Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

COFFEX İSTANBUL KAHVE FUARI

    

Admin
   (0 kritik )
Etkinlik Takvimi

Kahve Tutkunlarının en büyük etkinliği;
Coffex İstanbul Paşabahçe Ana Sponsorluğunda Kapılarını Ziyarete Açıyor…

Coffex İstanbul Kahve Endüstrisi Fuarı, 2 . kez 27 Şubat – 1 Mart 2020 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında kapılarını ziyarete açıyor. ENC Uluslararası Fuar ve Org. Hiz.Ltd.Şti tarafından 6.000 m2 alanda düzenlenecek Fuar’a bu yıl 100’e yakın katılımcı ve 500’den fazla markanın yer alması bekleniyor.

Coffex İstanbul Fuarı, Türkiye’de Kahve endüstrisi ve bu endüstriyi destekleyen paydaş ürünler konusunda yapılan tek ve en önemli etkinlik olma özelliği taşıyor. Kahve profesyonellerinin ve kahve tutkunlarının heyecanla beklediği fuar Profesyonelleri ve kahve tutkunlarını bir araya getirirken bir çok etkinlikle de fuara gelen ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacaktır. Fuarda Profesyonel kahve makinaları, Coffee Shoplar, 3.Dalga Kahve akımı ve nitelikli kahve temsilcileri, kahve çekirdeği toptancıları, roasterlar, Kahve kavurma makinaları, değirmen firmaları, ev tipi kahve ve çay makinaları, geleneksel Türk kahvecileri, kahve makinası ihracat ve ithalatçıları, Cold Brew kahve ve içecekler, Coffee shoplar, kahve ve kafelerin yan ve destek ürün markaları, ülkeler, çay markaları ve tasarımcılar bulunuyor.

Bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan Coffex İstanbul ulusal ve uluslararası kahve endüstrisi ve yan ürünlere dair her türlü donanımı 4 gün süreyle İstanbul’da tek bir çatı altında buluşturacağına dikkat çeken ENC Uluslararası Fuar ve Org. Hiz. Ltd Şti. Kurucusu Niyazi Coşkunsoy, “ Coffex İstanbul Kahve Endüstrisi Fuarımız projenin tanıtımına başladığımız ilk yıldan beri dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 2010 yılından itibaren projesine hazırlık yaptığımız bu fuar için Kahve ile ilgili Dünya’da 12 farklı fuar ve organizasyon ziyaret ettik. Global ticaret için körfez ülkelerinin yanı sıra, Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Azerbeycan, ile Avrupa’nın diğer ülkeleri ve Kahve endüstrisinin başını çektiği tüm ülkelere fuarın duyurusunu yaptık. Katılımcı firmalarımız, sektörün geleceğine yön veren yenilikçi ürünlerini Coffex İstanbul’da yerli ve yabancı misafirlerimizin beğenisine sunarak ticari ilişkilerin geliştirilmesi konusunda önemli adımlar atacaklardır. Bu yıl ve önümüzdeki yıllarda ürün çeşitliliği ve fuara katılım konusunda artışı bir adım daha öteye taşıyarak, yine katılımcı ve ziyaretçilerimize maksimum fayda sağlayacak ideal bir iş, tanıtım, iletişim ve ticaret platformu sunuyoruz” dedi.

Coffex İstanbul 2020, düzenlediği etkinliklerle de ziyaretçi ve katılımcılarının ilgi odağı olacak…
Paşabahçe ana sponsorluğunda mottosu kahve camda Coffex İstanbul fuarında kahve tutkunlarının ilgiyle takip edeceği etkinliklere ev sahipliği yapacak , Coffex pro Marketing Stage alanında firmaların ürünleri ve markalarını, interaktif sunumlarla daha geniş kitlelere tanıtma imkanı sunulacak,
Kahve, ve Kakao endüstrisinde kahvenin marka konferansı olacak olan Coffex Creative duayenlerin, yöneticilerin, ünlülerin panelleri, sunumları, sohbetlerinin yanı sıra inovasyon, 3. nesil kahve ve yaratıcı birçok marka ile yeni bir iş konferansı ve başarı platformu olacak.
Coffex Kampüs alanında yer alacak Kahve ve barista akademileri ile eğitim, workshop ve tadım etkinlikleri, Film gösterimleri, Espresso, Türk kahvesi ve dünya çayları ile eğitimler, kurslar,workshoplar, tadımlar.
Fuarda İlki düzenlenecek olan ;
SCA TÜRKİYE 2020 ŞAMPİYONASI ( SCA TURKEY 2020 CHAMPIONSHIP) /
SCA Yarışma İçeriği

Speciality Coffee Association 2020 Şampiyonası
• Barista
• Brewers Cup
• Roasting Challenge
seçmeleri ilk kez Coffex İstanbul bünyesinde gerçekleşecektir.
Toper Kavurma Akademisi
Kahve kavurma kursunda, kahvenin nasıl kavrulması gerektiği, doğru valf kullanımı, doğru ateş kullanımın nasıl yapılması gerektiği, kavurma sırasında asidite, acılık, ve aroma değerlerinin dengesinin nasıl sağlanabileceği ile ilgili eğitim verilecektir.

Eğitim 28 - 29 Şubat ve 1 Mart 2020
Eğitim süresi : 1 saattir
Grup: 2 Gurup şeklinde ve Her gurup 8-10 kişi olacaktır.
Saatler:
1. Grup: 10.00 - 11.00 am
2. Grup: 14.00 - 15.00 pm
Toper Kavurma akademisi Kayıtları Ücretsizdir. Sonunda Katılımcılara Sertifika verilecektir.
Türkiye’nin ilk kahve müzesi olan Safranbolu Kahve Müzesi 27 Şubat – 1 Mart 2020 de Coffex İstanbul’da yer almaktadır.
Coffex İstanbul 2020’de de katılımcı ve ziyaretçilerin ilgi odağı olacak.

Coffex İstanbul Fuarı, 2019 yılında ilk kez düzenlenmiş olup Toplamda 16.000 ziyaretçiyi ağırlamıştır. Artan ilgi ve katılımla büyüyecek olan fuar, 2020 yılında ülkemiz ve yurt dışından 25.000 ziyaretçi ağırlaması beklenmektedir.




Fuar Künyesi:
Yer : Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı
Tarih : 27 Şubat – 1 Mart 2020
Salon : Rumeli Hall
Alan : 6.000 m2
Ziyaret Saatler : 10:00-19:00 ( Perşembe-C.tesi) / 9:30-18:00 ( Pazar)
Ziyaretçi : Tüm kahve tutkunlarının ziyaretine açık
Giriş Ücreti :Ticari ziyaretçilerimiz, Coffex İstanbul Fuarı’nın giriş kapısında davetiyelerini ibraz ettikleri takdirde fuarı ücretsiz ziyaret edebileceklerdir. Sektör dışı veya bireysel ziyaretler için bilet ücreti 35 TL’dir.
Bilet Temin : Grupanya, Fırsatbufırsat, yakala.co v.b gibi fırsat siteleri ve 27 Şubat – 1 Mart günü Fuar alanı standlarımızda.

Sosyal Medya : Instagram : coffexistanbul
: Facebook : www.facebook.com/coffexistanbul


Ürün Grupları
-Profesyonel kahve ve çay makinaları
-Ev&ofis tipi kahve ve çay makinaları
-Çekirdek kahve ve Kakaolar
-Kahve kavurma makinaları
-Coffeeshoplar
-Çay çeşitleri
-Coffee shopların ekipmanları
-Cold Brew ve toz içecekler
-Donuk,yarı donuk bakery ürünler
-Ambalaj,Karton bardak
-Süt, krema ve şantiler
-Çikolata ve Dondurmalar
-Şuruplar
-Önlük,Üniforma
-Medya,Basılı magazin


Katılımcı Profili
- Yerli & Yabancı Üreticiler, Markalar, İhracatçılar, Distribütörler & Hizmet Firmaları, Üniversiteler
- Kahve, ve Yan Sanayileri

Ziyaretçi Profili
- İş ve Ticaret Platformu
- İthalatçı ve İhracatçı
- Distribütör ve Toptancılar
- Perakende Sektörü
- Konsolosluklar
- Girişimci ve Yatırımcılar
- E-Ticaret Siteleri
- Medya ve Dernekler
-Blogger ve Yazarlar
- Kahve ve Çay Tutkunları


Kullanıcı Geri Bildirimi

Görüntülenecek hiçbir kritik bulunamadı.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.