Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

tm_haberci

¶ Haberci
  • İçerik Sayısı

    790.041
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    2

İletiler gönderen: tm_haberci

  1. kapak_165555.jpg

    Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ihtiyaç fazlası 45 adet kiralık aracı meydanda sergilendi. Araçları geri göndererek aylık 1.214.962 TL tasarruf sağlayacaklarını, personel ve yakıt maliyeti ile birlikte bunun kat kat fazlası tasarruf yapacaklarını belirten Başkan Çavuşoğlu, “Denizli Büyükşehir Belediyesi artık şatafatın olmadığı, gereksiz harcamanın yapılmadığı bir belediye olacak“ dedi.

    Haberi Haber Kaynağından Oku

  2. kapak_163525.jpg

    İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, kuyumcuların kesme altın alımı ve satımı yapmayacağına dair haberlerin doğru olmadığını bildirdi. Atayık, "(Kuyumcuların kesme altın alımı ve satımı yapmayacağına dair haber) Darphane Genel Müdürlüğü yetkilileri ile yapılan görüşmelerde bu haberin doğruyu yansıtmadığı bilgisine ulaşılmıştır" şeklinde konuştu.

    Haberi Haber Kaynağından Oku

  3. kapak_163046.jpg

    Adli Tıp İhtisas Kurulu, Zonguldak’ta yanmış halde cesedi bulunan, kaçak maden ocağının işçisi Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) otopsi raporunda ‘İleri derece yanık nedeniyle mide, sol böbrek, pankreas ve bağırsaklar tefrik edilemedi’ ifadelerine yer verdi. Avukat Kerim Bahadır Şeker müvekkili Kamergul Maliki’nin (38), eşi Vezir Mohammed’in bir telefon konuşmasında böbreğine karşılık 20 bin dolar teklif edildiğini duyduğu yönündeki savcılık ifadesini hatırlattı.

    Haberi Haber Kaynağından Oku

  4. kapak_162149.jpg

    Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un İngiliz futbolcusu Jonjo Shelvey, basın mensuplarına görüşlerini aktardı. Shelvey, Beşiktaş forması giyen genç futbolcu Semih Kılıçsoy'dan övgü dolu sözlerle bahsederken, "Böyle devam ederse çok iyi bir kariyeri olacağını düşünüyorum. Zaten fiziksel olarak Agüero'ya çok benziyor" ifadelerini kullandı.

    Haberi Haber Kaynağından Oku

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.