Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

pelin

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    9
  • Katılım

  • Son Ziyaret

İletiler gönderen: pelin

  1. Olayi sanirim biraz karsilikli tartismaya cevirdik Saadetcigim. Hitler i ornek olarak verdim cunku bu olay bize insanlarin ne tur vahsetler yaptigini gosteriyor yani bunu yapan insanoglu neden Jesus Christ'i carmiha germesin. Kutsal kitaplara gelince herkesin gorusu farkli ben kendi adima konusursam bence degismemis tek kitap Kur'an dir. Incilin de ilk versiyonu Vatikan'da bir muzede. Ha bu kitaplar olumluler tarafindan yazilmis diyorsun evet haklisin ama yazdiranida dusunmek lazim bu biraz inanc meselesi herkese gore degisir ve herkes istedigini dusunmekte ozgur. Ayrica Incil' de carmih olayina genis yer ayirilmisdir acik acik anlatilir onu kim yazmis dersen bilemem senin dedigin gibi degistirilmisdir. Islam'da boyle bir inanc yok carmiha gerilen Hz.Isa degil islama gore ona ihanet eden arkadasidir. Bu konular beni asiyor dini bilgim tam yeterli degil arastiriyorum!!! benim bilgim yeterli diyorsan paylasirsan sevinirim.Bildiklerim bundan ibaret hadi saglicakla kal kardes ***

  2. Anlamadigim birsey var ne demek gercekten bunlar yapildiysa. Tabiki yasandi bunlarin hepsi hicmi kitap okumuyorsunuz anlamiyorum. Hem bu yapilanlanlarin daha kotusu binlerce insana yapildi HITLER tarafindan yahudilere yapilanlari hicmi duymadiniz yada izlemediniz. Yada ilk muslumanlara yapilan iskenceleri bunlari hepimiz biliyoruz ama konusmak icin birisinin film yapip onumuze koymasini bekliyoruz. Filmi izlerken goz yasi dokuyoruz irkiliyoruz ama yanibasimizda Irak'da olanlara ses cikarmiyoruz. Yillarca Turkiye'de yapilan iskencelere olumlere sadece haber izlerken sinirleniyoruz kufur ediyoruz. Bunlari kimseyi elestirmek icin soylemiyorum cunku hepimiz boyleyiz keske herseye karsi daha duyarli bilgili olabilseydik.

  3. Ziya Avrupa'ya vize alman US 'e girmeni ne kadar kolaylastiri bence onu arastir. Avrupa'nin her tarafina gitmis ama yinede US'e vize alamamis insanlar taniyorum. Bence sen ogrenci vizesi alarak gelmeye calis gerci oda artik o kadar kolay degil ama universitede okuyormussun master icin gelebilirsin ablan sana burdan sponsor olabilir ben oyle geldim.Sanada basarilar dilerim.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.