Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

gloria

Seni nasıl es geçerimmmm... Eric Northman, kimi zaman son derece duygusal, kimi zaman saldırgan bir vampir... Sen de onlardansın...


Şu albümden:

Eritin İçimin Yağlarını :)

· 6 fotoğraf
  • 6 fotoğraf
  • 0 yorum
  • 5 fotoğraf yorumu

Fotoğraf Detayları


Önerilen Yorumlar

Ekşi Sözlükçülerden birisi seni bak aynen şöyle tanımlamış :) Ve ben de ona aynen katılıyorummmm:

 

"hayatta olduğu gibi tüm dizilerde ve filmlerde de sonradan patlayan karaktere hayatını adamış biri olarak söyleyebilirim ki hunharca tapılmasına sebep olacak sayısız özelliğe sahip bir çeşit lokumdur kendisi.dizinin başrolüne verilmemiş tüm nitelikler ona bahşedilmiştir.zaten dizide ilk görüldüğü an, bu alemin bilenleri tarafından fark edilmiştir muhakkak.beni buna iten kesinlikle görüntüsü olmamıştır.kendisini biraz kız gibi bulduğumu hatırlıyorum.ama işte her insan hata yapabiliyor.aslında o kadar zaman geçti ki şuanda ilk gördüğümdeki düşüncemi net olarak hatırlayamıyorum.tek bildiğim bir süredir bana yazık olduğu.tanıştığım adamlarda onun mizacını aramaya başladığım...evet evet biliyorum.yalnızca dizi."

Yoruma sekme
  • Admin

Bu mükemmel vücut hayranları beni hep kıskandırmıştır. Ben niye mükkemmel vücut, görüntü, kas, güzellik veya v.b hayranı değilim diye kendime çok sormuşumdur. Cevabını hala bulamadım... Ah ah bir gün kendime bir kıyak geçip mükemmel bir vücuda sahip birilerini idol yapmayı çok istiyorum...! O gün gelsin artık..!

Yoruma sekme

Aslında benim derdim mükemmel vücutla değil, öyle olsaydı burada çok daha fazla resim olurduuuu... Mesela bunların her biri sevdiğim dizilerin oyuncuları, o dizilerde bunlardan çoook çok daha yakışıklı oyuncular var, ama benim bir tarzım var, hepsini beğenmiyorum. Dikkat et bu adamların hepsinin bakış ve gülüş şekilleri birbirine yakın, benim sevdiğim şey o bakış ve gülüşün biçimi, yakışıklı diye tanımlamam bu adamları,  bence karizmatik tipler. Ayrıca oynadıkları karakterlerle ilgileniyorum,  gerçek hayatları ile ilgilenmiyorum. Gerçek hayatları hatta insanı hayal kırıklığına ugratabiliyor..

Yoruma sekme

Ayrıca tamam git çalış, kas yap, şöyle güzel bir vücuda sahip ol, biraz sakal, yandan ve çapkın bir gülüş ve güzel bir fotograf çekip yolla, ekleyeceğim senin fotoğrafını da buraya, söz bak :D

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.