Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

tülvent

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    2.793
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    81

Blog Yorumları gönderen: tülvent

    ACI DURDUĞUNDA

    Öncelikle çook geçmiş olsun, ben bu yazını okuduğumda çoktan iyileşmiş olduğuna mutlu oldum. Ahh, canım benim ahhh!!!... Ah ki; ne ah! Yarama dokunuverdin.  

     

    Bu illet, var ya bu illet beni senden de çok sever. Antibiyotik, stres, üzüntü geldi mi o da hoş geldi! Bi kez 40 adet iğneyle bana mısın dememişti... Zaten iğne miğne hava, o canı istediğinde gelir ve canı istediğinde gider. Portakalı soydum başucuma değil de vücuduma yapıştırdım gibi her yerini de kabartır,  yapışır kalır meret. Ha bu arada onu ellemiceksin, rahatsız edilmekten kaşınılmaktan da nefret eden huyu vardır. Kaşındıktan sonra sancılar... ''Semprexs'' iyidir, Xyzal daha da iyidir.. Advantan krem süreceksin yoğurt gibi.. Daha ne diyim... 

     

    Yaramı deştin, hızımı alamıyorum, ahan da bu da son beraberliğimizden (Nisan- 20014) bi kare...

     

     10628515_729739007097958_879763955706741

    Keşke!

    Hani bazen bir yazı yazarsınız ve yazarken de biri gelir aklınıza... Okuduğunda çok duygulanacağını, her satırını hissedeceğini bildiğiniz, yüreğinizde ve aklınızın hep bir ucunda olan biri!

     

    Bloğunuza koyarsınız, sonra keşke dersiniz bu kez de O'nun için. O'nu üzmeyi hiç mi hiç istemediğiniz için... Keşke yazmasa mıydım? kalp.gifcrying.gif

  1. Yaşamda bir denge olduğuna inanıyorsak eğer, mutlulukların karşılığında acıların da olduğunu biliriz. Sanıyorum acılardan sonra hayatı daha iyi bilmek, daha güçlü olmak ve değişik bakış açıları kazanmak gibi bir şey de var!

     

    Çok öğretici bir yazıydı, teşekkürler sevgili Radya.

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.