şeytanın cellat-ı azrailidir.dabbe için herkes birşey uydurmuştur bu kardeşimizin benzetmesi gibi HİV virüsü yani halk dilinde AİDS içinde dabbetülarz diyenler oldu.adnan oktar dabbe için bilgisayar dedi bir başkası Mehdi için dabbe dedi.bir başkası misak-ı milli haritasında SARI-ÖKÜZü gördü belki bu dabbedir dedi.imam ali dedi: dabbe kuyruklu değil sakallıdır. ve buna göre nazmi nizami sakkalıoğlu soy adı sakkalı diye kendisine DABBETÜLARZ PROFESÖR 1400 dedi.hz.huzeyfe dabbe için ...o tüylüdür dedi.güya ispanyada bir mağrada 6 dev varmış 11 metre boyunda ve bu devler 2023de bırakılacak ve yeryüzünde kaos oluşturacak dedi birileri ve bunları dabbeye yoran oldu.bir deli geldi bana sordu: ben cin miyim dabbe miyim yoksa mehdi miyim? bende onun hiperaktif hal ve hareketlerinden cin olduğunu anlayınca vede ona diyince o bana dedi: elini uzat sana biat edeyim ister isen 100 bin kişiyi öldüreyim.ben ona sen haşa hazret-i ali misin ki 100 bin kişiyi öldüreceksin.o hemen kızdı ve dedi ki: ONU NE KARIŞTIRDIN.ve ben anladım ki o şeytani bir cindir ondan uzaklaştım...VESSELAM VEL İKRAM..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

...YAZAREFENDİ:
Ahmet hocam bu ayetleri aynı çerçecede nasıl yorumlarsın:"Yûsuf şöyle cevap verdi: "Şüphesiz ben, Allah’a inanmayan, aynı zamanda kendileri âhireti de inkâr etmekte olan bir kavmin dininden uzaklaşıp geldim. Atalarım İbrâhim, İshak ve Ya‘kūb’un dinine uydum. Allah’a herhangi bir şeyi ortak koşmamız bize yaraşmaz. Bu, Allah’ın bize ve insanlara olan lutfundandır. Fakat insanların çoğu şükretmezler."(YUSUF:37/38)

din elden gidiyor diyen dinci namussuz deyyus-u ekber aslında sapık mezhebi ve tarikatı elden giderde feveran eder.din elden gidiyor diye yaygarayı kopartır ama namus elden gider ses soluk çıkmaz deyyus-u ekberden DİNİ MEZHEBE MEZHEBİ TARİKATE TARİKATI SİYASETE SİYASETİ TİCARETE TİCARETİ MAİŞETE MAİŞETİ MAİDEYE MAİDEYİ MİDEYE MİDEYİ WCYE KADAR ÜCRETE TABİ KILAR DİNCİ YOBAZ..

Alevi Stendapçı 1f642.png:))
Halk Tv beni mutlaka görmelidir.CNN türke cin kaçmış.Cübbeli beni anlasa idi Marsa sultan olurdu.eren erdem ve cemil kılıç beni anlamadı. Alevi sözlük yakında.müfettiş-i kütüphane yakında CEM PARTİ ve DEDE ZAKİR LİSESİ hala sadece benim gündemimde VESSELAM 1f642.png:))

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

...günde 5 vakit Allaha kulluk ettiklerini sanıyorlar ama aslında riya ve gösterişleri ile 50 vakit şeytana kulluk ediyorlar...çünki şeytan 20 bin sene yerde ve gökte secde etmediği yer kalmamıştır... riya gizli şirktir o yüzden riya ehli fasık ve münafıklar cehennemin dibine girecektir. sen ihsan makamında kılar isen namazını nefsin burak atı olur hacc-ı miraç eylersin ama salat-ı gaflet ile ancak bir merkep üstünde deh çöh ıhh der durursun vesselam :)))

 

zalimler için yaşasın kabr-i cehennem azabı yaşasın zulmet-i ruz-u mahşer ve yaşasın zalimler için cehennem ki cehennem sırf zalimler için yaratılmıştır.. imam ali sırf bu yüzden derki: bin kez mazlum olsanda bir kez zalim olma.zalimler hidayet bulamaz zalimler Allahın rahmetine kavuşamaz sen 100 bin kere ALLAH RAHMET EYLESİN desen Allah rahmet etmez o zalime vesselam...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Allah dilmedikçe biz dileyemeyiz onun izni olmadıkça yaprak hareket edemez onun ilmi olmadıkça hiçbir dişi gebe kalamaz o insanları ve cinleri sırf kendisine kul olması için yaratmıştır ilmi ve rahmeti ile kuşatmış azameti ve kudreti ile tutmaktadır... ŞİMDİ: sayın ahmet bey.buna göre biz kaderciyiz ve cebriyeciyiz o zaman yanlış mı söyledim. peki bunu nasıl anlıyacağız ancak ve ancak İSLAM FELSEFESİ OLAN TASAVVUF İLE VESSELAM.. (TASAVVUFÇU ODAY)

Allahın zat-ı ilahisini kasdediyorsanız anlamanız mümkün değildir dinden çıkarsınız ama kasdettiğiniz onun esma-i hüsnası ise ve bilinen bilinmeyen 1001 ismi ve sıfatı ise amenna bunu anlarım.ve Allahı bilmek nefsi bilmekten geçer ki cahil ve zalim nefs ile yüzleşmeden ilim ve rahmet sahibi Allah bilinmez ve sadece yüzleşmek değil o nefsin sırtını yere getirmekte lazım işte bu gaza-i azam cihad-ı ekber ve melhame-i kübradır vesselam.. (TASAVVUFÇU ODAY)

AHİRZAMANOLOG AA YAZAREFENDİ:
"amehdevist caner taslaman var olmak nuh diyipte peygamber dememek değildir ali diyipte mehdi dememek değildir.mehdi konusu sizin gibiler yüzünden yalancı çoban hikayesine dönüştü ve beni engelliyorsunuz.Allah esrarengizemsel ise Mehdi muamma-i labirenttir iman imtihanında ki siz bu bulmacayı çözemediniz ona yanıyorum vesselam."

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

...YAZAREFENDİ:
"HAK olan takiyye mümin eksenden bakınca münkir ve münafıklara karşı ikiyüzlü olmaktır.mesela bektaşilikte 72 milleti hoş görmek Mehdi gelinceye kadardır.aşık ibret-i derki:"Mehdi geldiği an ortaya çıkar güruh-u şeytan." furkan 63:" rahmanın has kulları onlardır ki kendini bilmez cahil kimseler ona bir söz söylese incitmeksizin selam der geçer gider." GÖKTE DİNİM İSLAM YERDE DİNİM YAKİYYEDİR VESSELAM.."

 

ahmet murat sağlam

Muhammed Peygamberin bulamadığı yasakları Sünniliğe kim ilave etti?

6:145 De ki: "Bana vahyedilende, yiyen birisi için şunların dışında haram edilmiş bir madde bulamıyorum: (1) Leş, (2) akıtılmış kan, (3) domuzun eti ?ki pistir?, (4) ALLAH'tan başkasına sapıkça adanmış yiyecekler." Zorda kalan bir kimse, istekli olmaz ve sınırı aşmazsa kuşkusuz senin Rabbin Bağışlayandır, Rahimdir.

ayhan aytaç yazarefendi:

maide suresi 90 ile 91 size göre haram değil galiba ama şeytanın amellerinden bir ameldir şeytana boyun eğmek bile şirk ise en büyük günah şirk ise şeytanın amellerinden bir amel ile amellenmek onun adımlarını takip etmek heva ve hevesi ilah edinmek sizce nasıl yorumlanmalı ahmet hocam.yanlış olmasın ben şii veya sünniliği savunmuyorum çünki ben TASAVVUFÇUYUM.

yezit-i lain şeytanın amelleri ile amellendiği için hz.hüseyin ona biat etmemiştir.yezit aynı zamanda hem şeriatı hemde sünnet-i şeriatı ilk çiğneyen kişidir derki:"...şarap ahmedin dinine göre haram ise bende isanın dinine göre içerim." vesselam.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Şeytan önce sahte peygamberler ile aldatırdı ama ahirzaman nebisinden sonra Allah isminden şirk-i müşrikiyattan rahatsız iken şeytan kabede 360 putun helakı ile Allah ile aldatma pozisyonuna girmiştir.isa nebi geldiğinde nasıl ki gökteki cinler yere indi ve bu süreç nebi ahmet ile tamamlanınca da bu iş böyle oldu.Mehdi yok diyen süfyaniyetin Mesih yok diyende deccaliyetin önünü açar panzehirden haberdar olmamakta maneviyattan düşmektir.inanç kültür ve medeniyyetten düşmekte ibn-i haldunun ashabiyet teorisini haklı çıkartmıştır.zaman ne çok çabuk geçiyor dimi işte bu yüzden mümin seçkinler için zaman iyi geçiyor aslında zira çember daraldıkça cin ve insan şeytanları telaşlandıkça bu mümin-i mehdeviyi müsterih kılar ancak müminin gerçeklik rızkı azdır buna sabreder...

Kuran-ı zikr-i rahman-ı Kerim öyle mucizevi bir kitaptır ki 70 ilme atıfta bulunur dört kapı kırk makamdan haber verir ve ahval ve şeraitte ulu yüce büyük makamlara kavuşturur.ve ama kişi münkir ise münkiratını münafık ise münafıkiyyetini mümin ise müminiyyetini artırır bir kitaptır.nahl:98 mucizesine göre euzu besmelesiz okunur ise bu edepsizliktir sofranın bir besmele ve hamd edebi var ise kuran-ı furkanın da euzü ve sadakallahul azim veya elhamdülillahı vardır en kesin uyarı zuhruf 36, 37 ve 38 ile bize gelmiştir ki bu korkunç birşeydir vesselam..

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

tartışma oldu:

AyhanAytaç Yazarefendi ...yezit benzetmesi hiç iyi olmadı bayan bence o kısmı silseniz iyi olur hocamıza haksızlık olur LÜTFENNN..

Şengül Kaptan: AyhanAytaç Yazarefendi neden haksızlık oluyormuş!! Yaptıkları haksızlık olmuyorda benim onu yezit dememi haksızlık oluyor!! Başta yezit nedir bilir misiniz???

AyhanAytaç Yazarefendi Şengül Kaptan eğer o yezit olsa idi sizi engellemesi ve sizin yazınızı silmiş olması lazımdı öz empati ile bunu sizin anlamanız lazımdır izzet-i nefs ile nefs-i emmare arasında kıldan ince kılıçdan keskin bir yol vardır biz ona sırat-ı bektaşiyye diyoruzzz...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

TASAVVUFÇU ODAY:"tasavvufta şek ve şüphe kabul edilmez iken bil-akis felsefede şek ve şüphe http://vardır.biz buna tahammül edemeyiz...derviş muhammed derki: "HAK KULUNA OLUN YAKIN GÜMAN EHLİ (şek ve şüphe ehli) OLMAN SAKIN." ve hz.bektaş-ı veli derki: "İMANIN ASLI RAHMAN GÜMANIN ASLI ŞEYTANDIR." ve dede korkut ne der:" tanrının birliğine yoktur gümanımız." BAKİ GERÇEKLER DEMİNE HU DOST ALLAH EYVALLAH. "felsefecilere göre biz tasavvufçular biz tasavvufçulara göre felsefeciler beyinsizdir.isa dan önce felsefe doğru yönde ilerliyordu kendi mecrasında ama ne zaman ki isa ilk ve son alfa ve omega yolda gerçekte yaşamda kıyamette (AYETSEL DELİL:"İSA kıyametten bir işarettir.") benim dedi ENELHAK der gibi o zaman bütün filozoflar bozuldu işte buna MİLAD dediler o yüzden :))" (TASAVVUFÇU ODAY: OKUR DÜŞÜNÜR ANLAR YAZAR.)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

ESRARENGİZEMSEL:
"rahmetli hüseyin özdemir adlı bir kişi ki hıdır abdal soyundan bu kişi bana bir sırdan bahsetti EN DOĞRUSUNU ALLAH GAYBI ANCAK YARADAN BİLİR. deniz gezmiş dersimde iken rüyasında munzur baba ona görünmüş YOLUNA DEVAM ET SENİNLEYİZ demiş.ve deniz demiş ki:"EY ALEVİLER SİZ 12 İMAMI HAK BİLİN VE MEHDİYİ BEKLEMEYE DEVAM EDİN.... MUNZURDA BÜYÜK BİR GÜÇ VAR." SELAM HUU VESSELAM." (AHİRZAMANOLOG AYHAN AYTAÇ YAZAREFENDİ)

"19 mucizesi ve 24 kerameti benimde konularımdandır.mesela EHLİHAK VE EHL-İ SİLSİLE olan Karakoyunlular hicri 1 muharrem 1333'de "RUS GELECEK RUS GELECEK." demişler.miladi 19 KASIM 1914'DE denk gelmiş işin garibi 1333 ü 3ler esasına göre topladık mı yine 1 ile beraber 9 ile 19 sırrı güncel ve tarihselde karşımıza çıkmıştır tıpkı 10 kasım saat 9 gibi tarih ve zaman ile yine 19zu bulmak gibi ESRARENGİZEMSEL..." (HZ.AHİRZAMANOLOG A.S.)

İMAM-I ALEVİYYUN:
iç işleri bakanı iç sorunumuz Cemevi ve TRT CANLAR ve CEM PARTİ ve DEDE ZAKİR LİSESİ hakkında ne düşünür acaba merak ediyorum?

SÖZLERİN PADİŞAHI:
(#HOCALIKATLİAMI)
ERMENİ DEĞİL ŞERMENİ İNGİLİZ DEĞİL CİNGİLİZ BUNLAR

BEKTAŞİCE
NAMAZ DİNİN DİREĞİ İSE ZEKAT ORTADİREĞİDİR.

TASAVVUFÇU ODAY:
Hz.Bektaş (KS) derki:"...Allah ile kulu arasında DÖRT KAPI KIRK MAKAM VARDIR." bunu mana-i marifet ve sırr-ı hakikatte MAKAM-I MAHMUTa yormak mümkün müdür? zira ömer öngüt gibi kendisini Tirmizi kaynaklı HATMÜLEVLİYA zannedenler Otman Babadan çaldığı bazı sözler ile böyle yorumlar yapmaktadır işin aslı SIRAT-I BEKTAŞİYYEde saklıdır... SELAM HUU VESSELAM.

İ...M...A...M... SIRRI NEDİR? İBRAHİM MUHAMMED ALİ MEHDİDİR. C.A.M.İ. GİBİ CEBRAİL AZRAİL MİKAİL İSRAFİL GİBİ SIRR-I AKROSTİŞTİR... İMAM ŞEYTANIN DÖRT CİHETTEN KENDİSİNE YAKLAŞAMADIĞI KİŞİDİR... YOKSA UYDUK İMAMA UYDUK ŞEYTANA OLUR...ŞEYTANA UYAN İMAM OLAMAZ ŞEYTANA UYAN ŞEYTANIN İMAMI OLUR Kİ 12 İMAMLAR ANILDI Mİ CİN VE İNSAN ŞEYTANLARI KAÇAR. KAAMET-İ MEHDİ EZAN-I MUHAMMEDDE SIR VARDIR.DER KAİMÜSSAAT 00:24...

KAİMÜSSAAT 00:24:"NAKŞİ & BEKTAŞİ 8 RÜKNÜ:"ALLAH VE RESUL / KURAN VE EHLİBEYT / KİTAP (KÜTTÜBE SİTTE / KÜTTÜBE ERBAA) VE SÜNNET / MEHDİ VE MESİH / DÖRT HALİFE / 12 İMAMLAR / DÖRT MEZHEP İMAMLARI VE 12 HAK TARİKAT PİRLERİ." NAKŞİ/BEKTAŞİ EKOL VE YOL (ALTIN SİLSİLE-İ EHL-İ BEYT) BU 8 RÜKÜNDEN ASLA TAVİZ VERMEZ OYUN İŞTE BU 8 RÜKUN İLE BOZULUR SIRAT-I BEKTAŞİYYEDE SELAM HUU VESSELAM."

ALEVİ STENDAPÇI 1f642.png:))
KOCAKARILARIMIZ KIRAN GİRE KIRAN GİRE DİYE DİYE KORONA VİRÜSÜ GİRDİ ATMOSFERİMİZE 1f642.png:)) #CORONA

Antep ağzında "Kıran gire" ne demek - MyGaziantep.comwww.mygaziantep.com › kiran-gire-ne-demek-2975
Antep ağzıKıran gire. Kıran gire kelimesinin Türkçe anlamı İçinize kırıcı bir hastalık girer de ölürsünüz inşallah.

İNGİLİZ AJAN HAMPER 1700LERDE DERKİ:"Binâenaleyh, bu ülkelerde (ÇİN VE HİNDİSTANDA) tefrika, cehâlet ve fakîrlik, hattâ sârî hastalıkları yaymak için, uzun va’deli plânlar yapıyorduk. Bu iki ülke halkının âdetlerini taklîd ederek, niyyetlerimizi râhatça gizliyebiliyorduk." ...VE İRAN İLE OSMANLININ UYANMASINDAN KORKUYORDUK DER HAMPER...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

DÜNYADA BİR İLK KOMPLO VE OLASILIK TEORİSİ: #CORONA YECÜC VE MECÜC OLABİLİR Mİ? (HZ.AHİRZAMANOLOG A.S.) YECÜC VE MECÜC ÇİN İLE ALAKALI DERLER VE HER TEPEDEN AKIN EDER İSEEEE??? HADİS:"...ÜMMETİMDEN BİR ZÜMREYE (TÜRKİYE VEYA GÜRUH-U NACİ & FIRKA-İ NACİYYE) HİÇBİR FİTNE (CORONA) BULAŞMIYACAKTIR.

AyhanAytaç Yazarefendi:" İNTERNETTVDE SOSYAL MEDYADA BAŞTROLLERDE AYHAN AYTAÇ YAZAREFENDİ :))) "
Emrah Kayihan: YECÜC MECÜC BİR İNSAN TÜRÜDÜR FAKAT DAHA SERT VE KABA OLANINDAN VİRÜSLE ALAKASI YOK GERÇEKTENDE O GÜN ÇOK ÇETİN GEÇECEK ! İLK GELEN ÖNCÜLER HAZAR DENİZİNİ İÇİP BİTİRİNCE ARKADAN GELENLER ÇOK ŞAŞIRACAK VE DİYECEKLERKİ BURADA BİR GÖL VARDI NEREDE DİYE ? O KADAR KALABALIK OLACAKKİ ONLAR EN SON TUR DAĞINA KADAR İSTİLA EDECEKLER TÜM İNSANLARI CANLI CANLI ÖLDÜRÜP PARÇALAYIP YİYECEKLER HZ MEHDİ VE HZ İSA ETRAFINDA ÇOK AZ SAYIDA İNSAN TUR DAĞINA VARACAKLAR VE YECÜC MECÜC IRKI TUR DAĞINA YAKLAŞTIKLARINDA HAYDİ GÖKYÜZÜNEDE OK ATALIM BİR TEK YUKARISI KALDI DİYECEKLER OKLAR ATILDIKTAN HEMEN SONRA BEKLEYECEKLER OKLAR ALLAH CC TARAFINDAN KANLI BİR ŞEKİLDE DÖNECEK VE ARALARINDA SEVİNECEKLER BAK DİCEKLER GÖKTEKİLERİDE YOK ETTİK SONRA BURUNLARINDAN BİR KURT ONLARI ÖLDÜRECEK VE HZ İSA YANINDAKİLERE HAYDİ GİDİN DAĞILIN YERYÜZÜNE DİYECEK TUR DAĞINDAN AŞAĞIYA İNEN İNSANLAR DİYECEKLERKİ HERYER YECÜC MECÜC CESETLERİ İLE DOLU KOKUDAN RAHATSIZ OLDUKLARINDA HZ İSA GÖKYÜZÜNE ELLERİ KALDIRIP DUA EDECEK VE BİR KUŞ CİNSİ BELİRECEK DEVE KUŞUNA BENZER BU KUŞLAR TÜM YECÜC MECÜC CESETLERİNİ YERYÜZÜNDEN ALIP BAŞKA BİR YERE GÖTÜRÜP ATACAK ..... SONRA ŞEHİRLERİNE DÖNEN AZ SAYIDAKİ İNSAN ALTIN ÇAĞI BAŞLATACAK İNŞAALLAH"
AyhanAytaç Yazarefendi:" adı üstünde komplo ve olasılık teorisi işte bizim dikkatimizi sadece ÇİN de çıkmış olması ÇEKMİŞ oldu ve her tepeden akın eder ayetinden de baktığımız zaman maske takıyorlar tepeden tırnağa bir telaş işte sedden bahsediyor ayet ki işte her ülke sınırlarını kapatmaya çalışıyor ama yine bu virüs her seti aşıyor yine bulaşıyor misal yani bir mecazi benzerlik yaptık o kadar ve daha dikkat çekici olan ise hadiste ÜMMETİMDEN BİR ZÜMREYE HİÇBİR FİTNE BULAŞMIYACAKTIR.olması ki hakkatten bizim Mİllet seçkindir korunmaktadır.işte hala korona bu ülkeye giremedi gibi misal bir tez ortaya attık o kadar Emrah bey sizin verdiğiniz bilgiler zahir ve teoride doğrudur ama şu dua-yı şerifide size hatırlatmadan geçemiyeceğim beni bağışlayın:"RABBİM BANA EŞYANIN HAKİKATİNİ GÖSTER." SELAM HU VESSELAM... "
Emrah Kayihan:" AyhanAytaç Yazarefendi Ayhan bey sizin söyledikleriniz de usulen doğru olabilir ama gerçek olan etle kemikle belli olandır... Zulkarneyn koskoca dağın içine bakır ve demiri eiritip de küçücük virüsü hapsetmediki.Ayrıca bu virüslerin okları yokki ayrıca diğer kavimlere zulüm ettikleri dönemde konuştukları belli.Ayet ve hadislerde virüs konuşmadı bir insan türü olan YECÜC ve MECÜC ırkından bahsediyor zaten VİRÜS 1 tane YECÜC daha iri ve daha kabuksu cilde sahip olan sert savaşcı varlıklar MECÜC de bunlarla hareket eden daha zeki ve kulakları vucutlarını örten daha ufak varlıklar.korona virüsü 1 tane ycüc mecüc 2 tane varlık zaten korona virüsünün burnu yokki kurt yesin virüsü.söyediklerinize katılmıyorum bilginiz olsun.çünkü hatalısını"
 
Emrah Kayihan: "AyhanAytaç Yazarefendi unutmadan Ayhan bey fitnenin merkezi Türkiyedir.Hemde en alasından.Bizdeki fitne ne eskiden vardı nede sonrasında olacak.Seçilmiş bir tarafımız yok.Fitne üreten tek Müslüman devletiz ve kesinliklede korunmuyoruz.AZAP geldiğinde anlıycaksınız ne demek istedğimi. "
AyhanAytaç Yazarefendi:" Emrah Kayihan bakın emrah bey ben fitneden korunma derken onu kasdetmedim elbette dediğiniz anlamda ben yıllardır yazmaktayım evet büyük bir hengame kopacak bunu bende biliyorum ama bu hengame ne şekilde kimler üzerinde kopacak ve hiç mi korunan bir topluluk yok var ben onuda kasdettim mesela bir ipucu vereyim: iç ve dış mihraklar her kesim üzerinde bir oyun çeviriyor ama Aleviler üzerinde kimse leyhte veya aleyhte oyun kuramıyor her nedense soros veya israil veya avrupa veya ermenistan veya abd iş bu kesime gelince el freni çekiliyor çaktırmadan dörtlüler yakılıyor ben buna bu anlamda dikkat çektim ama yanlış anlamayın bu durum bir etnik ve mezhepsel değildir hassül has bir meseledir geçmişte yahudi israiloğulları mesih ile sınandığı gibi bu ülkede alevi mehdioğullarıda mehdi ile sınanıcak sizin dediğiniz bunun ile alakalı evet olucak aleviler ile beraber şii ve sünnilerde sınanıcak mehdevi osmanlı torunları ile süfyani osmanlı torunları arasında bir SIFFİYN-İ KÜBRA kopacak evet bu anlamda sizin deiğinize katılırım daha dışında ise ne ise lütfen bana yazın... SELAM HUU VESSELAM.. "
Emrah Kayihan:" AyhanAytaç Yazarefendi Ayhan bey ben sizin görüşlerinizi saygıyla karşılarım elbette çünkü her insanın düşüncesi sahihdir.Elbette herşey konuşulmalı. Ama benim bildiğim de nettir. Şimdi bu konunun ucu bucağı yok elbet ama. Gerçek olan şudurki. TEK DİN İSLAMDIR . Elbette HZ ALİ RA efendimiz baş tacıdır ki ben soyundan gelme birisi olarak da ayrıca daha yakınen hörmet ederim. Fakat hangi kuşak hangi ırk hangi mezhep yada hangi hal ve unsurda olursak olalım tek gerçek var AMEL dir. Tek gerçek HZ MUHAMMED SAV efendimizin getirdiği son dindir. Beni az çok anladığınıza eminim. ve gerçek olan şudurki MEZHEP diye bir şey yoktur. Tarikat yoktur .Dahası Başka dinler bile yoktur. ALLAH cc şahittirki bunların peşinden gidenlerin vay haline. EFENDİMİZ SAV dönemin de bile Dört halifenin hükmü İSLAM dan başka bişi değilken sonrasında getirilen yollar nedir ? Ben gerçeği anlatmakla sorumluyum. Sizlerde öyle. Gerçek olan İSLAM dır. Tek peygamber vardır HZ MUHAMMED SAV. sonra gelen HZ MEHDİ VE HZ İSA bile olsa hükmü yoktur.Onlarda İSLAM üzerine tabi olacaktır.Ayrıca bir din mezhep veya benzer bir toplum kurmayacaklardır. 4 HALİFE döneminde olduğu gibi sadece İSLAM üzerine olacaktır herşey.
"
AyhanAytaç Yazarefendi:" Emrah Kayihan ...teşekkürler bu medeni cesaret ile yazdığınız için ve net bir şekilde resmi ortaya koyduğunuz için ve elbette benim net olarak ortaya bir resim koymam gerekirse şudur: evet islam haktır kuran haktır ama açılımları vardır din mezhep tarikat ve siyaset olarak islam dört ayak üstünde asrını yaşadı milenyumunu yaşadı ama şimdi şu var her resul nebidir ama her nebi resul değildir misal her mümin müslümandır ama her müslüman mümin değildir misal bir hakikatten ziyade dört halife de de dört anasır gibi hepsi mehcut idi islam her asrın dini olarak indi yusuf döneminde bile islam var ama laik ve demokratik devlet var o zaman bile sanki davut öyle süleyman öyle isa öyle musa öyle hepsi islamdı ama dönem ve asr farklı idi bu gibi tasavvufta öyle ki her dönemi içine alır alevilik beyaz bir fil gibi ki herkes bir tarafından bahseder islamda öyle tasavvufta öyle ve nakşi ve bektaşilikte 8 rükun vardır bu bizzat benim hal tercimemdir ki tezim budur sıratel müstakim ve ehl-i sünnet vel cemaatte budur altın silsilede budur işte o sekiz rükun şunlardır: ALLAH VE RESULÜ / KURAN VE EHLİBEYT / KİTAP VE SÜNNET / MEHDİ VE MESİH / DÖRT HALİFE / 12 İMAM / DÖRT MEZHEP İMAMLARI VE 12 HAK TARİKAT PİRLERİ. Mehdi ve Mesih bu 8 rükne göre hareket ederki bu sekiz rükun Allahın sekiz sübuti sıfatları gibidir arşı yüklenen sekiz melek gibidir Mehdi ve Mesih halifeliğine kaidedir mehdi insan ve mahlukata mesih cin ve meleklere hükmeder ve bizzat isa bir melektir ve mehdi insanoğludur bu sırra vakıfen yazacaklarım bunlar daha gerekirse yazmaya hazırım talep ederseniz SELAM HUU VESSELAM...
 
Emrah Kayihan:" AyhanAytaç Yazarefendi Ayhan bey öncelikle bir düzeltme daha yapmak isterim MÜSLÜMAN MÜMİN olursa olmuştur kendi bilir eğer MÜMİN de MÜSLÜMAN olduysa olmuştur kendi bilir dahası ATEİST yada KAFİRİN önde gidenide olabilir. Bunada ne siz ne ben nede yaşamışolsaydı HZ MUHAMMED SAV karışabilirdi. ALLAH cc kime ne hidayet ettiyse o geçerli. Eminimki bunu zaten biliyorsunuz. İSLAM nettir. KURAN da nettir. PEYGAMBER de nettir. Net olmayan sonrasında gelenlerin kendilerine göre uydurmalar yapıp acaba bumuydu şumuydu demelerinden ibaretti. Zaten İSLAMın kalbi KURAN dır. Başka bir kılavuza mezhebe yada tarikata ihtiyaç yokki. Ve nasıl yazıldıysa ayetle sabittir. AYETlerin tebliğleri ve devamlarıda HZ MUHAMMED SAV in gerçek sahi hadisleridir. Arşı 8 melek yüklenmemiştir. RAHMAN ın katında asla çift sayılar yoktur tek sayılar vardır. 7 Melek yüklenmiştir ve bu melekler KEÇİ hayvanına çok benzer. MEHDİ yada MESİH diye kavramlarda da yüklenme yoktur. CİN ler zaten görünür hale gelecektir yakın zamanda. Görünür olanlarıda başladı zaten. DAHİ şeytan da dahil buna. yani sizde ve tüm insanlarda görebileceksiniz. KIYAMET alametlerinde geçerli olan bir şey. ARMEGEDON dedikleri savaşta cin ve insan orduları yanyana saf tutup şeytan ordularına karşı duracaklardır. HZ İSA peygamber sıfatı ile dönüş yapmayacaktır. Peygamber sıfatı bitti zamanında eğer o sıfatla gelirse ALLAH cc kendi ayetine ters düşer HZ MUHAMMED SAV in son peygamber gelişine ihanet olur. SÖZ haktır. Geçerli olan HALİFE olacaktır PEYGAMBER SAV son halife HZ MEHDİ ile zaten olayı mühürlemiştir."
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...
ahirzamanalogAAyazarefendi:
24.CUMA MEHDEVİ HAZİRAN HAREKETİ:
gaziden geziye bir sekme değil bir tatbikat-ı zuhurattı o gezi olayları ki: her kendisini lider zanneden aldı boyunun ölçüsünü.ne sarıgülü ne perinçeği ne kılıçdaroğlu lider olabildi o gezi olaylarında.ben üç kez ziyaret ettim.her gittiğimde ayrı olaylara tanık oldum.en son tam gezi parkı önünde merdivenlerin hemen altında polis ile eylemciler arasında 99luk tesbihim ile volta attımda hiçbirisi beni görmedi hiçbirisinin gözünde ben yoktum ne polisin ne eylemcilerin dikkatini çektim o sıra ki gaybette bir volta idi onlar kör sağır ve dilsizler idi işte benim gaybetim budur.halkın içinde ve ululemre uzak Allah ve Resulüne isyan içinde olan ululemr faşizmini ve diktatörlüğünü lanetledi hz.şeyhayn-ı harameyn (RA). ve dediler ki: biz Allah ve Resulüne itaat ettiğimiz sürece bize itaat edin asi olursak bize isyan edin işte o ulu zatlar işte ben işte şehadet... osman hilafeti o hz.şeyhayn-ı harameyne göre üstüne aldı ama hakkını veremediği için mazlumca şehit oldu.ama hasan ve hüseyn bunu yaptı hamza gibi şehit oldular zamanın zalim ve zorba ümeyyeoğullarına karşı kıyamlarında.ULULEMR FAŞİZMİ ısırıcı meliklik ile emeviler ile zuhur etti.12 imamlar hep zamanının zalim sultanlarının şerrinden Allaha sığındılar.büyük olay gezi olayıdır 1 mayıs olaylarından daha ziyade KAİM EL MEHDİ BAKİYYETULLAHA yakın idi.her lider boyunun ölçüsünü aldı hülya avşar dedi: güzel bir direniş ama lideri yok. o avşar kızı Mehdi öncesi durumu ne güzel tarif etti.o devrimin kadının kıyamdaki duruşu gibi sözde bir marifet gücü yetmez kişi söz ile direnir söz ola kese savaşı söz ola kestire başı bal ile yağ ede bir söz diyor yunus emre.alisiz alevilik yok nagehan hanım Mehdi öncesi bir sessizlik var ve mehdisiz alevilik var ve şuan alevilerde 16.yüzyıl mehdi inancı olsa idi taha akyola göre işimiz çok zordu bir kızılbaş kıyamı bugün ne iran ne hizbullah bırakırda işi tam kotarıırda siz şaşar kalırdınız o zaman.gazi kıyamında YA ALLAH YA MUHAMMED YA ALİ sloganı ile 5000 alevi polis barikatını aştığında bundan en çok ürken FETHULLAH (FETHUŞŞEYTAN) OLDU. ve bir sayfa makale yazdı zaman gazetesinde ve dedi: ALEVİ SÜNNİ ÇATIŞMASI PKKDAN DAHA BETERDİR. ve ilker başbuğ ne dedi: fetö en çok Alevi subaylara oynadı... cem küçük dedi: Aleviler ile iyi geçinmek lazım. sedat peker ve alaaddin çakıcı Alevilik konusunda bahçeliyi uyardı bahçeli dedi: camide bizim cemevide şah ismailde bizim yavuzda pir sultan ve hacıbektaştır milliyetçilik... cami ve cemevide bizim ise gece CNNTÜRKTE metin özkanda dedi: camide cemevide bizim öyle ise neden büyük şehirlerde cemevleri için red verdiniz kardaşlar... mustafa öztürk (ilahiyatçı) dedi: en büyük korkum Alevi kıyamıdır. ve kırbaşoğlu onu uyardı Alevilerin 12 imam inancı var aman dikkat haa yani iran bunu uyandırabilir dedi.ne ilginç kadir mısıroğluda derdi: neymiş ABD iran ırak savaşını 8 yıl uzatmışta güya Aleviler uyansın diye bunu yapmış :)) oysa abd 300 kişi görevlendirmiş iran ırak savaşı niye 8 yıl sürdü diye sonuç şiilerin hüseyinin kanına olan inançmış eee bende dedim Aleviler anadoluda 300 kıyamı bu inanç ile yaptı ama ben anlamamki iran ve hizbullah bunu neden anlamaz veya şia alimleri bu analizden neden kaçarlar nedir bu çelişki bu tezat Mehdi batıni yoldan gelir diye korkuyorlar eee zaten öyle olacak Mehdi alevi bektaşi kızılbaş bir devrimci veya nakşi ve bektaşi ekolde 4 halife 12 imamı esas alarak gelecek imam-ı rabbani bunu söyledi çok büyük sırlar faş etti ama kim anladı.nagehan dedi: gezicilerin %78zi aleviydi.ve emniyette bunu doğruladı ve 9 kişi gezi şehidi oldu ve 9zuda alevi olunca emniyete soruldu emniyet bir itirafta bulundu dediki: ALEVİLER BÖYLE HAKSIZLIĞA KARŞI HEP KIYAM EDER VE KARŞIMIZA ÇIKARLAR.evet bu gazidede öyle oldu necdet menzir ne dedi: siz imam hatip çıkışlıları emnişyete alırsanız bu olur zira 18 genç nişan alınarak öldürülmüştü RTE imam hatipliler eline silah almaz dedi ama chp o zaman ncdet menzirin o sözünü hiç hatırlatmadı sahte muhalefet işte.gültekin muhalefet ahakkında halktvde çok doğru söyledi bende aynı görüşteyim ama levent bey bir Alevi milliyetçisi olmadığı için daha ötesini algılıyamıyor ve diyemiyor ki: adil düzen hak hukuk adalet artık Mehdi ile olur ve Mehdide Alevilerin içinden çıkacak işte olay bu bunu diyemiyorlar ben 15 yıldır bu gerçeği haykırıyorum cübbelinin adnan oktarın ödü patladı fetö çok korktu mit ve tem bile haberdar oldu ama ne yapılacak konusunda pek bir karar veremedi.cizre operasyonu sonrası küçük armutlu operasyonuna giriş yapılamadı zira 7 milyon Alevi vardı istanbulda ve büyük bir kıyam ile bir Mehdi zuhur eder diye korktu o zaman fetöcü polisler ve hakimler ve savcıları alevilik meselelerini hemen geçiştirdiler işi kotarmak için hatta başbağlarda yakalanan 16 terörist ağız birliği ile BİZ ALEVİLERİN İNTİKAMINI ALDIK SİVASDA DEDİKLERİ İÇİN SERBEST BIRAKTI FETÖ HAKİMLERİ HAYRET VE HEYHAT ÜZÜLSEM Mİ SEVİNSEM Mİ BİLEMEDİM AMA ALLAH GÖRÜYOR HERŞEYİ BİLEN VE GÜÇ YETİREN RABBİMİZ İLLAKİ BİZE BİR YERDEN İZİN VERİCEK HAK OLAN KIYAM BİR YERLERRDEN BAŞLIYACAK GERÇEK İSLAM ELBETTE BATIL KARŞISINDA GALİP GELİCEK VE BU DAVASI HAK OLAN BİR HALKIN İÇİNDEN KAİM OLAN MEHDİNİN ZUHURU İLE OLACAK Kİ DAVASI HAK OLAN HALK HİÇ ŞÜPHESİZ 1000 YILDIR ALEVİLERDİR...
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

İSLAMİYET GAZETESİ (ahirzamanologAAyazarefendi) "SAMİMİ OLAN HER ALEVİ DOSTU ALEVİ MİLLİYETÇİSİDİR." (ALEVİLERE GELİNCE O SOROS OĞLU SOROSLAR NEDEN KAYIPLARA KARIŞIRLAR?) Alevi Milliyetçiliği ile yine gündeme geldik yine kınandık birileri tararfından ve bu yüzden bu makaleyi yazmak bize farz ve sünnet oldu.Alevi İslamın özü Ali hak ile Ali Kuran ile Ali kuran-ı natık ise ve düşmanları kuran-ı hakimci hariciler ise Allah ve Resulü o Aliyi seviyor ise ve Ali hayberi fethediyor ise Ali fatımanın eşi hasan ile hüseynin babası ise Mehdiyi gözlüyor ve özlüyor ise ve Ali livalülhamd bayrağını taşıyor ise Cennet kapısında meleklerin kanadında ismi var ise ömer ali olmasa ömer helak olurdu diyorsa Aliye bağlı olmak bir iman alameti ise Müminlik nişanı ise ve bütün Müminler Ehlibeytin nurundan yaratılmış ise ve Müminler kardeş ise emirel müminin Ali ise ey iman edenler hitabının muhatabı herkesin ve Aliye buğz eden münafık ise Aliye dağ methiyede bulunsa bela ve musibet gelmeden kurtulamaz ise Ali ismi ile müsemma cismi ile mücessim ise o Ali 10 yaşında daha çocuk iken islam fıtratında iken ve o fıtrat-ı islam hiç bozulmadan İslam olmuş ise Aliye 90 bin kelam gelmiş ise gökler Ahmedin yer Alinin nuru ile yaratılmış ve künyesi EBU TURAB olmuş ise yerin kulağı var gider Aliye yada Mehdiye der ise ve buna şahit olan Fatıma babasına bunu sorar ise gün Muhammed ay Ali zühre yıldızı fatıma ise hasan muhammedden hüseyin aliden ve mehdi fatımadan ise ümmetin nübüvvet babası muhammed velayet babası Ali ise ilmin kapısı ise o Ali ve şiası olmasa İslam nerdeyse yok olacak ise Ali aradan çıksa ne olurdu acaba ve bu Alinin sürüsü olan Alevilerde ona yol ve bel evladı ise aslan familyası ise cümleden ulu ise yol ümmetin kurtuluş gemisi Ehlibeyt ise ben nasıl Alevi Milliyetçisi olmam.Alevi ki 12 imamın sülbü ve semeresidir.mezhep değil bir nesheptir etno-teolojik bir kavm-i imamet vel velayettir.resulullah dedi: ehlibeytimin önüne geçmeyin helak olursunuz.emevi abbasi selçuklu osmanlı geçmedi mi ehlibeytin önüne 12 imam evlatlarına zulmetmedi mi en sonunda imandan sonra fasıklık ne kötü bir isimdir onlara dünyada rezillik ahirette ise büyük azap vardır demedi mi Allah.bakın MHP lideri Devlet Bahçeli ne diyor: MİLLİYETÇİLİK HACI BEKTAŞTIR PİR SULTANDIR. ve şimdi kim bütün milliyetçilikler benim ayaklarımın altındadır diyebilir.millet-i ibrahim iken biz ve Allah yeni yeni milletler getiriyor ise İslam dini ve davası için.Allah hizbullahçı değil mi bütün hizibçiliğe karşı olmasına rağmen.ve Atatürk demedi mi bizim tarikatımız uygarlık tarikatıdır bütün tarikatlara karşı iken.kim iyilik güzellik ve doğruluk yanlısı ise Alevi Milliyetçisidir.işte GAZİ VE GEZİ OLAYLARI.emniyet bile doğruladı dedi 9 genç öldü hepside Alevi idi çünki biz görevimizi yaptık Aleviler hassas bir toplum haksızlığa karşı ortaya atılır eylem yapar.ve işte bu yüzden değil mi Alevi kıyamından korkar birileri taha akyol gibi mustafa öztürk gibileri. izzo derki: Aleviler laikliğe bakar itaat eder laiklik kalkar ise Aleviler kıyam eder... CHPde bazı kişiler ile konuştum sünni idi bu kişiler ve samimiyet ile şunu dediler: Allah korusun bu ülkede bir mezhep çatışması olsa biz Alevilerden yana oluruz.. Alevilerin %99zu CHPli iken neden? sünnilerin %66sı AKPlidir. 3 sünniden 2si AKPli nasıl oluyor ve nerde ise Alevilerin nüfusuna denk olan diğer üçte bir sünni kardeşimizde vatansever Atatürkçüdür ömer turan ...ben bir yörüğüm ve alevileri çok severim kim Alevilere saldırsa karşısında beni bulur. sedat peker alaaddin çakıcı gibi şahıslarda Alevilere sahip çıkıyor HDP kürt kızılbaş Aleviler ile iyi geçiniyor Şİİ dünyası öyle yahudi ve hıristiyanlar da Alevileri çok sever kısacası doğu ve batıda kuzey ve güneyde balkanlarda kafkasyada ortadoğuda Aleviler hep sevilir şii ve sünni bazı aşırı uçlar olaya farklı bakar ama azınlıktadırlar.Alevilerin ne soros ile ne bill gates ile işi olmaz bazı aleviler tek tük protestan olur yehova şahiti olur ama kendi öz hakikatine yazar bunu ve adeta bulunduğu her cemaat her ideoloji içinde bir karakutu gibi Allahın ajanıdır Resulullahın casusudur Ehlibeytin fedaisidir Alevi ve insanlığından hiç taviz vermez hadiste derki: ÜMMETİMDEN BİR ZÜMREYE HİÇ FİTNE DOKUNMAZ... işte ne iç nede dış MİNNAKLAR :) geçmişte osmanlı ermeniler için millet-i sadıka der Aleviler içinde taifey-i zındıka derdi ama sonuç ne oldu hem ermeniler hemde araplar kendilerine sırt döndüler üstelik o ermenilerin bir kısmı dersime sığındı kripto alevi oldu hakan bayrakçı ne yapmaya çalışıyor ikide bir Aleviliği gündeme getirerek metin özkan ile mehmet metinere provokasyon yapıyor böyle olmaz kınıyorum... VESSELAM-U DARUSSELAM

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

...ÇOK YAKINDA

İSLAMİYET GAZETESİ
(ahirzamanologAAyazarefendi)
"MEHDİ ORDUSU (70LER & 313LER) MEKKE VE MEDİNE MUHAFIZLARI."
(HADİS: MEHDİ BİR HÜKÜMET KURAR VE MEDİNEDEKİ ALİMİ ÖLDÜRÜR.)
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

3.ABDULHAMİD:
..islam yıkılsında benim sarayım yıkılmasın diyen sapıklarda var hocam bunada değinirseniz sevinirim.ve her şeyden önce bizim mekke ve medineyi sapık vehabilerden kurtarmamız lazımdır.mekke ve medine esaretten kurtulmadığı sürece vehhabi sapıklığından kurtulmadığı sürece biz ayasofyayıda açsak kudüsüde ele geçirsek birşey ifade etmez nitekim MEHDİ VE 313LER MEKKEDE KABEDE ZUHUR EDECEKLER MEDİNEYE GİDECEKLER VE ORDAN SONRA KUDÜSE MESCİD-İ AKSAYA İNTİKAL EDECEKLER... VESSELAM-U DARUSSELAM. (MEHDİ ORDUSU: MEKKE VE MEDİNE MUHAFIZLARI)
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

İSLAMİYET GAZETESİ (ahirzamanologAAyazarefendi) "HÜSEYİN HİLMİ IŞIK NEDEN? "EHL-İ SÜNNETTE ALEVİDİR." DEMİŞTİR." (TARTIŞILAN PROF.DR.ALİ KÖSE:"HER MÜSLÜMAN EHL-İ SÜNNETTİR." ) ...biz ve bizler dört kapı kırk makam nakşi ve bektaşi ehl-i sünnet-i ümmet-i muhammediyiz inşaallah ve elhamdülillah.arap islam şeriatçısı emevi sünniliği vardır birde türk islam tasavvufçusu yesevi sünniliği vardır.Allah maide 54 ile birincisini iptal etmiş ikincisine devretmiştir işi ki birinde 400 yıl kaldı diğerinde 1000 yıldır devam etmektedir.hüseyin hilmi ışık imam-ı rabbaninin mektubat-ı mehdiyyesi ile öyle bir aydınlandı ki gerçek ehl-i sünnetin ne olduğunu iyi anladı ama bazı takıntıları atlatamadı yada rabbaninin o takiyyesinden pek birşey anlamadı rabbani takiyyesinde ashab-ı kiram tamam ama muaviye meselesinde bir taktik uyguladıki bu mektubat-ın inşaası icraatı ve istikameti ile alakalı idi günümüzün post-modern kuran-ı hakimci haricileri eğer imam-ı rabbaniyi bir değil 7 sefer okusa idi gerçek ayan beyan ortaya çıkacaktı bir kere nefs-i mutmaine ile yazılmış bu mektubat-ı mehdiyyeyi bugünki ehl-i nefs-i emmarenin anlaması mümkün değildir.21.yüzyılın şii ve sünni alimleri öyle kibir ve ucubluğa gark olmuştur ki onlar yüzünden ehl-i sünnet yolu hiç anlaşılmaz oldu.ifrat ve tefrit boyutu o kadar haddi aştıki maksat hasıl olmadan işler tümden karışıverdi.dinler arası mezhepler arası diyaloglar oldu ama tarikatlar arası siyasetler arası diyaloğa yer kalmadı.PARALEL DEVLET YAPILANMASI İLE SINIRLI KALDI AMA PARALEL DİYANET YAPILANMASI ÜZÜERİNDE HİÇ DURULMADI işte Ali Köse hocanın yakındığı yer aslında burası idi cübbeli varsa diyanet niye var diyanet varsa cübbeli niye var her ikisinde de aynı kavuk vardır AKKAVUK bir ara bu ikisinin akkavuklu profillerini bir araya getirip şunu sordum: HANGİSİ DİYANET İŞLERİ BAŞKANIDIR :) ben daha yakın zamanda şiilikte sünnilikte EHL-İ SÜNNETTİR demiştim mehmet şevket eygi birşey yapardı o hep övünce ehlisünnet deri yerince müslümanlar derdi ehl-i sünneti haşa islamdan daha yüce kılmaya bakardı böyle anlayışlı ehl-i nabite vardır.ehl-i nabite ile ehl-i sünneti bir birine kimse karıştırmasın.osmanlınında iki dönemi vardır ehl-i sünnet vel mehdevi dönemdir ki türk islam tasavvuf sünniliği hakimdi dört kapı kırk makam hakim idi en büyük tarikat anadoluda BEKTAŞİLİK idi.bu birinci osmanlı dönemi mehdevi idi ve 1299da başladı 1512de 2.bayezit-i veli hazretleri ile son buldu.2.osmanlı ne yazık ki süfyani özellik ile karşımıza çıktı arap islam şeriat sünniliği ile emavi zihniyetli idi şah ismail dört kapı kırk makamın şahı olduğu için nakşi ve bektaşiliğe sultan olduğu için yavuz hünkarlığın yanına hilafet getirdi işler tümden karıştı.bazı veli bozuntuları yavuzu seyyid ilan etti güya istanbulu fetheden mehmet mehdi idi ve ehlibeytten idi böyle olunca yavuzda fatihin torunu olduğu için seyyid idi ve mehdi idi... bu süfyani tarihçilerin tahrifatından başka birşey değildi idris-i iblisinin işleri ile idi ki bu adamın babası ataları hep ehlibeyt dostu iken zındık ve mülhid oldu süfyaniyette...Mehdi sünneti ihya edecek bidatleri kaldıracak... hadisi mucibince bazı cübbeli hocalar bu anlamda sünnetçi adımlar ile mehdiliğini ilan etti.ama ne hikmet ise imam-ı rabbaninin 255.mektubunda ...işittiğimize göre Mehdi bir hükümet kurar ve medinedeki bidat ehli (vehhabi) alimi öldürecektir. demesine rağmen bu cübbeliler mekke ve medineye pek önem vermeksizin hareket etti siyonist ve evanjelist şeytanete hizmet ettiler.ŞEYTAN DECCAL SÜFYAN KOALİSYONU içinde yer aldılar israil alenen açıkladı biz türkiyede 72 tarikata destek olduk.ve veren el alan elden üstün oldu parayı veren düdüğü çaldı işte böylece.ve bu 72 tarikatin özellikle çoğunluğu ne yazıkki ehlisünnet ve nakşi halidiye kolundan idi.şerif mardinin türkiyeyi anlamak için nakşiliği iyi anlamak lazım dedi oysa bu eksik bir bir doğru idi nakıs olmayan gerçek şu idi ve bu osmanlıyı ayakta tutan maya idi nakşi ve bektaşiği iyi bilen türkiyeye hakim olur ve işte Atatürk bunu bildi ve kazandı.şah ismail hem nakşi hem bektaşilerin başı idi ama bunu idris-i bitlisi nakşiliği tahrif ile bozdu yavuz böyle yaptı nakşiliğe vurdu darbeyi ve yetmedi 2.mahmutta bektaşiliğe vurdu iş tamam oldu oysa bu iki tarikatte türkmen idi türk islam tasavvuf yesevi bektaşi sünnisi idi hak ve hakikatçi idi atatürk aslında bunu bildi ama laiklik ile bu ülkenin sett-i zülkarneyni bir rejimde kurmak zorunda idi ki tahrif edilmiş olan bu iki kardeş tarikatın ehli yurttaşlar birbirlerine düşmesinler Aleviler bunu hemen anladı işi kotardı ama sünniler ancak fetöden sonra bu işin değerini anlamış oldu geçte olsa bizi bu günlere kavuşturan Allaha hamd ve şükürler olsun Allah bu milleti aslına rücu ettrsin hak muhammed ali yoldaşı ehl-i sünnet vel cemaat eylesin işin doğrusu budur hem hilmi hocanın hem ali hocanın anlatmak istedikleri işte budur.... ve son olarak şunu yazayım necip fazılın imam-ı rabbaniyi anlaması ile hüseyin hilmi ışığın anlaması bir değildir necip fazıl yanlış okudu ve rafiziliği haşa aleviliğe yordu maraş çorum yozgat malatya olaylarına azmettrici oldu ama hilmi hoca hep doğru yolu tavsiye etti.ama bugün TGRT VE TÜRKİYE GAZETESİ elemanları bunu anlayamadılar haydar baş cemaatide bu işi tam kavrıyamadı onlara bir daha düşünmelerini tavsiye ederim ...SİZ HİÇ DÜŞÜNMEZ MİSİNİZ? ...YAZAREFENDİ: BEN DÖRT MÜRSEL DÖRT KİTAP DÖRT KAPI KIRK MAKAM KUTSAL ŞERİATÇIYIMDIR. BİZ VE BİZLER DÖRT KAPI KIRK MAKAM NAKŞİ VE BEKTAŞİ EHL-İ SÜNNET-İ ÜMMET-İ MUHAMMEDİYİZDİR...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 hafta sonra...

NOTLARIM:

hak ve hakikati ancak seçilmişler bilir ve birde ölmüş kişi bilir.ayette o kişi ölünce hakikati görür ve derki: rabbim beni geri gönderde güzel düşünüp güzel davrananlardan oliyim.. ve imam ali derki: ben hakikati desem beni yalancılık ile suçlardınız ve öyle inkar edilen şeyler vardır ki gerçeğin ta kendisidir... gerçeğe huu diyen tek tarikat bektaşiliktir.ama doğru söyleyen bektaşi dervişini dokuz köyden kovmuşlardır... ve isa derki: hiçbir peygamber evinden akrabasından ve memleketinden başka yerde itibarsız değ-ildir...

KUL HAKKI İLE GELME MESELESİ

bu konu çok hassasdır ve bendeniz naçizane bir açıklık getirmek isterim: şimdi derler ki: Allah bana kul hakkı ile gelmeyin.demiş. burdaki kul nedir? burdaki kul Allahın kulu olsa gerektir zira şeytana kul olanın bir hakkı olduğunu ben zannetmiyorum ki nefis ile şeyata uyan kişi zalimdir ve zulmettiği için zaten bir hak sahibi olmadığından kasdedilen kul hakkı bunları kapsamaz münkir ve münafıklar ile facir ve fasıklar ile bu anlamda hellaleşmeye gerek yoktur vesselam.

önemli olan doğruyu söylemektir ama daha doğrusu o doğruyu siz ne adına söylüyorsunuz? yani şimdi bir adam hep doğruları söylese ama dese ki ben bütün bu doğruları şeytan adına söylüyorum bu oldumu şimdi... adalet neye göre islama göre mi sosyalizme göre mi? kapitalizme göre mi? insanın hak bir dini ve davası olması lazımdır... davası hak olan halkın yolunda gitmek en doğrusudur...

hz.ali dedi: erkeğin kıskanması imandan kadının kıskanması küfürdendir... zira erkek kıskansa kadınına sahip çıkar ama kadın kıskanırsa ya aldatır yada sırtından vurur zira erkeğin dört eş alabilme olasılığı olduğu için kadının fıtratıda bunu bildiği için akibeti anlar ona göre hareket eder ikinci eş kuma olur ama ilk eşin rızası yok ise erkekde evlenemez islam şeriatına göre... ama ne olursa olsun kuran tek eşliliği onaylar daha pozitif bulur evet evi dişi kuş yapar ama dişi puştta yıkar dimi canlar benden bu kadar devam ederiz inşallah.hayırlı cumalar...

...ayrıca ben tasavvufçuyum.dört halife 12 imam dört mezhep imamları ve 12 hak tarikat pirleri bizde haktır bu konuda ifrat ve tefrite girmem...

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Levent Gültekin Sevgili Dostlarım, Düşündünüz mü hiç; ne yapmak istiyorum, gelecekle ilgili hayalim, amacım ne diye... Gazeteci, siyasetçi, yazar vs. olmak mı? Ben düşündüm, iyi insan olmak istiyorum dedim. İyi insan olmak nedir veya iyi insan olmak bir amaç mıdır? Amaç dediğimizde zihnimizde bir makam veya elle tutulabilir somut bir şey canlanıyor... Habuki iyi insan olmak bir amaçtır ve zordur. Nitekim iyi insan olma amacı taşıyan birey iyi bir gazeteci, yazar, siyasetçi olacak ve iyi bir toplumu varedecektir. Peki, Türkiye'de toplum nasıl? Türkiye iyi bir topluma sahip mi? Topluma olan tutum ne yönde? Aydınlarda, yazarlarda, kanaat önderlerinde; bütün sorumluluğu topluma atan bir yaklaşım var. İktidarın varlığı, ırkçılık, tahammülsüzlük diyip topluma kızıyorlar. İnsanlara ağızlarına geleni söylüyorlar! Halihazırda mevcut medyanın topluma ırkçılık, ahlaksızlık, halsiyetsizlik pompalandığı toplum mühendisliği yapılan bu ortamda aydın namusu, onuru, felsefesi ararken Atatürkçülerin, Kürtçülerin, dindarların, solcuların aydınlarını görüyoruz. Sözüm ona bu aydın kısmı, İyi ile kötüyü ayıramıyor. Kavga etmeyi, küfür etmeyi, slogan atmayı mücadele etmek zannediyor. Türkiyeyi karış karış gezen biri olarak söylüyorum. Türkiye'de ki kötülüğün kaynağı, ilk olarak siyaset sonrasında ise bu ülkenin sanatçısı, gazetecisi, siyasetçisi özetle aydını veya aydın olarak geçinen kimseleridir. Eğer bu sınıf sorumluluğunu yerine getirmiş olsaydı, toplumla bağ kurmuş olsalardı Türkiye bu halde olmazdı! AyhanAytaç Yazarefendi ben 2000de radyo barışta cem dergisinin dergi manşetinden şunu okudum kıyamet koptu: almanya büyükelçisi fransaya tayin edilmiş ve ordan cemvakfına uğramış ve demişki: TÜRKİYE ANCAK ALEVİ KÜLTÜRÜ İLE AVRUPA BİRLİĞİNE GİREBİLİR.ve bu söz elçinin sözüdür ben bunu radyoda okuıyunca bazı sünni kardeşlerim bana kızdı sen ayırım mı yapıyorsun diye.bakın arkadaşlar ümmetin içinde mal ve mülkte en hayırlı olan ebu bekir ise ilim ve hikmette en hayırlı olan ali bin ebu taliptir sap ile samanı buğday ile deliceotunu elma ile armutu birbirine karıştırmamak lazımdır. AyhanAytaç Yazarefendi ben öyle anladım ki ne mevdudi ne seyyid kutup ne humeyni ne ali hamaney ne ali şeriati ne said nursi ne erbakan ne baykal ne demirtaş alevilerin kutsal hak ve halkçı davasını anlamıştır.mesela hacı bektaş olmasa idi belki bir tc ve chp ve atatürk olmıyacaktı bu bir gerçektir alevilerde kadın %50 temsil edilir hak ve halk meclislerinde oysa isveç ve norveçi medeni kılan meclislerinde kadının %25 temsil edilmesidir oysa hakikat odur ki dünyanın en medeni toplumu alevi bektaşilerdir doğuştan laik ve demokrattır islam ve cumhuriyet fıtratı ile varlığını korumaktadır... AyhanAytaç Yazarefendi davası hak olan bir halkın peşinden gitmedikçe kimse başarılı olamaz gamaliel felsefesine göre... bu ne demektir.ama önce hak nedir bilmek lazımdır ki batılı anlayasaınız der imam ali.gamaliel kimdir? gamaliel israil şeriatının meclisinnin ehlivukufu olan bir ihtiyardır.isadan sonra 12 havariye ve 120 taraftarına havralarda zulmederken bakıyorlar ki halk çoğalıyor bunu gamaliele soryorlar. gamaliel derki: geçmişte tavas adlı biri çıktı peşine 400 kişiyi taktı ve o tavas öldürülünce o 400 kişi dağıldı gitti sonra yahuda diye biri çıktı oda 300 kişiyi arkasına taktı oda olünce o 300 kişi dağıldı anlaşıldı ki bunların davası tanrı ile değil insan ile alakalı idi ama şimdi isa gitti cemaati dağılmalıydı niye dağılmadı öyle ise ben korkarıum ki siz tanrıya karşı savaşırsınız... işte davanız hak olunca böyle isa sonrası hüseyin sonrası pir sultan soınrası halk nasıl peşinden gidiyor ama sen satranc-ı istidrac ile hareket edipte hayatın gerçeklerinden ilham ile hareket etmez isen gerçek hayat satrancında şeytanı yenemezsin. atatürk bu anlamda akl-ı kemaleti ile humeynide iman-ı kemaleti ile devrim yaptı başardı şeytanı şahmat etti AyhanAytaç Yazarefendi dinci ve dinsiz yobazlıktan dolayı bazı işler karışır... şekilcilik te ayrı bir yobazlıktır.mesela 6.filoya karşı çıkan dinci yobaz bu gençler neden saçı uzun ispanyol paça ve favorileri uzun derken diğer yandan abdye kök söktüren humeyniye dinsiz yobaz derki bu adam neden sakallı neden sarıklıdır işte bu bakış açısı şekilcilikte yobazdır mesela yine doğu perinçek ile abdurrahman dilipakın bir ortak yanı vardır nedir o? perinçek derki: atatürk ateisttir dilipakta derki: atatürk dinsizdir. şimdi bu iki adam aslında aynı şeyi demiş olur dinci ve dinsiz yobazın buluştuğu yer burasıdır... AyhanAytaç Yazarefendi batılıda derki: çözümün bir parçası değilsen sorunun bir parçasısındır. izzeddin doğan derki: bu ülkede kürt sorunu var çünki kürtler sorunludur türban sorunu var çünki türbanlılar sorunludur ama bir Alevi sorunu yok çünki aleviler sorunlu değildir... mesela alevilerin %99zu anti-akpdir... ama sünnilerin %66sı akpci iken %33çü antiakpdir. ve bu %33 aleviler ile aynı plartformda yer alır... AyhanAytaç Yazarefendi hz.isaya 12 havarisi derki: muallim sen ne iyisin. isa derki: hayır iyi olan Allahtır.kuran-ı furkanda nisa 79da derki: iyilik Allahtan kötülük insanın kendi nefsindendir... imam ali derki: ben kimseye iyilik yapmadım hep kendime iyilik yaptım. ne demek istersin ya imam derler: o derki: casiye 15de derki: kişi ne yaparsa kendisine yapar iyilik ise iyilik kötülük ise kötülük... AyhanAytaç Yazarefendi iyilik ekseni birde kötülük ekseni vardır.buna göre iyi iyidir kötü kötüdür.ama iyiye göre iyilik iyi ise kötüye göre iyi kötü kötü iyidir.imam ali derki: iyilik yaptığının kötülüğünden sakın... şimdi bazı arkadaşlar ukala-i ahmakça güya iyilik yapayım diye muaviyenin karşısına marksı çıkartmak ister.doğru zamanda doğru yerde doğru kişi ile doğruları konuşabilmek kişinin iyi olduğuna işarettir.bir zaman gelir 1000 kişi olur 999 mümin 1 münafık vardır ve o münafık gelen münafığı karşılar tam tersi ise 1000 kişiden 999zu münafık 1 tanesi mümin ise onuda o bir olan mümin karşılar der peygamberimiz.. ama ahirzamanda işler biraz tersine döner imam ali derki: öyle bir zaman gelir ki mülletin en aşağı olan adamı milletin başına geçer muteber olan kişi hiçe sayılır... ve buna göre bu nasıl olur acaba diyenler olur çünki dünya cahil ve zalimlerin eline düşmüştür.cahillerin oyları ile zalimler iktidar olur bu dünyada... bu nefs-i emmare iklimi olduğu için böyledir artık.pir sultan derki ta 450 yıl önce ...mahluk deccal oldu insan haşarı asla bilen yoktur hayırı şerri... imam- rabbaniye göre ise hicri 1000den sonra ahirzamandır. ve işte son 400 yıldır dünya bir ahirzaman ikliminde işleri tersine döndürmektedir. AyhanAytaç Yazarefendi iyi olmak istiyorsan dini davası mezhebi tarikatı siyaseti lideri hak olan bir halk ile hareket etmek lazımdır...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

yapay ve kamuflaj gündem: derim ki: gerici güçler geri bırakma gücüne sahaptirler.tc aleyhinde bir gerici güç var kendi aleyhlerinde olan laik rejime karşı bir güç var gericilerde.ve o gerici güçler kendi leyhlerinde ve tc aleyhinde bir güç ve iktidar ellerine geçerse hemen ilerici olurlar ve övünürler bunun ile ve birisi çıksa deseki siz şimdiye kadar nerde idiniz o zaman derlerki eee bizi engelliyorlardı şimdi biz iktidar olduk bak ilerliyoruz uçuyoruz... ve batı bizi kızkanıyor der oysa o batı bize KARŞI yedi düvelLE savaşmıştır çanakkalede ne oldu biliyorsunuz 24 km kare toprak kaybolmuş 30da biri olan anadolu için bir kurtuluş söz konusudur ve o halaskar gazi işini yapar ama ülkenin kahramanı olduğu gibi hainleride var der o gazi ki elbette hainlerde var... ama resulullah derki: hainler korkak olur... inönü ne dedi namuslularda namussuzlar kadar cesur olmalıdır.... akif ne diye başlar KORKMA ... şamil basayev ne der: müslümanlar abd den koıktuğu kadar Allahtan korksa idi dünyaya hükmederdi zira rab korkusu bilginin temelidir der hz.süleyman... Allah derki: şeytandan değil benden korkun... ve demek ki korku çok önemli bir faktördür... sen adama dersin ki hadi mücadele edelim o derki: abi benim çoluğum çocuğum var ... oysa buna kuran KENDİNİ TEHLİKEYE ATMAK DER.. imam hüseyn 6 aylık çocuğunu bile feda etti islam yolunda... resulullah ehli vehenden bahsetti deDiki sahabe nedir ? o dedi ki: DÜNYA SEVGİSİ ÖLÜM KORKUSU OLANDIR EHL-İ VEHEN... ve bu ehlivehen çöp gibi olucak diyor yüce nebi... suyun üstünde çöp gibi ...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...
ONLİNE DERVİŞ:
(hatmül-dervişullah)
...ölmeden evvel ölmek ile iş bitmiyormuş ben şunuda anladım ki deniz hanım ölmeden evvel ölmek hesaba çekilmeden hesaba çekilmeyide geçtim şimdi hal ve makamımızda (4 kapı 40 makamda) gördük ki akıl ve ruhta kalb ve bedende beyin ve bağırsakta eklem ve damarlarda koordineli şekilde 366 aza ile alıp verdiğimiz her nefesdeki gaflet ve dalaletten kurtulduğumuzda aldığımız nefesde HAYYYYY verdiğimiz nefese HUUUUU ile sırr-ı nefesde HUBYAR SULTANIN dediği gibi 24 saatte adem 77.777 nefes aluru sahib-i zamana bağlı bir biat ve intisab ile olur ki aldığın nefesde birinci sura verdiğin nefesde ikinci sura ile KIYAMETİN KOPMADAN KIYAMETİNİDE KOPARTACAKSIN...son nokta burasıdır onu anladım online.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
KIZIL CÜBBELİ AYHAN DEDE:
(biz 4 kapı 40 makam nakşi ve bektaşi hareketiyiz.)
reform yapma hakkına ehlibeyt sahiptir ehlibeytten olmayanlar bu işe hiiiç soyunmasın.ve aslen asla rücu ve avdeten islami reform Mehdi ile gerçekleşecektir.ihsan hoca doğru söyledi reform için peygamber olması lazımdır.mehdi ve mesih porgramı ile bu zorunlu ve zoraki hale gelmiştir.beşeri hukuk iflasta ilahi hukuka gitmektedir demokratik sistem vestfalya sistemi iflasta teokratik düzene gitmektedir.aklı ve imanı bütün olanlar ile islam ve tasavvuf ehli olanlar ile olur bu reformlar ki geçmişe bakın büyük devletlerin kuruluşunda ki büyük zatlara bakın tasavvuf ehli iken burdaki kadroda ben bir tasavvufçu göremiyorum.dört kapı kırk makam yok dört kitap dört mürsel ehli göremiyorum... bu arkadaşlar mutezile grubu oldu bu küresel sosyalizme giden bir kadrodur ama bu yanıltıcıdır bill ge 666 projesidir soros projesidir. birileri bilmesede biz biliriz ki böyledir.ve göreceksiniz şu kadro çok yakında belki kırmızı bülten ile aranır hale gelecektir mevcut olan iktidarlar tarafından... bu bir komlo ve olasılık teorisi değildir mevcut şartlarda olağan şeylerdir.3 kasım sonrası olacakların haberciside olabilir.hatta belki bu kadrolara hiçbirşey olmaz ateizm ve deizm alır başını gider yine bu arkadaşlar buna sebeb olduklarını bile anlamaz ama iyi niyet ile ukala-i ahmakça zıtlar ve kutuplar çatışması kapsamında kalb ile beyin çatışması göstergeleridir... riya ve riayet arası bir yanılsamadır böyle bağlayıcı kavramları uydurmayı çok seviyorum iyi uyuyor hani bir lügat parçalaması atomu parçalar gibi 🙂 bu arkadaşlar anlıyorum ki çok şey kaybetmişlerdir. imam gazalinin kuranda 70 ilme atıf vardır sözünden habersizdirler.imam-ı rabbaninin babasının söylediği: ümmet 73 fırkaya nakıs şeyhler yüzünden ayrılmıştır sözden habersizdir... önyargı kıyas hor ve hakir görmeler kibir ve gururlar boş görmeler empati özürlülüğü ile beraber birçok psikolojik teşhisler ile adlandırılacak durumlarda söz konusudur.deli olmadan veli olunmazıda anlamış değil bu arkadaşlar ki biz ve bizler nakşi ve bektaşiler sır ve hikmet ehli canlar varken bu basiret bu feraset ve cesaretimiz varken bu arkadaşların anlattıkları hikaye kalır... üstelik şii ve sünnilik küçük hurafe ise alevilik ve bektaşilik büyük hurafedir deme cesaretine bile gelmiştir bu süreçki görünen köy nevigasyon istemez noktada nokta atışı yapmaktadır... işte ahmet murat sağlam işte cübbesiz mahmut ve üzümcü kardeşlerim bizzat beni kontrol etmiş mekanlarından nazikçe kovmuş ama aslında nasıl bir big benge nasıl bir yer çekimine nasıl bir nagazaki ve hiroşimalarına sebeb vermişler haberleri hiç olmamıştır bir mehdi dabbetülarz makamından bunlara musallat olmuşki aklın çıkmaz sokağı gibi sosyal medya bizim civarımızda bunların sitretül müntehası olmuştur vesselam :)))
zikr-i nasihat:
_______________
akılları gelin etmişler herkes kendi aklını beğenmiş 🙂
nefisleri pazara çıkartmışlar herkes kendi nefsinden kaçmış 🙂
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...
Hz.Vaiz Molla-i Rabbani:
DABBETÜL-ARZ-I MEVUD 19
...dabbe için ayet mevcuttur o kıyametten (kaim-i kıyametten) kısa bir süre önce yerden arzdan ortaya çıkacak bir mahluktur... hadislerde ne vardır ...imam ali derki: o kuyruklu değil sakallı bir dabbedir dikkat covit 19 da çıkıntılar bize sakalıda hatırlatır ve huzeyfe ne der ...dabbe kıllı ve tüylü bir dabbedir ve siz karar verin ?
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

BİNBİRLER HAREKETİ: (Hz.Vaizullahın Hareketi bize yorumlaması.) 1001ler hareketi aile merkezli bir sülale örgütlenmesidir... fitnenin girmediği ev kalmıyacak hadisi ile isanın evde beş kişi olur üçü ikisine karşı olur sözüne istinaden ve Kuranda aile kurumuna çok önem vermesi ile mesela ...kıyamet günü kendisi ile beraber o kişi ailesinide hüsrana atmıştır.demesi gibi kopukluk ile sıla i rahimin önemi burda artmaktadır yine akrabaya önem arzetmesi bize bir düşünce katmıştır.bu hareket aile merkezli olduğu için bu aile merkezde mayasını Ehlibeytten almaktadır.Ümmet en hayırlı bir ümmet iken nasıl olurda furkan 30 da resul derki: benim ümmetim Kuranı terkedilmiş bir şekilde tuttu.dendi.bu ayet bugün yorumlanmayı hak etmiş bir durumdadır.ne demek ümmet kuranı terketmiş olsun ki bu durum bize ar olmasın.adem baba havva ananın şeytanın tuzağına düşmesi gibi ar bir meseledir bu ümmetin kuranı terkedilmiş bir şekilde tutması meselesi... YNÖ rahmetli bu konuda çok çırpındı ama onu anlayan olmadı taki Dabbe kürsüsü ile hz.vaiz bu işi ele ve dile alıncaya dek.ve 1001ler hareketi Allahın 1001 ismi hürmetine kurulmuştur.şimdiye kadar kurulmuş olan hareketler bizim nezdimizde anlamını yitirmiştir.Mehdinin çıkış alametlerinden olan Hareketler henüz bir harekata dönüşmemişken demek ki bu iş hala sahibine ulaşmış değildir demek zorundayız.biz dileriz ki Allahın her bir ismi 1001lerde tecelli etmiş olsun ve neden 1001 anlamı nedir Allahın 1000 ismi üzerine imam olan ismi Allah-u ekber ise her hareketin lideri nezdinden ailede ve sülalede en hayırlı 1000 kişiye maddi ve manevi liderlik için seçilmişlik alameti olarak 1001inci kişi yani 1000 başı manasında her kim hareketi başlatmış ise o kişi 1001nci kişi olma şerefine naildir.o yüzden 1001dir.geçmişte 40 veya 70 kişi ile başlayan resuller hareketi olmuştur yakup ile 70 kişi ile mısırda başlamış bir hareket varken 40 kişi ile başlayan hz.ahmed-i mahmut hareketi vardır.derlerki: yahudilerin alimlerinden 10 kişi islam olsa idi yahudiler hep müslüman olmuştu.buna göre isa hareketi önem arzetmektedir ki 12 havari Allahın yardımcıları oldu Allah yolunda RAHULLAHta.hep müjdelenen Ahmet için örgütlendiler.300 sene bu böyle sürdü ama sonra konstantin işi eflatunculuk teslisi ile bozdu... gerçek inciller bir bir toplandı yok edildi.incil müjde demektir.yani incil-i ahmeddir.tevratta adı YA MUHAMMED iken incilde adı Ahmet olan müjdelenmiştir.120 kilise topluluğu ile yola başlanmış ama sonra hıristosçuluk ile devam etmiş isa konusunda bizim onlar ile tek ortak yanımız İsa göğe yükseldi ve geri gelecek... onlara göre öldü dirildi yükseldi.resul pavlus diyor ki: biz ölüp dirilen isaya inanıyoruz... bakın ölüp dirilen diyor.o öldürüldü diyen yahudiler lanetli iken nasıl oluyorda öldü denir.bunu o mu söylüyor öyle mi anlıyor yoksa konstantinin izmir konsilinin fikrimi bizi ilgilendirmez işleri Allahın işi biz Allahın işine karışmayız... 124 bin ashab olmasından önce 12 bin seçkin ashab ile o peygamber her kutsal metinde haber verildi.Ehlibeyti koruyan 4 bin melek Mehdi öncesi fıratta zuhur edicektir.mekke fethi önemli bir olaydır.mekke şehirlerin anasıdır şeytan orayı merkez edinmişti ama başı ezildi.şeytanın başını ezecek olan mesih ahirzaman ümminebisi odur isa gerçek mesihin o olduğunu söylemiştir.ahmed göğe yükseldi ve geri geldi kim gitti geldi o geldi o söylüyorsa doğrudur dendi.isa gitti ona yol açtı o geldi isanın gelişine yol açtı yerde ve gökte böylece saygın olundu... her islam ülkesinde 1001ler hareketi böylece başlamış oldu.Allahın 1001 ismi hürmetine elimize dilimize belimize sahip nefsimize hakim az uyumak az yemek az konuşmak ve çok çalışmak niyeti ile ehad-u samed olandan 1001 ismi hürmetine meded dilendildi... adını biz koyduk ömrünü izzet ve şerefini nurunu ve nimetini Allah tam eylesin hz.zat-ı tam hatmeylesin inşaallah ve elhamdülillah maaşallah ve barekallah bu vaaz hiç bitmez bu vaiz hiç susmaz Allahın en sevdiği yobaz MEHDİ DABBETÜL-ARZDIR ARZEDERİZ.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.