Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure yukardaki link insanlık dışı görüntüler içermektedir. lütfen kalphastaları ve çocuklara izletmeyin. dayanamadığınız yerde hemen kapatın. amacımız sizleri germek değil insanlık aybını yapılmakta olan bir gerçeğe işaret etmektir. Yukarıdaki adrese bağlanın ve; ortadaki videoyu sonuna kadar izleyin Ömrünüzde bir kere olsun kendinizi tutup seyredin, defalarca kapamamak için kendimi tuttum. Gerçekten çok acı görüntüler. Özellikle rakunun canlı canlı derisi yüzüldükten sonra, vücudunda tek kalan tüy olan kirpiklerini kırpışını ve resmen gözleri dolarak ağlayışını hemen sonrasında ise acıya dayanamayarak can verişini izledikten sonra asla kürk giyemeyecek alamayacaksınız..Elinizden geldiğince çok kişiye,korkunç bir şey olmasına rağmen gönderin..Görmeyen kalmasın..Kürk yapımının önüne sadece talebi azaltarak geçilebileceğine inanıyorum, siz ne kadar yasaklarsanız yasaklayın her zaman gizli olarak yürütülür,ama rağbet olmazsa sektör o zaman çöker. Alıntı
Φ sedat sencan Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Görüntüleri sonuna kadar izleyemedim.Bu işi yapanların insan olduğunu kesinlikle kabul etmiyorum. Alıntı
Φ nart Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Daha önce izlemiştim bu videoyu bir çok arkadaşımada izlettirdim ama bu örnekleri malesef türkiyede de çok sık görüyoruz kuyruğu kulağı kesilmiş kediler köpekler yada araba çarpmış sakat hayvanlar vs açlık sofuluğu bozar diye bir ata sözü vardır o az gelişmiş ülkelerin fakir insanları aç kalmamak adına herşeyi yapıyorlar bence suç onlarda değil bu kürkleri sürekli gündemde tutan kokoş burjuva yalakalarının suçu ve bunu engelliyecek olanlarda onlar orta yada alt sınıftan kaç insan kürk giyebiliyorki giyen varsada ya sahtedir yada o kürkün bedelini "çıplak kalarak ödemiştir"ve bence kürk giymek görgüsüzlük aptallık' tır insan derisi değerli olsaydı eminim bu yüzden insan öldürtüp derisinden ceket yaptırırdı bu ........ bir gün sıranın kendilerine geleceğini düşünmeden onlara acıyın çünkü onlar savunmasız bir hayvanı öldürerek derisini giyerek adam olacaklarını zannediyorlar. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure Görmeyen kalmasın..Kürk yapımının önüne sadece talebi azaltarak geçilebileceğine inanıyorum, siz ne kadar yasaklarsanız yasaklayın her zaman gizli olarak yürütülür,ama rağbet olmazsa sektör o zaman çöker. bu görüntüler yıllardır gözler yoluyla vicdanlara sokulmaya çalışılsada sonuç sıfır..ne yazık ki korkunç gerçek değişmiyor.. insanların doğaya ve canlılara verdikleri eziyetin sonu yok.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 görüntüyü izlemedim bu tür şeylere bakamıyorum ama tahmin ediyorum... dünyayı kendimizede hayvanlarada dar ediyoruz, köpekbalığı saldırısında ölen yada yaralanan insan sayısına kıyasla insan tarafından öldürülen köpekbalığı sayısı arasında milyon rakamı var... bunu diğer tüm canlılara genelleyebiliriz, tabiat birgün bu dengesizliğin hesabını sorar... doğa denge üzerine kuruluysa bu denge bozulduğunda tüm canlılarla beraber bizde yok olacağız... kürkü için öldürülen canlıların yerine kendilerini koysalar zaten giyemezler... ben o görüntülere bakamam... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.