Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Kankim:(Mine) kıss nire gittin Gece: Burdayım.. ( Tabi bunu el yazısı ile yazınca ) Kankim: okuma yasma mı öğreniyon Kankim: bu nası yası böle Gece: Hala el yazısı ile yazmaya devam ediyorum Gece.: kıs anlatırdım ama sen anlamassın ki Kankim: kıss sen bana kalın kafalı didin Gece : Kıs silgim bilenem var Kankim: kalemtraşında far mı Gece..: kıs bu da sensin ( Burda da Kankimin resmini sanatımla konuşturuyordum ) Kankim: çok güsel çismişsin kendünü Gece..: yalnız bi bacağın sığmadı kankim Gece..: kıs kalemtraşım yuk Gece: kıs sensün bu tanımadın mı kenidini Kankim: bi kalemtraşın bile yuk Kankim: kıss benada süle ben de yapcem Gece.: aman ne kadar meraklısın Gece..: kıskanç nolcek Kankim: sankim kendisi keşfettü Gece..: tabe ,kimse sülemedi Kankim: sende başkasından gördün saten Gece..: kendim buldum Gece..: yuk kıs başka bi konuda yardım menüsüne bakıodum bu zırtaposu buldum Gece.: ascık gül dedim ,ama sen naptın , sanatımla dalga geçtin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Kankim: X ( Çok ünlü bir Ressam) görse ne derdi Allah bilir senin sanatına Gece..: kıs bayılırdı Kankim: adam ressam olduğuna olacağına pişman olurdu Gece..: kıs ben onun hayatını araştırınca çok bulanık çıktı Kankim: Kıs yuksam Gece: evet , o dediğinden ,çok açık söslüsün Kankim: efet öyleyimdir Gece..: nesin ,tam anlayamadımda Kankim: sende doğru düsgün adamların hayatını araştır Gece.: az önce verdiğin tek örnekti hatırlatırım Kankim: gidiyon gidiyon ....... hayatını araştırıyon Gece.: hem adamın sanatı bisi ilgilendiren bırak ,adam zati rahmetli olmuş Gece..: kıs ben sülemesem sen adamın ... olduğunu biliyomuydun sankim Kankim: aman Allah rahmet eylesin Gece..: babasıda belli değilmiş diyordu okuduğum yazıda Gece..: tam küçük emrah tipi walla Kankim: Kıs yani hem öyle hem böyle Gece..: kıs sus çok ayıp Kankim: ee doğru ama Gece..: kıs bakma onun sanatına,hiç bir resmini bitirememiş Gece..: sadece günümüze kadar kalan xxxxxxxxx resimleri falan var Kankim: hee ondan adam dünyanın en iyi ressamı olmuş Gece..: uydurukcuymuş adam Gece..: hakkını yemeyelim ama , çok zekiymiş Kankim: maaşallah senin gibi Gece..: senin düşsün diyecem yeğenime yasık olacak Kankim: zekilikte bana çekmiş,napcan matematiği,msn yokmuymuş o saman Gece..: al işte , mantığa bak , cahil nesil nolcek Kankim: yasık kıss adama , msn i görmeden öldü Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 gerisini süleme istersen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gece..: asıcık bişey öğren diye çabalıos şurda ama nerdee Gece..: peki edisonun karanlıktan çok korktuğunu bilimuydun Gece..: bende kide soru nerden bilcek Kankim: hee biliyom Gece..: dett kandırıkçı , google bakma kısım , bulamassın Kankim: kısım ben senin gibi ne idüğü belirsis adamlarla uğraşmam Gece..: al işte bi sevsek örneği daha Kankim: aman ne bakcam Gece..: kısım kısaca ne cahilim kankim bana öğret kölen olam de kurtul Kankim: biri .... , birinin karanlık fobisi var gitmiş elektriği bulmuş Gece..: o elektriği bulmasaydı o msni zor kullanırdın Gece..: tövbe tövbe Gece..: oruç oruç beni yine günaha koydun ( tmm biliyos koydun değil ) Gece..: giitii benim oruç Kankim: gitmes gitmes Gece..: kısım sisin şirketi şikayet etcem senin msninin aşını suyunu kessinler Kankim: sonra da kına yak Gece..: günah kıs yakılmas Gece: Hadi foruma gel kankim , 20 000 . msjımı sana atam Kankim: olar gidelim gaffur Gece..: wah yassık hala geçen yılda kalmış Gece: kıs bu bisim konuşmaları sansürleyip foruma ekleyelim , harbi mannak olur he Gece.: hikayeye gerek yuk Kankim: hee olur ekle Gece..: eklerem bak , adama .... falan didin ,sonra Admin sana öm atar Kankim: yuk kıss o kısmını sansürleris Gece..: kıs o kısmınıda ekleyem ,hem Admin uyarı verir sana ben kurtulurum hemde havan olur Gece..: başlığı ne yapalım Kankim: kısım git işine yasma sakın ...... diye Gece..: zaten ben oraya 3 nokta koyunca millet anlar onu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 gerisini süleme istersen Artık çok geç kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 eee kankim Allah seni bildiği gibim yapsın dicem ama Yüce Rabbim elinden geleni yapmış daha ne yapsın yokdan var eden Rabbim sana gelince neden bu kadar cimri davranmış anlamıyorum kıss delü msn de konuşulanlar gisli olar, her yerde sölenmes iyi ki sansürlemişsin de nokta nokta koymuşsun, kimse bişi anlamas şimdi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Kısım bis halka mal olmuş ünlü kişileriz O yüsden bisim gislimis hatta Top Secretımıs falan olamas Hey yımırtaya can veren Rabbim gör bu kankimi Sen yeğenime dua et İstersen anket yapalım 3 noktada aslında ne vardı diye Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Kısım bis halka mal olmuş ünlü kişileriz ,O yüsden bisim gislimis hatta Top Secretımıs falan olamas Sen yeğenime dua et İstersen anket yapalım 3 noktada aslında ne vardı diye Banu Alkan sandı kendini kuşum halka mal olmuşus ''bis sizler sayesinde buralara geldik'' oldu bide anket yapalım da ne var ne yok dökülsün ortaya Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 en sonunda forumu tekelinize aldınız ya bugünleride gördük artık ölsemde gam yemem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Banu Alkan sandı kendini kuşum ,halka mal olmuşus, ''bis sizler sayesinde buralara geldik'' oldu bide anket yapalım da ne var ne yok dökülsün ortaya Kısım Banu Alkan kim Sefmem zaten ben o soğuk nevalayi Kıs gisli anket diye bişey var Ondan yaparıs kıs en sonunda forumu tekelinize aldınız ya bugünleride gördük artık ölsemde gam yemem Bende yimem Az kaldı bütün sınırları fethedeceğiz Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Hacivat ile Karagöz gibisiniz... Sitenin girişine de yazdırsanıza Mineu & Gece'nin replikleri diye... Saygılar... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Hacivat ile Karagöz mü Bu hiç aklıma gelmemişti ( Sakın bunla ilgili bi yorum yapma kankim ) Saygılar bisden adaşım Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Hacivat ile Karagöz mü Bu hiç aklıma gelmemişti ( Sakın bunla ilgili bi yorum yapma kankim ) Saygılar bisden adaşım Çok güzel bir replik olmuş hepsi okudum sevdim... Evet adaş... Saygılar... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 :lol: ben yine de hikaye de beklerim şahsen.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Hacivat: Amaan yar bana bir eğlence medeeeeettt.. Def: Çıstırı çıs çıs.. Karagöz: Şşşşt..Ses etmeyin 2 dakika..Bakın burada güldürüklü temaşa ediyor hatun kişiler.Azıcık seyredek.. Def: Hacivat: Bıktıydım zati senden sopa yemekten,izleyelim hadi.. Karagöz: Kızma be Hacıvat'ım.Hepsi Hayali'nin işi,yoksa ben sana vurur muyum hiç.500 senelik dostumsun.. Hayali: İsyan ı ediyonuz len siz. Def: Çısssrrt.. Karagöz: Bi sus be, bi sus.. Zaten oramıza buramıza takmışsın sopaları,kaç yaşında adamları kukla yaptın.Velet ; senin dedenin dedesinin,dedesinin büyük büyük dedesini tanırım ben.Pazarda ciğer satardı.onun oğluda tepside yoğurt..Sen kime benzemişsin bilmem ki. Hayali: Atalarımı karıştırmaaa.. Hacıvat: Üleyn!! Onlar atan da biz kimiz.Tiz yıkıl karşımızdan.. Def: Cısıpırt pıııırrt tısss.. Hayali: Sıvışşşşşş.. Karagöz: Gel ey eski dostum.Otur yancağızıma da izleyelim şu güldürüklü temaşayı.. Hacıvat: Karagözüm;Domino's tan bi orta boy karışık pizza da söylesemiydik.. Karagöz: Valla söyleyelim Hacıvat'ım..Bu ecnebilerin pideleride pek lezzetli oluyor valla.Yanına kola şerbetinden söylemeyide unutma sakın.. Hacıvat: Öyle değil Karagözüm..Koka kola şerbeti diycen.Yoksa Pepsi şerbeti getiriyorlar.. Karagöz: Tamam hadi,sus ta izleyelim.. Hacıvat: Yıktık perdeyi eyledik viraaan.. Karagöz: Tiz sahibine haber edelim hemaann.. Bana da söyletti yaa..Naapıyosun yaw.. Hacıvat: Alışkanlık işte naaparsın.. Karagöz: Taurus: Bir kusur ettiysek affola.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Doğrusu sürç-ü lisan olacaktı sanırım.. Çileğin annesi.. Gece'm.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Abicim süppersin Özellikle o hemannn kısmı beni mahvetti Leylacım bende bekliyorum hikayeyi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 en sonunda forumu tekelinize aldınız ya bugünleride gördük artık ölsemde gam yemem Allah gecinden versin egsocum Hacivat ile Karagöz gibisiniz... Sitenin girişine de yazdırsanıza Mineu & Gece'nin replikleri diye... Saygılar... olar aslında Hacivat ile Karagöz mü ,Bu hiç aklıma gelmemişti ( Sakın bunla ilgili bi yorum yapma kankim) hayret nası düşünemedin ki bunu ( olar yapmam ) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Doğrusu sürç-ü lisan olacaktı sanırım.. Çileğin annesi.. Gece'm.. Abicim çok başarılıydı Hatun kişiler güldürüklü temaşa ediyor dimek devamını bekliyoruz çileğin annesi ben mi oluorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 ... çileğin annesi ben mi oluorum Sen oluyorsun tabi.. Çilek adı şurdan geliyor.Anlatayım da dinle..: Eşim Ege'ye hamile kaldığında (ki önce evdeki test ile öğrenmiştik ve Ege'nin dosyasında hala saklıyorum o testi) ultrasona girdi.Doktorumuz bebişimizin ilk ultrason görüntülerini bize monitörden gösterdi.Ölçümleri vs.yaptıktan sonra: __Henüz 33 günlük ve 2.5 cm..Yani anlıyacağınız çilek kadar bişi.. Dedi,ve ondan sonra Ege doğana kadar çilek olarak anıldı.. Şimdi sen o karnında taşıdığın muhteşem varlığa neden çilek dediğimi biliyorsun.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 Kaç defa bu tür muhabbetlere maruz kalıp, insanları koparmak amacıyla şuraya birşeyler eklediysem hep zorla sildirildi.. Neden ? Yazmadığım şeyleri uydurarak, azmış gibi gösteririm diye tehdit edilerek.. ( Ki bunlar çok acaip mevzulardı.. Yoksa asla silmezdim.. bknz: etek fiyatları ) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Sen oluyorsun tabi..Çilek adı şurdan geliyor.Anlatayım da dinle..: Eşim Ege'ye hamile kaldığında (ki önce evdeki test ile öğrenmiştik ve Ege'nin dosyasında hala saklıyorum o testi) ultrasona girdi.Doktorumuz bebişimizin ilk ultrason görüntülerini bize monitörden gösterdi.Ölçümleri vs.yaptıktan sonra: __Henüz 33 günlük ve 2.5 cm..Yani anlıyacağınız çilek kadar bişi.. Dedi,ve ondan sonra Ege doğana kadar çilek olarak anıldı.. Şimdi sen o karnında taşıdığın muhteşem varlığa neden çilek dediğimi biliyorsun.. anladım abicim bende fasülye diyodum bebişime ama çilekde çok güzelmiş Kaç defa bu tür muhabbetlere maruz kalıp, insanları koparmak amacıyla şuraya birşeyler eklediysem hep zorla sildirildi.. Neden ? Yazmadığım şeyleri uydurarak, azmış gibi gösteririm diye tehdit edilerek.. ( Ki bunlar çok acaip mevzulardı.. Yoksa asla silmezdim.. bknz: etek fiyatları ) kıss noldu yine kim dellendirdi seni kimi kimden koparmaya çalıştın, kim kimi tehdit etti Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 kıs siz adamı öldürürsünüz ne alem şeysiniz ya eeee sonra nolmuş kızlar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 kıs siz adamı öldürürsünüz ne alem şeysiniz ya eeee sonra nolmuş kızlar abla bu kankim çok fena valla msn de konuştuklarımızı buraya eklemiş Allahtan daha sansürlemiş kendince hele sen bugün konuştuklarımızı bi görseydin onlarıda ekliycektide zor tutdum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 Kıs asıl o konuşmalar bombaydı İsin vermedin ki ekleyem Bak noldu msnimiz iptal oldu Ablacım tşk ederim cicim Yine kendime mi pay çıkardım acep Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.