Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bir Kızı Gıcık Etmek İçin Ne Yapardınız..


LaRsiE_

haydi herkes ankete  

20 üye oy verdi

  1. 1. Bir Kızı Gıcık Etmek İçin Ne Yapardınız..

    • dış görünüşüyle dalga geçmek
      5
    • kilo aldıgını soylemek
      7
    • gercegi soyle, sana ne yaptıysa anlat, dürüst ol
      2
    • gizli görüntülerini çekip millete yayarım demek
      1
    • tehdit etmek her kızın sinirini bozar
      2
    • bazı kızlar hiçbişeye alınmıyor yemez böle şeyler
      0
    • ona zeki olduğunu söyleyerek (imkansız olduğunu bilir üzülür)
      3


Önerilen İletiler

  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 3 ay sonra...

yorumlar sizden smile.gif

çok bilion maydonoz her işe burnunu sokma bu kız arasın da olan şeyler                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          kız mısın erkek tongue.png misin nuke.gif closedeyes.gif asagi.gif

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 ay sonra...

Bir genç tanıdığım var, çıktığı kıza "ben yemek yapmak bulaşık yıkamak elimi sürmem anlamam öyle işlerden, mutfağa sadece yemek yemek için girerim" demiş. Kız telefonlarına çıkmayıverdi. Ne yaptıysa da arayı düzeltemedi, bitti...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Üstelik şarkıların büyük çoğunluğu kadınlara hiç hitap etmiyor. Örneğin "git diyemem kal diyemem" hiç olur mu yahu? Şu lafı bir kadına söylemek aptallıktır. Tabii ki kal diyeceksin! "Çok severim söyleyemem"!!! Tam fiyasko! Söyleyemiyorsan başka ne iş görebilirsin de?

 

Neymiş canından başka serveti yokken canından geçmeye gelmişmiş! Şunu bir kadına söylemek aptallıktır. Senin canını naapsın kadın yahu! Canından başka bir şeyin yoksa hiç bir şeyin yok demektir. Kadın sana dönüp bakmaz bile!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...

Hayır şimdi güzel şarkıları olan Feridun Düzağaç bile kadınlara hitap etmesini beceremiyorsa bu erkek milleti komple odun demektir, çıkar yolu yok! Ne demek yahu, "sana gitme demeyeceğim ama gitme"?! Böyle kelam mı olur yahu? Eğer kadın gidecekse ve sen gitme demezsen kadın hiç durur mu? Böyle konuşan bir adamı bir kadın umursamaz bile! Neymiş "yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim"miş! Evet tabii kadın da insan, yalanlara kanabilir ama yalan söylüyorum deyip söylersen asla! Hayır hiç yalan istiyorsan yalan söyleyeyim olur mu yahu! Yalan söylemek çok kötü bir şey tabii ama yalan söylüyorum bak ona göre deyip yalan söylemeyi önermek kötü bile değil berbat bir fikir! İyisi mi hiç yalan söyleme, onurunu bari kurtar! 

Ben bu adamcıkların bu kadınlar karşısındaki çaresizliğine ve ezikliğine çok gülüyorum. Sonra rezil kepaze olunca vaaay efenim ya benimsin ya toprağın! Çaresiz kalınca şiddet! Hayır ama olmaz bu adam milleti yahu, olmaz! Elinden gelen şiddetten başka hiç bir şey, o kadar aciz! Lan bir mert olun, bir dürüst olun be! Yok! Acizlik, eziklik ve çaresiz kalınca şiddetten başka bir numaraları yok! Hayır hemcinslerim ama hemcinsim olmalarından utanç duyuyorum ben bunların! :laugh:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bana bu ara “kilo almışsın” diyene uçan tekme atarım 👿

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.