Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İSRAİL OLSA NE YAPARDI?


Efendi Türkler

Önerilen İletiler

İSRAİL OLSA NE YAPARDI?

 

Hakkari-Dağlıca'daki hain saldırıda 12 Mehmetçik'in şehit edilip, 8'inin de kaçırılması Türkiye'nin sabrını taşırdı. Ülke sokaklara dökülüp, "artık yeter; birşeyler yapılsın" sesini gür bir şekilde duyurdu. Tezkeresi elinde hükümet, "gereken neyse yapılacak" diyor. F-16'lar PKK kamplarını bombaladı, bordo bereliler K.Irak'ta operasyon yapıyor. Ancak bu yapılanlar yükselen öfkeyi dindirmiyor.

..............................

"Bu tür bir durumla İsrail karşılaşsa, ne yapardı?"

 

üstüne üstlük üctane capulcu diyoruz..

 

Abd müttefikimiz diyoruz..

 

nato ülkesiyiz diyoruz birine yapilan bütün nato ülkelerine yapilmis sayiyoruz..

 

barzani talabani bizim kucagimizda büyüdü diyoruz..

 

dünyanin sayili önde gelen egemen ülkelerinden birtanesiyiz.. vede öyleyiz..

 

demokrasisinin kilicida var silahida var .. dünyanin ilk 5.giren sayili ordularindan birtaneside biziz ..

 

anlamadigim bizlerin elini kolunu baglayan nedir.. yoksa bizleri irana karsi hazirlikmi yaptiriyorlar.. günü gelince iran semalarinda ucmak icin.!

 

irak nedir irak bitmistir irak i isteyen ülke girer cikar isterse günlük teslimde alir.. sadece orda kimkime kuru gürültü bir anarşi vardir...

 

sonra o kuru gürültü dedigimiz anarsiyi bile parayi bastirsan iki günde erlerimizi bulur bizlere teslim ederler..

 

artik askerlerimizi kaciranlarinda pkk lilar olduguna inanmiyorum.. altinda bir bit yenigi var.!

 

asirlardir irakin kuzeyini girip cikmadigimiz delik kalmadi ve yillardir oralarda hakim tepelerde bize ait karakollarimiz var bir okadar icerde bizleri bilgilendirecek yapiyi olusturmusuz...

 

ama erler kayip.? vede biride cikip yarin onlari getirecegiz diyemiyor.. kimsenin agzi bicak acmiyor dünyada bu isler sakarya milletle olmuyor.. istihbaratla ve karsi olusumu derhal devreye sokmakla oluyor.. yani kiskaca kiskac acaba bizler o kadar planli yasiyormuyuz.. bir sinek icin bile karsi yüzlerce seneryon olmali hazirda ve hergün güncellenmeli.!

 

hani nerde bir tanesi.?

 

ananida algit demekle olmuyor ..

 

İSRAİL OLSA NE YAPARDI? ***

 

:shuriken: frankfurt

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

,,Bu tür bir durumla İsrail karsılassa, ne yapardı?,,

 

tabii herseyi yapardi bir askerini bile tam anlamiyla zarar verdirmeden simdiye kadar yaptiklarini bakarsak görürüz ve onlarin karsilarinda tam anlamiyla bir cihat ordusu var.! ona ragmen herzamanki gibi yapacagini yapardi... onlar icin herhalde k.irak düz ova sayilir....

 

örnegin saldirilar onlara sagli sollu gelirken unutmayalim arafati yerinde etrafini sarip dozerle evini bir metre geriye süren ufacik ama güclü batinin cikarlarindan cok kendini koruyan bir ülkedir! egemenligi bile tartisilan bir yapay ülkede diyebilirsiniz ne olursa olsun bir yapay ülkenin o sartlarda ayakta durabiliyorsa onun altinda bir gercek var kendisinin yarattigi bir güc var..

 

yani bir insana vereceginiz dopinglerle ne kadar ayakta tutabilirsiniz! hele o insan birde yasarken yasiyormus gibi görüküyorsa verseniz ne olur.? neyse dünyada o milletin yaptiklarina bakarsak gercegi daha iyi anlariz ... onlar durmuyor cünkü!

 

evet onlar orayi dümdüz yapardi simdi diyeceksiniz bizler yapsak dünyayi karsimiza aliriz ,, evet evet bizler böyle diye diye dünyayi biz karsimiza aldik hep suclu edasiyla bu noktalara geldik sebebini bilen bile yok ...

 

her insanda oldugu gibi her ülkeninde bir karizmatik yapisi vardir iste bu noktada bizler kendimize bir karizma yaratamadik.. israile kimse laf söylemez huyunu biliyorlar Cine bir laf söyleyemezler huyunu biliyorlar Rusyaya laf söyleyemezler huyunu biliyorlar yunanistana laf söyleyemezler aninda bir haiinlik ,karleslik yapar.. v.s v.s

 

eeee bizleride biliyorlar? kuzu kuzu bakin askerlerimiz kaciralali kac gün oldu nerde kurtarma timleri nerde cehenem dolusu ucaklarimiz... bizlerde bu dünyada oynanmasi gereken oyunu oynasaydik bu noktaya gelirmiydik oynamadikda ne oldu.? neyi basardik..

 

askerlerimize ordumuza verilen destek ne oldu biz onlara demiyoruzki gidin can kaybi olsun,, hayir can kaybi olmasin onun icin soruyoruz yillarca verilen destekle o birikimleriniz nerede.!

 

onun icin soruyoruz bir israil kadar neden olamiyoruz.. nerde nato icinde girdigimiz birlikte bulundugumuz savaslarin catismalarin birikimi.. hani yillarca yardim hibe edildi diye sevindigimiz silahlar daha dün savas gemisi hibe edildi diye nerdeyse kacirilan askerlerimizde size helal olsun demedigimiz kaldi...

 

nerde bir türk dünyaya bedel genetik yapidan gelen yaratici savasci yönümüz nerde ya bir bilen varmi nerde cilgin türkler hani nerde hani o barbar vahsi türkler diyorlardi nerde.. !!! en azindan o sekilde durabilseydik bunlar basimiza gelmezdi inanin ABD yi birakin AB ye bile girerdik.. hemde en iyi sekilde girerdik!

 

evet bu saatten sonra silahli gücümüz sadece silahla gücünü göstermeli cünkü bu silahlar savasi düsmani caydirici güc icin alindi.?

kimsenin hesabina bu ordu k.irak a girmemeli .. sonra kimse inandiramaz biz oraya bilmem ne icin girdik ... ne kerkükün yanina yaklastirilar nede musula onun icin askerimizi kimse kullanmayi kiralamayi kalkmasin borclara karsilik ...

 

yapilacak eylem kacirilan askerimizi dagi tasi yerle bir edip bulup geri getirmek bundan sonra en ufak saldiriya karsida cilgindir bunlar herseyi yapar dedirtticek sekilde yerle bir etmek ... evet bizlere acilen yeni imaj lazim.. nasil egitimde yeni bir imaj lazimsa savunmadada lazim.! bu saatten sonrada kimse cikar devletlerin adina k.irak a girmeye kalkmasin artik bu halkimiz bunu yutmaz.! bize askerlerimizi bulacak edebiyat lazim.

 

:shuriken: frankfurt

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ASLA OLMAMASI GEREKEN.... (ceyda görk)

 

ABD ile yapılan kapalı kapılar ardı pazarlıklarda bu konuların gündemde olduğu, imzalandığı ve yürülüğe konduğu bizim paranoyamız değildi...

 

Bakın... 3 Kasımda , Türkiyeye kedi bile teslim etmeyecek olan Talabani efendi, devlet töreni ile karşılanıp ağırlanacak...ABD, koskoca Türkiye Cumhuriyetini basiretsiz beceriksiz durumunda bırakıp, siz dokunmayın biz hallederiz PKK yı diyecek, sonra da, "Biz sizi bu beladan kurtardık, sizde şimdi buyrun oturun masaya da şu işleri bir konuşup anlaşalım, bağımsız Kürt devletine he deyin , güneydoğudaki yerel idarelere özerklik verin...daha çok o daha çok bu....tanıyacaksınız artık Kürdistanı…Şu kırmızı çizgileri silin bakalım" denilecek...

Sonuçta, verdiğimiz bunca şehitler, gaziler neyin kimin uğruna canlarını vücutlarını ortaya atmış olacaklar...

Gidip ABD ye "biz beceremedik buyrun siz haklarından geliniz" mi diyecek bu millet ???

Asla...

Bin kere hayır...

Bunu istemek bu Millete yapılacak en büyük aşağılamadır...

Bunu yapmayın...yaptırmayın...

Tez vaz geçin....

 

Bakınız;

The Daily Telegraph gazetesi'nde yayınlanan bu haberde “Talabani'nin göründüğü kadar hantal olduğunu düşünmek hata olur. Irak Cumhurbaşkanlığı yapan Kürt lider, sınır ötesi operasyon sorununu kendi nihai amacı için kullanması sürpriz olmayabilir” yorumu yapıldı. "Talabani'nin PKK'yı etkisizleştirerek bağımsız Kürt devleti için ABD'den onay alabileceğini" belirtildi.

Irak Devlet Başkanı Celal Talabani'nin, PKK'yı etkisizleştirmesi halinde bağımsız Kürt devleti için ABD'den onay alabileceği öne sürüldü.

 

İngiliz The Daily Telegraph Gazetesi, Celal Talabani'nin, her zaman hesap yapan biri olduğunu savunarak, Talabani'nin Türkiye ile yaşanan PKK krizinin avantajına kullanabileceğini iddia etti.

ABD’nin bağımsız bir Kürdistan’a karşı olduğu konusunda kuşkularının bulunmadığını kaydeden gazete, buna karşın Talabani'nin PKK’yı etkisizleştirerek ABD'den ödün koparabileceğini ve bağımsız Kürt devleti için Washington'dan onay sağlayabileceği görüşünü dile getirdi.

"PKK’nın bürolarını kapatmak ise ilk adım olabilir" diye yazan gazete, "Eğer, Talabani'nin yönetimindeki Irak Kürtleri, Türkiye'nin işgalini önleyecek adımları atarlarsa Washington, Kürtlerin Irak'tan ayrılmasını hazmedecek kadar minettar olabilir ve sayın Tabalani, her zaman istediği ulus devletine kavuşur" yorumunu yaptı...

 

Bu millet bu dış yardımları hele ki askeri harekatları ve bağımsızlığı konusunda,iradesini asla bir başka ülkeye teslim etmedi. Aracı kullanmadı...Ayrıca bu girişim de kara gözlerimiz için olmayacak...Ardından gelecek her türlü yaptırımın hesabını kim verecek?

Talabani nin oğlu Türkiye yi ateşe vereceklerini söylüyor salyaları akarak…

Şaşarım ve gülerim…Ey milletim, askerim bu çapulcu takımı kendilerini fasulye gibi nimetten sayarak,

Türk Hükümeti ile pazarlıklar yapmaya kalkıyor…Aynı masaya oturmak hevesleri hiç bitmeyecek…

Ve biz bunu yapmayacağız…

Bunu yapmak heveslisi olanları da biliyoruz…Unutmuyoruz…Unutmayacağız…O çok hümanist ve yumuşacık kalplerini kırıyoruz ama !!! kusura bakmasınlar…Biz o kadar iyi değiliz !!!

Hele bu bahiste hiç değiliz !!!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

yanı bız ısraılımı ornek almalıyız bumudur yanı

 

gerekirse öyle.? cokmu tuhaf

 

bizim konumuz bu cografyada cokmu farkli bir bakalim etrafimizi kilometrecelerle sinir bu sinirlari cin seddi cekemecegimize göre... vede etrafimizdaki farkli yollarda yürüyen ülkelerin yüzlerce asir degisemiyecegine göre hatta güclendikce dahada baska boyutlarda tehlikeli olacaklarina göre ,, o zaman seni degisik tanimalarinda yarar yokmudur güvenlik acisindan... yani sana yapilacak kulak cekmeyi aninda gözünü *********** evet biz buralarda öyle yapiyoruz vede böyle olunca dostluklar baska güzel oluyor.? ne farki var devlet olarakda aninda ********************* bak bakalim o zaman önüne gelen takilabiliyomu takilsana israile.?

 

yoksa güngelir onumu örnek alicaz bunumu derken istanbula bile talip olanlar cikar zaten birileri hersene fethini kutluyarak o daveti zaten acik tutuyor onlarda zamanini bekliyor unutma.? yani biz israili örnek alsak ne olur cokmu farkli duruyoruz...örnek derkende saron kasabindan bahsetmiyoruz.! ama

 

askerlerimiz kacirildigi anda barzanin evini yerle bir edebilirdik... yanlislikla incirlige bir bomba salliyabilirdik sinirda bütün karakollarini yerle bir edebilirdik... sonra

 

incirlik üstüne oraya kacirilan askerler adina milyonlarin yigilmasi gerekmiyormuydu yani onlarin parmagi yokmu bunu bütün dünya farkindayken neden yapamiyoruz hemde kendi ülkemizde.. israil örnegine takilacagimiza oralara takilsak daha iyi olacak gibime geliyor.! onlar olsa oralara takilirdi... iste budur.?

 

:shuriken: frankfurt

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İsrail olmamız gerekmiyor ama İsrail kadar kendi çıkarlarımızı düşünerek kararlar alabilmemiz lazım. Amerikanın ve Kürtlerin çıkarına göre hareket edeceğimize önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetinin temel hak ve özgürlükleri olmak zorunda. Milli güvenliğimizi tehlikeye atan her kişi ve örgüt gereğince cezalandırılmalıdır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

sokaklara dökülüp kahrolsun pkk diyeceğimize..

 

şehitler ölmez vatan bölünmez sözlerinin içi boş kaldıkça

 

israil olsa ne yapardı diye sormak ne alaka anlamadım..

 

hükümetten hesap sormak neden kimsenin aklına gelmezde talabani abd şu bu der dururuz..bizim muhatabımız kim.. iktidardaki şahıslar neden aklınıza gelmez..

 

millet olarak bu şahıslara oy verenler vicdanlarında neden rahatsızlık duymaz..ve verdikleri oyların hesabını sormaz...

 

bu ülkeyi ne oldukları belli olan şahıslara kendi elleriyle teslim edenler..şimdi çıkıpta hala yanlış yönlere yönelen öfkenizle sadece kendi kendinizi oyalarsınız..

 

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ SÖZLERİYLE VİCDANLARINIZI YIKAYAMAZSINIZ!!

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

sokaklara dökülüp kahrolsun pkk diyeceğimize..

 

şehitler ölmez vatan bölünmez sözlerinin içi boş kaldıkça

 

israil olsa ne yapardı diye sormak ne alaka anlamadım..

 

hükümetten hesap sormak neden kimsenin aklına gelmezde talabani abd şu bu der dururuz..bizim muhatabımız kim.. iktidardaki şahıslar neden aklınıza gelmez..

 

millet olarak bu şahıslara oy verenler vicdanlarında neden rahatsızlık duymaz..ve verdikleri oyların hesabını sormaz...

 

bu ülkeyi ne oldukları belli olan şahıslara kendi elleriyle teslim edenler..şimdi çıkıpta hala yanlış yönlere yönelen öfkenizle sadece kendi kendinizi oyalarsınız..

 

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ SÖZLERİYLE VİCDANLARINIZI YIKAYAMAZSINIZ!!

 

bu ülkeyi ne oldukları belli olan şahıslara kendi elleriyle teslim edenler..şimdi çıkıpta hala yanlış yönlere yönelen öfkenizle sadece kendi kendinizi oyalarsınız..

:clover:

 

Demi yani osmanliyi parcalayanlar bugün cumhuriyetimizi parcalamaya aday olmuslar! egitim meselesi iste egitimi baska yerlerde arayanlar neden aradiklari hala ortada?

 

evet bunlar kendi yiktiklari osmanlinin acisini kendi evlatlarindan cikaracaklar....

 

:shuriken: frankfurt

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İsrail olmamız gerekmiyor ama İsrail kadar kendi çıkarlarımızı düşünerek kararlar alabilmemiz lazım. Amerikanın ve Kürtlerin çıkarına göre hareket edeceğimize önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetinin temel hak ve özgürlükleri olmak zorunda. Milli güvenliğimizi tehlikeye atan her kişi ve örgüt gereğince cezalandırılmalıdır.

 

Sayin BlackCADY

 

önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetinin temel hak ve özgürlükleri olmali..

 

demi yani her evde bir türk her evde bir kürt var olduguna göre hedef baska olabilirmi? laik cumhuriyetle bulunmus Avrupa degerlerinde cözümü... yani bir avrupa kimligine kavusmus ülkemizi,,

 

evleri tek tek yakmayla abd nin önerdigi Irkci yöntemle cözüme ulasabilirmiyiz.. bir ülke kendisini bir örgütün varligi yüzünden kendisini atese verip yakmak öneresine sahip cikabilirmi...

 

hangi avrupa ülkesinde bir örgütün varligi yokki.? hangi bir örgüt yok olabilmiski dünyada bir örnegi varmi,, hangi bir örgüt disardan destek bulmadan ayakta kalabilmis.. hangi bir terörist örgüt yerli malidir! demi yani.

 

:shuriken: frankfurt

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

gerekirse öyle.? cokmu tuhaf

 

bizim konumuz bu cografyada cokmu farkli bir bakalim etrafimizi kilometrecelerle sinir bu sinirlari cin seddi cekemecegimize göre... vede etrafimizdaki farkli yollarda yürüyen ülkelerin yüzlerce asir degisemiyecegine göre hatta güclendikce dahada baska boyutlarda tehlikeli olacaklarina göre ,, o zaman seni degisik tanimalarinda yarar yokmudur güvenlik acisindan... yani sana yapilacak kulak cekmeyi aninda gözünü *********** evet biz buralarda öyle yapiyoruz vede böyle olunca dostluklar baska güzel oluyor.? ne farki var devlet olarakda aninda ********************* bak bakalim o zaman önüne gelen takilabiliyomu takilsana israile.?

 

yoksa güngelir onumu örnek alicaz bunumu derken istanbula bile talip olanlar cikar zaten birileri hersene fethini kutluyarak o daveti zaten acik tutuyor onlarda zamanini bekliyor unutma.? yani biz israili örnek alsak ne olur cokmu farkli duruyoruz...örnek derkende saron kasabindan bahsetmiyoruz.! ama

 

askerlerimiz kacirildigi anda barzanin evini yerle bir edebilirdik... yanlislikla incirlige bir bomba salliyabilirdik sinirda bütün karakollarini yerle bir edebilirdik... sonra

 

incirlik üstüne oraya kacirilan askerler adina milyonlarin yigilmasi gerekmiyormuydu yani onlarin parmagi yokmu bunu bütün dünya farkindayken neden yapamiyoruz hemde kendi ülkemizde.. israil örnegine takilacagimiza oralara takilsak daha iyi olacak gibime geliyor.! onlar olsa oralara takilirdi... iste budur.?

 

:shuriken: frankfurt

oncelıkle bızım kımseyı ornek almamaıza gerek yok.bız ornek olacagız. ısraılle savasan abd ıle savasan ezılen mazlum devletlere bız ornek olacagız.

senın soylemek ıstedıgın devletın veya ordunun askerlerımız kacırıldıgı anda anlık bır tepkı veremememız.buna bende katılıyorum.gostermelıkte olsa bır tepkı gostermelıydık.ama bunu yapamadık.eger hemen bır tepkı gosterseydık halkta bu kadar sokaga cıkmazdı.halkın sokaga cıkmasını kotu anlamda soylemıyorum.

ıncırlık ussune gelınce ıncırlık ussu benım sehrımde.ve bızım teror olayları bu kadar gundemde degılken bıle kac defa protesto ettıgımızın haddı hesabı yok.ama medya bunların hıcbırını cekmedı yayınlamadı yerel medyada bıle hıc cıkamadık malesef.en son 23 hazıranda ıncırlıgın kullanım suresı dolmustu ve bız 24 hazıranda yıne meydanlardaydık ıncırlık kapatılsın dıye. ozamanlarda hıc teror olayları gundemde bıle degıldı.yanı merak etmeyın bız ıncırlıgın farkındayız teror olayları varkende yokkende bız hep kapatılsın dıye meydanlardaydık..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

oncelıkle bızım kımseyı ornek almamaıza gerek yok.bız ornek olacagız. ısraılle savasan abd ıle savasan ezılen mazlum devletlere bız ornek olacagız.

senın soylemek ıstedıgın devletın veya ordunun askerlerımız kacırıldıgı anda anlık bır tepkı veremememız.buna bende katılıyorum.gostermelıkte olsa bır tepkı gostermelıydık.ama bunu yapamadık.eger hemen bır tepkı gosterseydık halkta bu kadar sokaga cıkmazdı.halkın sokaga cıkmasını kotu anlamda soylemıyorum.

ıncırlık ussune gelınce ıncırlık ussu benım sehrımde.ve bızım teror olayları bu kadar gundemde degılken bıle kac defa protesto ettıgımızın haddı hesabı yok.ama medya bunların hıcbırını cekmedı yayınlamadı yerel medyada bıle hıc cıkamadık malesef.en son 23 hazıranda ıncırlıgın kullanım suresı dolmustu ve bız 24 hazıranda yıne meydanlardaydık ıncırlık kapatılsın dıye. ozamanlarda hıc teror olayları gundemde bıle degıldı.yanı merak etmeyın bız ıncırlıgın farkındayız teror olayları varkende yokkende bız hep kapatılsın dıye meydanlardayız..

 

oncelıkle bızım kımseyı ornek almamaıza gerek yok.bız ornek olacagız. ısraılle savasan abd ıle savasan ezılen mazlum devletlere bız ornek olacagız.

 

örnek alinirken bizim kime karsi savascagimiz degil.! sonra ilk önce biz kendimizi yasatalim örnek olucagimiz kadar mazlum devletlere örnek olduk unuttunmu kurtulus savasini.. sonra bu savasi örnek alan bir allahin kuluvarmi.?

 

senın soylemek ıstedıgın devletın veya ordunun askerlerımız kacırıldıgı anda anlık bır tepkı veremememız.buna bende katılıyorum.gostermelıkte olsa bır tepkı gostermelıydık.ama bunu yapamadık.eger hemen bır tepkı gosterseydık halkta bu kadar sokaga cıkmazdı.halkın sokaga cıkmasını kotu anlamda soylemıyorum.

 

benim dedigim tepki degil göstermelik tepki hic degil.. karsi saldiriyi bertaraf etmek silah tutan elini kirmaktir?... sonra sokaga cikan halk ulusalcilar .. AKP bundan hic hoslanmiyor sizinde bu sekilde onlarin progandasinin etkisinde kaldiginizi gösteriyor... ister iyi anlamda söyleyin ister söylemeyin yol ayni yol!

 

ıncırlık ussune gelınce ıncırlık ussu benım sehrımde.ve bızım teror olayları bu kadar gundemde degılken bıle kac defa protesto ettıgımızın haddı hesabı yok.ama medya bunların hıcbırını cekmedı yayınlamadı yerel medyada bıle hıc cıkamadık malesef.en son 23 hazıranda ıncırlıgın kullanım suresı dolmustu ve bız 24 hazıranda yıne meydanlardaydık ıncırlık kapatılsın dıye. ozamanlarda hıc teror olayları gundemde bıle degıldı.yanı merak etmeyın bız ıncırlıgın farkındayız teror olayları varkende yokkende bız hep kapatılsın dıye meydanlardayız..

o zaman daha önceki yaptiginiz protesto lari bu dönemde daha sesli yapmamiz gerekmiyormu madem bu kadarda incirlige yakinsaniz birde... ama genede!

inaniyorum bu ülkede bu ülke icin cok güzel seyler yapiliyor fakat birileri bunlari yok sayiyor medyada yer bulmuyor! sebebine gelince..

cünkü Akp sayesinde verilmis sözler var kapali kapilar ardinda ortadoguda kukla bir devlet icin bunun siyasal bir dayatmasi var.. sehitlere bosuna kelle denmemistir..

Ermeniler bile olmayan cenazelerini sahip cikarken bizlerin yani ulusalcilarin sahip ciktigi cenazelerimize saldirilar bosuna degildir

su dönemde bir bakin PKK, DTP, AKP, Talabani ve Barzaniye Ajitasyonlarina söylemlerine bir bakin hepsinin ayni agizdan konustugunun farkina varacaksiniz... bu karanlik agiz tabikii ABD ,,,birde yapilan saldirilara bakin her söylesinin arkasindan

 

evet arkadaslar gelisen olaylara bakarsak bizler ciddi bir savasin icindeyiz bu olaylar iki üc kisinin yaptigi terörist olaylarin akisi degildir...

 

saygilarimla

 

 

:shuriken: frankfurt

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Önce bütün dünya basını oraya gider bu olayı canlı olarak gazete ve tvlerden verirdi sonra BM sözcüleri uluslarlararası örgütler bu olayı kınar.. İsrail hemen bunu savaş sebebi sayar.. filistinde bedel olarak masum insanları öldürür sokakta oynayan 5 yaşındaki çocuğu öldürür. yemek sırasında bir ailenin evine bomba atar sonra yanlışlıkla oldu diye açıklama yapabilir....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.