Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl Arkadaşlar bu topici çıkarlarım için açtım , canım börek yapmak istiyo ama nasıl yapılır bilmiyom ... teyzelerim ablalarım bildiklerinizi anlatında her gün kedi yemi yemeyelim...
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl ama sayman 22 keşke yemeklerle ilgili bölüme açsaydın beee orda var çok güzel tarifler çıkarlarına da ters düştük ama affet
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl ee yani sayman22 dalga filan geçmiyon dimi koskoca yemek tarifleri bölümü var ya forumda el insaffff
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl Yazar Ah... ne güzel söyledin... Bura istanbul,izmir,ankara.vs .... olsa.......
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl saymannnnn yemek tarifleri bölümünü tıklasana sen seni istediğin tarife götürür o hay allam yarabbimmm
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl Yazar vallahi tania bu kadar laf edeceğine tarifi verseydin şimdiye börek fırındaydı.... YOKSA SENDE Mİ BİLMİYON?
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl hazır yufka al sonra peyniri rendele içinecde maydonoz kıy bir kasede süt yağ ve bir yurta sarısını ve bir çimdik karbonat iyice çırp.yufkayı pasta fırçan vardır umarım o fırça ile yufkayı o harç ile ıslat sonra içine peynirli harç koy sar eğer yumurta harçından kalırsa onunda böreklerin üstüne dök fırına ver kızarınca ye...
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl Ah... ne güzel söyledin... Bura istanbul,izmir,ankara.vs .... olsa....... hangi şehirdesin peki?
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl vallahi tania bu kadar laf edeceğine tarifi verseydin şimdiye börek fırındaydı.... YOKSA SENDE Mİ BİLMİYON? yok ööle hazırcılık
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl Yazar ama sayman 22 keşke yemeklerle ilgili bölüme açsaydın beee orda var çok güzel tarifler çıkarlarına da ters düştük ama affet yapma be tania orada hiç bi şi yok.. bacılarım ablalarım gösterin maharetlerinizi....
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl ne oldu börek tabii yedin börekleri karnın doydu sesin çıkmıyo şimdi
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl Yazar söyleseydin ölürdün sanki... neyse sende zeytinyağlı barbunya plaki tarifi ver bilmediğini düşüncez yoksa börek ilk böreğimdi, çok başarılı deil ama yenirdi...
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl Yazar yok be.... ben saf, kendi halinde, zararsız , yalnız bi kızılderiliyim
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl yok be.... ben saf, kendi halinde, zararsız , yalnız bi kızılderiliyim hemende anladinya ne demek istedigimi
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl Yazar yok be bıktım aynı şeyleri yemekten... verin şu tarifleri...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.