Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

gloria

Φ Süper Üye
  • İçerik Sayısı

    10.252
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    157

Durum Güncellemeleri gönderen: gloria

  1. Hava nasıl karardı, sanırsın akşam vakti... Bir gök gürültüsü, bir yağmur, fırtına... 

  2. Benim de Oruç Aruobam öldü.

    1. Admin

      Admin

      Çok fazla bilgim yoktu ama dün bir Amerikalı arkadaşım hakkında biraz bilgi verdi bende onun ardından biraz okuyarak fikir sahibi olmaya çalıştım... Güzel bir insan olduğunun farkına vardım diyebilirim. Uğurlar olsun...

    2. gloria

      gloria

      Bir tane dövmem var, o bile onun şiirinden alıntı. Ya ben onu kendime dert ortağı gibi görürdüm sanki beni anlayan, beni bilen, benim gibi düşünen tek o varmış gibi. Çok üzüldüm. Geriye bir Tom Waits kaldı o kadar sevdiğim....

  3. İnsanın idolünü kaybetmiş olması böyle bir şeymiş demek... Yüreğim öyle sızladı ki anlatamam!  Ursula K. Le Guin'den bahsediyorum. Beni ben yapan, fikrimi, zihnimi, ruhumu, hayata bakisimi farklilastirip gelistiren  bugünkü benin nedeninden... Onun kurduğu ve benim okuyarak hayatıma kattığım o müthiş dünyaları ozleyecegim.

    1. Admin

      Admin

      ABD’li Yazar Ursula K. Le Guin, 88 yaşında hayata gözlerini yumdu. Fantastik ve bilim kurgu eserleriyle dünya edebiyatında kendine önemli bir yer edinen Le Guin, Karanlığın Sol Eli, Mülksüzler, Sürgün Gezegeni, Yerdeniz serisi gibi roman ve öyküleriyle çağına damga vurdu.

  4. Marilyn Monroe, Tilda Swinton ve Scarlet O'hara'nın huylarını sularını görünüşlerini ruhlarını birleştirip bir ben yapsalarmış.

  5. VedatTürkali, Yaşar Kemal, Can Yücel, Sabahattin Ali, Aziz Nesin, Oğuz Atay, Cemal Süreyaları anadilinden okuduk, ne şanslıyız halbuki.

  6. Bayram tatili de 9 gün olmuş, nereye vınlasam acaba?

  7. Bazı şeyler aşılmaz, zamanla bile... ‪#‎UnutMADIMAKlımda‬

  8. Dicle Koğacıoğlu namus cinayetleri üzerine çalışan bir akademisyendi. 6 Ekim 2009 tarihinde "Çok acı var dayanamıyorum" şeklinde bir not bırakarak Boğaz Köprüsü'nden aşağı atladı.

  9. Dicle Koğacıoğlu namus cinayetleri üzerine çalışan bir akademisyendi. 6 Ekim 2009 tarihinde "Çok acı var dayanamıyorum" şeklinde bir not bırakarak Boğaz Köprüsü'nden aşağı atladı. http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-6117-dicle-kogacioglu-namus-cinayetleri-uzerine-calisan-bir-akademisyendi-6-ekim-2009-tarihinde-cok-aci-var-dayanamiyorum-seklinde-bir-not-birakarak-bogaz-koprusunden-asagi-atladi-dicle-filmi-onun-anisina-yapilmistir/

  10. Kızgınlık kısa süren deliliktir

    1. erdogan

      erdogan

      kesinlikle.... :)

  11. Uykum geldiğinde uyuyabileceğim, uykumu aldığımda uyanabileceğim bir hayat istiyorum artık.

  12. Bayağı bayağı çekip gidesim var

    1. Admin

      Admin

      sen gitme gene de... :)

  13. İnsan insanı yakar mı hiç!

  14. Hani her karanlığın bir de aydınlığı vardı, bu sabah niye aydınlanmadı, niye hala geceki gibi kapkara? Daha ne kadar sürecek bu karanlık?

  15. Tanrımmm, şu an o kadar mutsuz, gergin ve o kadar umutsuzum ki oturup sabaha kadar aralıksız en romantik ve de en komik filmlerle kendime altın vuruş yapasım var. Bu ülkedeki insanlardan uzaklara mesela İsviçre'ye yerleşesim var, gündüz işe, akşam olunca da işten çıkıp spor salonuna, oradan da sinemaya gidesim, dünyanın haline "bananeeee yaaaa" diyesim, hafta sonları da evimin bahçesinde barbekü yapasım var. İsviçre'yi geçtim dinozorlar çağına bile geri yolculuk yapabilirim, dinozorlar yesin beni...

  16. Bi bakara makara sallayayım ben malum günleden cuma: "Şeytanın peşine düşmeyin; zira şeytan sizin açık bir düşmanınızdır.” (Bakara Sûresi:168) Hayırlııı cumaaaalarrrrrr

  17. Ne acıklı bir gün :(

    1. Admin

      Admin

      Evet... Oldukça...

    2. evrensel-insan

      evrensel-insan

      Vicdan ve adalet gunu

  18. Beni en büyük çeken motorun yaptığı dalga, köpürtmesi ühühüühühüh

  19. Sabahın 6.30’unda radyonun alarmıyla uyandım. Barış Manço’dan Osman isimli parça çalıyordu, şarkının sözlerini bir hatırlasanıza… Yeminnnnleeee depresyona girecektim. İçimi yaktın Osman!

    1. Evrim

      Evrim

      Osman bir deli oğlan :))

       

    2. gloria

      gloria

      Dur çekme Osmaaaaaan...

    3. Canraşit

      Canraşit

      Osman'dan hemen Süleyman'a geçseydin keşke :)

  20. Bu aralar yaratıcı değilim, yaratmayıcıyım.

    1. Önceki yorumları göster  1 daha
    2. gloria

      gloria

      ama o zaman lütfen plastik tabakları yere atma çünkü karıncalar onu ufo sanıp uzaya çıkmak istiyorlarmış ve sonra atmosferde yanarak ölüyorlarmış, gerçekten bak!

    3. Canraşit

      Canraşit

      Gerçekten mi, o zaman hemen gidip " yanmaz plastik tabak " alayım. Karıcaların uzaya çıkma hakkını engellemeyeyim. Karıcalar yanmasın. :)

    4. gloria

      gloria

      o da bir önlem tabii :)

  21. Dışarıya kar, yüreğime hasret, fikrime sen. Nasıl yağıyorsunuz üçünüz birden, bir bilsen. - Cemal Süreya

    1. Evrim

      Evrim

      kış ve hasret bu kadar mı güzel anlatılır :(

       

    2. gloria
  22. Düşünebiliyor musun, undan kek yaptım :o başardımmmmm, bir dahakine de çamurdan insan yapacağım, bunlar deneme çalışmalarım.

  23. Mahna mahnaa du duuu ru ru ru ru

  24. Sabah dilediğim dileği gerçekleştirmek üzere bir peri çıktı bugün karşıma...

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.