Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

RA'NIN RUH SESİ

  • başlık
    203
  • yorum
    1.016
  • görüntü
    380.878

ŞENGÜL' üm...


Radya

1.956 görüntü

Dün ayakkabıların hakkından zor bela gelen ben, bugün dağları devirdim desem yeridir.Bayram ruhunu, hamaratlığını, anaçlığını bana mı yolladın Şengül'üm.

Tatlının şurubunu az önce döktüm.Hani sen bir işe başlarken "benim elim değil, fatma anamızın eli" derdin hep.Ben de bugün "benim elim değil anneciğimin eli" deyip başladım her işime.Senin yaptıkların gibi güzel olsunlar istedim.Tatlı güzel görünüyor.Sen en hasta zamanında bile babamı tatlısız bırakmazdın.Üzülme emi, babam tatlı yiyecek.Gerçi o "yapma" dedi bana.

Biliyorum onun da sensiz hiç birşey içine sinmiyor.Sensiz bayram bayram değil ki annecim, bayramda daha da dokunuyor yokluğun.Ama çocuklar ne zaman gözlerim dolsa boynuma dolanıyorlar, izin yok ağlamama.Sen üzülürmüşsün bizi bir yerden görüyorsan.Üzülme, sen bizi merak etme tamam mı.

 

Gül sen artık, hep gül ŞENGÜL' üm...

5 Yorum


Önerilen Yorumlar

Çocuklara söz vermiştim, ağlamayacaktım başucunda..Dün seni üzdüysem bağışla beni Şengülüm...Biz babamla sessiz sessiz dua ediyorduk aslında...Arada çaktırmadan babama bakıyordum ağlıyor mu diye.Yok o da ağlamıyordu bu sefer, ikimizde sözleşmiş gibi ağlamıyorduk..

Taa ki arkadaki mezara babasını ziyarete gelen o kıza kadar:

 

-Babacım seni çok özledim nerdesin, özlemine dayanmak çok zor! diye haykırıyordu...

 

Kız benim içimden sessizce söylediklerimi haykırıverince tutamadım kendimi annecim, tabi babamda...:crying:

Yoruma sekme

gallery_59946_456_181.jpg

 

Seni yitirdiğimiz gün acımasız bir milat yerleşti ve hayatımızı ikiye böldü annecim.Şimdi her şey senden önce, senden sonra..ve ben bu senden sonrayı hiç sevmedim, hiç alışamadım..hele de bu bayramlara hiç alışamadım..

Yoruma sekme

Annecim ağlamak bazen zaman alıyormuş gerçekten de..İnsan tuhaf bir mahluk..Ben ki senin ardından, günlerce, aylarca  doğru dürüst  ağlayamadım.Çünkü idrak edemedim, inanamadım, inanmak istemedim gittiğine.İnsan inanmadığı, kabul etmediği bir şeye neden ağlasın ki..
Acı idrak ile derinleşiyormuş meğerse.İşte o zaman eski bir dost yüzü bile, hatırlattığı anılarla saatlerce
ağlatabiliyormuş..

 

https://www.youtube.com/watch?v=NjxXGW3z-jo

Yoruma sekme

Sen şimdi nerdesin bilmiyorum..Ama benim cehennemde olduğum kesin.Fakat emin olamadığım bir şey var;
Bu cehennem benim kendi günahlarımın cehennemı mı, yoksa etrafımdaki günahkarların cehenneminde yalnızca bir figüran mıyım?

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.