Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

simin-simin'ın/nin Blogu

  • başlık
    12
  • yorum
    55
  • görüntü
    103.972

TRAKYA CUMHURİYETİ!


simin

7.807 görüntü

blog-0880169001342539074.jpgyuvarlan.gif ufff YSG li bir gündü... Büyük sevinç ile çıktığım 18 günlük iznim bitti yarın iş başı sad.png izin dönüşü tatilde olan 17 yaşındaki yeğenim melis'imide aldım yanıma döndüm evime... hadi alışveriş falan yapalım bir parkta soluklanalım dedik boş kalan salıncaklara oturduk derken ilk girişimim hüsranla sonuçlandı whistling.gif çünkü 0-1 yaş grubu için ve daha yetişkinler için 2 adet salıncak türü varmış meğersem... ahir ömrümde bunuda öğrendim. çoluk çocuk olmayınca parklada işi olmuyor insanın işte.. Ama moral bozukluğumu anlatamam size.. Nedenmi ? şimdi ben yeltendim oturayım afedersiniz totom sığmadı blush.png bende bir feryatt "kız melisss sen nası sığdın oraya bu olmadı bana!" laughing.gif zira melis benden az biraz daha zayıftır... ablaa gel buna gell dedii original.gif niyekine demeye kalmadan yer değiştirdik ve ben hoop sığdım diğer salıncağa.. sığdımya benim için o önemliydi thumbsup.gif sonradan tabi yaş farkı ile bilgilendirdi beni sevgili yeğenim "abla bunlar küçük bebekler için biraz daha küçük oluyor düşmesinler diyee!" hııı ! iyiymiş nasıl akıl etmiş bizim akılsız yöneticiler diye içimden geçirirkene birden bir köpek yaklaştı yanımıza... koşarak ta geliyor melis kızanım refleksle ; çü bee çüüüü dedi! ( trakyada köpekleri kovma kipi! ) tabi köpek durmadı...

kız melisss bu köpek trakyalımı anlasın! dedim yüksek sesle düşündüm usutuk.gif ve birden "hoşt" dedi melis köpek anladı beyaaa emencik diğiştirdi yönünü başka tarafa original.gif tabi ama bize bir kriz geldiii hala gülüyoruz.. onun için trakyamın köpeği bile bi başka... te oka! (işte okadar)

  • Beğen 2

11 Yorum


Önerilen Yorumlar

  • Admin

biras ta goth'luk va..

 

vallaha konduramadım hiç bir kelimeye bunu smile.png google translater'a kopyalayım ne yapayım acep biggrin.png

Valla bende anlamadım... YSG!

Yoruma sekme

açıklı-yorum efendim:

 

gotlar, güney iskandinavya'nın gotland bölgesinde oturan

bir cermen kavmidir..

 

fekat tikat edinis efendim;

gotlar miladi 1. yüzyılda iskandinavya'yı bırakıp,

vistül'ün alt kısmında yerleşmişlerdi.

ikinci yüzyılda karadeniz'in kuzey kıyılarına gelmişler,

3. yüzyılda ise birçok kafileler halinde

"yunanistan, trakya ve küçük asya'nın sahil şehirlerine

yerleşmişlerdir. ."

 

olasılık olarak ifade etmiştim..

öyledir deyu değil..

afedersiniz..

  • Beğen 1
Yoruma sekme

hımm valla ananem 106 yaşında asırlık atlastı elimizde öldü gitti babannemide kaybetmeden inmeliyim derinlere :) ama babamın en büyük dedesi mısır yemenden gelmişler .. en büyük dede ve nine arap imiş bildiğin siyah tenli arap... şimdi bende gözler yeşil anam muhacir ona çekmişim saçlar kumral babannem arnavut ona çekmişim kaşım kirpiğim simsiyah kirpiklerim kaşlarıma değiyor ortaya karışık bir melez olmuşum :)) ne olmuş bana ya kaç ırk katmışlar bana.. genetiğim kodum bozuk benim ya :D birde gothland eklenirse tarihçeme üzerime tez yazılsın çillerimde ordanmı geliyor vardır lazlarda genelde :D oyyyyy oyyyyyyyyy ben kimim ya!

  • Beğen 1
Yoruma sekme

yaw hitler'i anlıyrum kalba..

adam soyunu-sapını-sulbünü bulameyince..

yeni bi soy-sop üretmeye kalktı herhal..

wah yazıktı adamcığa..

savallı şey..

anlıyorus onu..

canımıs itler'imis..

aa harf kaymış..

özür.. buracığa ilâve edim bare; h

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.