Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

bursercan

Φ Süper Üye
  • İçerik Sayısı

    2.554
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    4

İletiler gönderen: bursercan

  1. Bu site hala duruyormuş ve ben nasıl olduysa şifremi hatırladım.

    Lan benim ne günlerim geçmiş, ne abuk sabuk yazılarım olmuş. Bi 10 yıl sonra daha durursa bakar yazarım artık laughing.gif

    Tanıyan varsa da selam olsun ((:

    Natalia valla bende baya baya ve yıne baya bir zamandır yoktum.Aynı düşüncedeyim.Eskileri yad ettim biraz neler yazmısım neler. Bazılarını hatırlamıyorum bile :D Yaşlanmak bu olsa gerek.Eski arkadaşlarımı dostlarımı çok özledim açıkçası.O sohbet ettiğimiz birbirimizi yiyip bitirdiğimiz kısım kaldırılmıs.(yada ben göremedım) Gariptir görmeden sevdik birbirimizi.Forum benim hayatımın bir parçası olmuştu.Hayatımda birçok şey yasadım düştüm kalktım düştüm ama yine kalktım ve hala yaşıyorum çok şükür.Çok uzun bir süre olamadım olmak istediğim zamanlarda da giremedim.Forumla olan duygusal bagım kopmadı.

    Eski dostlukları özledıgımden mıdır bılemıyorum sanki forum sesızlıge bürünmüş gibi geldiunsure.png 

     

    Neyse konusulacak cok sey var daha coook konusuruz inşallah.Herkese tekrardan selam olsun. original.gif

  2. ***

     

    " İnsanlığın çok eski dönemlerden beri süre gelen çabasıdır içinde yaşadığı dünyayı, etrafında olan biteni anlamak ve bunlar hakkında bilgi edinmek. Bu merak bilimsel olsun olmasın pek çok uğraşıya temel olmuştur.

     

    Gerçek dünyada olan biteni teorilerimiz ve modellerimiz yardımıyla tamamen açıklayabilir miyiz, yoksa ne kadar objektif yaklaştığımızı düşünürsek düşünelim bazı eksiklikler, yetersizlikler var mıdır ve göz önünde bulundurulan varsayımların buna nasıl etkisi nedir?"

     

    Düşüncenin doğruluğu neye göre belirlenir ?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.