Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bilgisayarınızın Başından Para Kazanma Yolları - 1


Soratheist

Önerilen İletiler

Selamlar,

 

Internette sörf yaparken, günde 5-10 dk.'nızı ayırarak zahmetsiz, sermayesiz; cüzi miktarlarda para kazanabilirsiniz. "İnternette para kazanmak" ilk bakışta bana da güvensiz ve karmaşık gelmeişti ama durum oldukça basit ve güvenli.

 

İnternet üzerinde, reklam yapmak isteyen şirketler, bizim kayıt olacağımız türden reklam sitelerine; "Benim reklamıma bilmem kaç ker tıklattır, sana para vereyim" der. Ve bu reklam siteleri de bu reklamları, üyelerine tıklattırır ve reklam başına sana para öder. Yani reklam yapmak isteyen şirketten aldığı paranın bir kısmını sana verir.

 

Aşağıda verdiğim siteler, bu tür reklam siteleridir ve kesinlikle virüs, spyware gibi riskler içermez. Tavsiyem, hepsine ayrı ayrı kayıt olmanız ve paranızı katlamanız. Kayıt oldukça basit.

 

adbuxbnr.gif titanclicksbnr.gif inboxdollarsbnr.gif clixmediabnr.gif paidnubnr.gif http.h2.gif banner01.gif adbuddybnr.gif turbobux.gif adverbuxbnr.gif buxainbnr.jpg clix4coinsbnr.gif banner6.jpg banner.gif dcbanner.png tempscriptbnr.gif

 

*Peki, bu paralar nereye gelecek ?

Bu sitelerin tümüne üye olmak için kullandığımız e-mail adresimizi kullanarak Paypal'a üye olmamız gerekiyor. Çünkü yukarıdaki sitelerin hepsi, kazandığınız parayı Paypal hesabınıza yollar.

Buradan Paypal'a üye olunuz. Üye olurken size kredi kartı numaranızı soracaktır. Eğer henüz bir banka hesabınız yoksa veya numaranızı vermek istemiyorsanız, o adımı geçerek de üyeliği tamamlayabilirsiniz. Ancak, parayı nakit olarak elinizde görmek istiyorsanız hesap numaranızı Paypal ile paylaşmanız gerekiyor. Sitelerin tümüne ayrı ayrı girerek reklamlara tıklayarak kazandığınız paraları sitelerin "Request Cash", "Request Payout" vb... bölümlerinden Paypal hesabınıza aktartabilirsiniz.

 

Not: Paypal ile ilgili kısa bilgi:

 

Paypal internet üzerinde para ile işlem (alışveriş, kazanç, satış...) yapmanızı sağlayan sanal bir banka gibi çalışır. Yani normal banka hesabınızdan bu siteye para aktarıp, alışveriş yapabilirsiniz. Ya da hiç banka hesabınızı işe karıştırmayıp, internet üzerinden kazandığınız parayı yine internet üzerinde harcayabilirsiniz. Örneğin ben, bu tıklama işinden kazandığım para ile ayda 3-4 Rapidshare accountu satın alıyorum. Çünkü Paypal'ın, internet üzerindeki çoğu online market ile anlaşması var. Ve paranızı normal bankanızdan bile güvenli bir şekilde saklayacağınızdan ve kullanabileceğinizden emin olabilirsiniz.

 

 

 

Sorularınız olursa, cevabım gecikmeyecektir. Konuyu her gün en az 3 kere kontrol edeceğimden emin olunuz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 12 yıl sonra...

merhaba arkadaşlar bugun suze bır btc sıtesı onercem yanı para kazanma sıtesı bitcoıun kazanıyorsunz bakın verdıgım lınkten ındırn ve bilgisiyarda veya telefondan baslatın ama acık kalması lazım oyuzden bılgısıyar daha ıyı olur 1 saat sonunda 8 t6l kazancınız oluyor sonra referans yanı davet edın sızde boylece kazancınızı katlayın ben ım verdım lınk referans deıl tanıtım iyi kazanclar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.