Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

mavikiz_23

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    48
  • Katılım

  • Son Ziyaret

İletiler gönderen: mavikiz_23

  1. Merhaba;

    Bu konunun uygun olacağını düşünüp buraya açmak istedim.Foruma bir çok öğretmen adayı yada öğretmenlerimizinde ilgilenip giriş yaptığını düşünüyorum.Öğretmenlerin word,excel,powerpoint,google,internet ve webpage i neden kullandıklarını ve nelerde kullandıklarını araştırıyorum.Genel bilgiler dışında araştırma ödevim bu nedenle ayrıntılı bilgi edinmeye çalışıyorum.Bu konuda bilgi ya da fikir verirseniz sevinirim.Hepinize iyi akşamlar...

  2. Merhaba;

    Paylaştığın için teşekkür ederim.Kaybedilenlerin ardından pişmanlık duyduğumuzda anlıyoruz.Ders almak yerine yaşamayı tercih ediyoruz.Hem yaşayıp hemde ders alarak yaşamak zor sanırım.Bilmiyorum ama yaşamımda bunlara dikkat ediyorum.Geriye dönüp baktığımda üzülmek yerine gülmek istiyorum.Bizler ne kadar uğraşsakda yaşanması gereken yaşanıyor.Belki istediğimiz gibi ,belki de istemediğimiz şekilde zaman ilerliyor.Her zaman bu insanın elinde olmuyor.Ne zaman yaşamımız sona ericek bunu bilemeyiz her gün,her dakika bizler için önemli.Kıymetini bilmeli ve değerlendirmeliyiz.Tekrar paylaşım için teşekkür ederim.İyi günler..

  3. Merhaba ;

    Varken yokluğu unuttuğumuz için ders çıkartabilir miyiz bilemem ama paylaştığınız için teşekkür ederim.Kıymet bilmediğimiz gibi empati kurmayıda bilmiyoruz.Özür dilerim ama ben bu konuda fazla karamsar düşünüyorum. Bu tip konulara ne kadar duyarlıyız tartışılır ama burda bile sizin açtığınız konuda yorumların azlığından ne olduğumuz belli diye düşünüyorum.Ders alınması gereken çok şey var bu konuda ,ben okuduğum zaman duygulanmadan edemedim ,iş arkadaşlarımlada paylaştım.Engelli arkadaşlarımın azmine hayran kaldığım gibi kendimden de utandığım anlar oluyor, elim kolum sağlamken pes ettiğim anlar oluyor. Bizler empati kurmaktan çok onlara acımaktan vazgeçmeyi öğrenebilsek ama zor gibi bilmiyorum.Bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.Hepinize iyi akşamlar.

  4. Merhaba;

    Susmaya niyetim olsaydı burda bu yorumları yapmazdım.Atatürk olsaydılarla işler yürümüyor, onu anlamak ,ilerlemek gerekiyor ,savunmak gerekiyor ,oturduğumuz yerden konuşmak kâr etmiyor. Biri çıkıyor yok öyleydi yok böyleydi sinir oluyorum bu tip şeylere sinir oluyorummm..Nedir yaa Şu hale bakın bir ya artık gözleriniz açınnn açın açın ...

  5. itiraf ediyorummm.... onu düşünmekten kendimi alı koyamıyorummm...o ise evlenme aşamasında ve benden habersizz....Zamanın bana attığı en son kazıkta bu ne güzel değilmiii .. şimdilik katlanmam gereken bir iş ve sorunlarım bu konuda yoğunlaşmamı engelliyor...

  6. Merhaba;

    Fırsat bulup cevap yazamadığım için özür dilerim. Bizler elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz.Bu nedenle yapmıyoruz ,yapamadığımızı düşünüyoruz.Arkadaşlarımızın başarısını gördüğümüzde yalnızca siz değil bende utanıyorum ve azmin önüne hiçbirşeyin geçemeyeceğini bir kez daha iyi anlıyorum.Toplumda onların gündeme gelmesini ve topluma kazanılmalarınada çok seviniyorum.Hepinize iyi günler..

  7. Merhaba;

    Atatürk şimdi yaşasaydı solcu mu olurdu sağcımı olurdu diye tartışmanızın amacı nedir?Bu sonuç neye yarayacak ?Atatürk olsaydı siz bu soruyu sormazdınız bana göre.Atatürk ü anlamaya çalışmalı ve ilerlemeye bakmalıyız.Ülkemizin suan ki durumu bana göre hiçte içler açısı bir durumda değilken bizlerin burda bu konuları açması yerine ilerlemek için tartışır halde olmasını isterdim.Atatürk tekrar gelemeyeceğine göre bizler ülkemizi olduğu durumdan kurtarmılayız..Hepinize iyi günler..

  8. MERHABA RAKADAŞLAR;

    10 aydır bi şirket adı altında abuk bir yerde çalşıyorum,

    gelişeceğini düşündüğüm bi yerdi ama başımızdakiler işten anlaminca,

    ve de siyasetçi olunca olduğumuz yerde sayıyoruz.

    buraya alınırken diplomalarımızla kosgeb'den örneğin benim adıma

    15 bin ytl çekildi. geçtiğimiz ay bir kaç arkadaşımız uyarı bile verilmeden işten çıkartıldı

    neden çünkü yılı dolduğunda tazminat veriliyor.(YANLIŞSA DÜZELTİN)

    çıkartılan arkadaşlara işyerinde huzuru bozuyorlar diye

    imza attırmışlar onlarda mecbur kaldıkalrından kendi rızamızla çıkıyoruz diye

    dilekçe yazıp hiç bir hak iddia edemeden kuzu kuzu ayrıldılar. şimdi aynı şey bizim başımıza gelecek biliyorum.

    bu konuda haklarımız nedir yardımcı olabilecek varmı?

    mayısta 1 yılım doluyor yardımcı olursanız sevinirim. Güya istihdam sağlıyor başımızdaki siyasetçi böyle böyle oy toplamadılarmı?

  9. Merhaba;

     

    Sizden küçük olmam sizinle iletişim kurmama engel olmadığına göre yaşımın önemi yoktur.Orda takıldığım canım kelimesi değildi. Ben yeterince samimi cevaplar verirken canım kelimesi laubali bir yaklaşım olduğunu anlamama neden olduğu için kullanılması taraftarı değilim.Bu nedenle kızdım.Sizden rahatsız olursam bunu ifade ederim ama sizden rahatsız değilim.Ayrıca güncel konulara Acil durum başlıklı bir video paylaştım bakıp yorumlarsanız sevinirim. İyi günler...

  10. mutlak iyi yoktur canım..mesele beynini nasıl kullanabildiğin meselesi diğil..kabullen bazı şeyleri.. :)

     

    --insanın masum olduğu iki hal vardır..birincisi , doğumundan yedi yaşına kadar olan zaman..ikincisi ; ölü olduğu zaman..

     

    --

    not: insanda karakter yedi yaşında oturur..

     

    başkalarıyla konuşurken bu kadar saygılı mı konuşursun ?canımlar kabulen bazı şeyleri vsleri kendi düşünceni belli edersin ama başkalarına kabul ettiremezsin bunuda sen öğren ..

  11. ihtimaller..

    --düşünsene ihtimaller dahilinde, iyiliğe yada kötülüğe maruz kalmak(mağdur açısından pek acı..iyilik görense pek sevindirik olacaktır)..peki kişide duruş nerdedeir..ya dirayet..ben pek çok kötülük gördüm..kötü mü olmalıyım..ya iyiliklerim, kendimi kendi ellerimle çarmıha çivilemekse..

    --peki şu söz ne anlatmak istemektedir.."Tanrının bile kendi cehennemi vardır; bu insana sevgisidir"

     

    haketmeyene verilmelimidir..sana bi ara bi hikaye anlatacam..şimdi uyumalıyım.. :)

     

    Merhaba,

    Anlatmak istediğin hikayeni okumayı isterim.İnsanda bir beyin ve sorgulama yeteneği varsa nerde durması gerektiğini bilir diye düşünüyorum.Temelde sorgulama olmadan insan ne kadar ilerleye bilir?Bana göre birey 18 yaşına kadar alması gerekeni alır ve daha sonra kendi beyniyle kendi kişiliğini oluşturmaz mı?Doğruyu yanlışı görebilir. "Tanrının bile kendi cehennemi vardır" burda kendini yargılamaktan bahsettiğini düşünüyorum.

  12. iletinizi yeni gördüm, yazdığımı bile unutmuşum, beğendiğiniz için teşekkürler, ilişkilerimde biraz kahramanlık yaptığım dönemler olmuştu, o ara içimden yazmak gelmiş, tabi ki herkesi anlamak lazım, herkesin bir hayatı var sonuçta

    merhaba;

    Genel bir yorumda bulunmuştum.Tabiiki herkesin bir yaşamı var.Herkesin düşüncesini kimi zaman anlamasakta saygıyı duymayıda bilmeliyiz, haklısınız.Şiiriniz gerçekten güzel iyi akşamlar..

  13. MERHABA;

    İhtimaller her zaman vardır.Bana göre vardır.Her zaman olumsuzu düşünmek yanlıştır.Her şeyin bir sebebi vardır.İyi olanında kötü olanında bir sebebi vardır.Tüm kurallar vsler bir nedenden dolayı ortaya çıktıysa; tüm kötüler iyilikle değilde kötülükle karşılaştıkları için kötü olmuşsa ve her iyide iyilikle yol almışsa ihtimaller vardır.Ayrıca var çok güçlü olupta iyilikten vazgeçmeyen insanlar..

  14. merhaba;

    Yeni üye olduğum için bir çok konuya göz atarken bu konu dikkatimi çekti.Bu konuyu ele aldığınız için teşekkür ederim.Bu konu üzerinde yorumların fazla olmamasınada üzüldüm.Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Bugün böyleyken yarın bizlerinde başına gelecek bir durum söz konusudur.Bundan 5 yıl önce dizimde sorun vardı ve bu nedenle yürümem bir dönem aksadı.Karşılaşığım insanlar sanki gözleriyle acıma duygusunu gösterir durumdalardı ve ondan sonra hiçbir engelli arkadaşıma o duyguyu yansıtmamak için uğraştım.Ben Sinop'luyum ve burda engelli arkadaşlarım bir takım faaliyetlerde bulunuyorlar.Onların bunu yapmalarına çok seviniyorum.Engelli bir küçük kız tanıyordum.Ona ilk başları yaklaşırken dokunurken bile onun canını yakıcağımı düşünürken bir birimizi çok sevdik.Şimdi o başka ilde ve beni ne zaman görse çok mutlu oluyor.Bunu onun gözlerinde görmek ise beni ondan daha çok mutlu ediyor.Sinop küçük bir il ama benim ilimden bu arkadaşlarımdan birinin başarısını sizlerle paylaşmak istiyorum.

    4137.jpg

     

    Çin'in Shanghai kentinde 1-12 Ekim tarihleri arasında yapılan Dünya Zihinsel Engelliler Yaz Oyunları'nda yüzmede 4x25 metre bayrak yarışında dünya 2.'si ve 25 metre serbestte de dünya 4.'sü olan Nagihan Bostan

     

    TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.

  15. merhaba;

    Bu konuyu iş arkadaşlarımla konuştum.Benim dışımdaki arkadaşlarım iyi olmanın zor olduğunu ifade ettiler.Bana göre ise her ikisi bireyin istemekle sahip olabileceği bir durum olduğunu düşünüyorum.Bu konuyu açtığın için teşekkür ederim.Hepinize iyi günler..

  16. Yazdıklarınızı anladım ama bağlarda sorun çıktı... :D

     

    En son yazdıklarınız da sayın Restpektifin sözleri üzerine mi yoksa doğrudan başlığa yönelik genel ifadeler mi???

     

    İlkiyse bir şey yazmama gerek yok zaten siz de bu geniş açı olayını kastediyorsunuz ama ikincisiyse bazı başka şeylerden bahsedebilirim...

     

    Saygılar...

     

    :zorro:

     

    Merhaba;

    Başlığa göre ve sizin yazdıklarınıza göre iletimi yazdım.Açıklamalarınızı okumayı isterim.İyi günler..

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.