Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

about.me

  • başlık
    8
  • yorum
    35
  • görüntü
    53.257

İlk


about.me

591 görüntü

Uzun bir arkadaşlık döneminden sonra genç adam hislerini açıklamıştı. Sonucu ne olursa olsun anlatmalı dedi vee... Genç kadın karşılık verdi bu hislere. Bilemezlerdi ki doludizgin bir aşka yelken açacaklarını...

 

 

Evet, bu benim hikayem hayır hayır bizim hikayemiz. Eşimle başlangıçtan bugüne geçen zamanı acı tatlı ne varsa paylaşmaya çalışacağım dilim döndüğünce, vaktim oldukça.

 

 

Dedim ya uzun sürdü arkadaşlığımız. Çok şey paylaştık, güldük, eğlendik, yeri geldi ağladık. Ama hep birlikteydik. Onsuz geçen zamanlarda bile onu düşünür olmuştum. Ondan bir haber bir ses bekler olmuştum. Birbirimize açıklamaya korktuğumuz sevgimiz ağır bastı bir gün. Cesurdu, her zaman olduğu gibi. Söylemişti birden kalbinde ne varsa. Şaşkınlık ve mutluluk sarmıştı her yanımı. Hiç bişey diyemedim "gerçekten mi?" den başka. İçim kıpır kıpır olmuştu.Beklenmedik bir anda duymak heyecanlandırmıştı beni.

 

Ne olduğumuzu kim olduğumuzu bilmeden bir kaç zaman geçti öylece. Ve herşeyin başlangıcı o an geldi çattı.

 

gercekdostum_canina-sarilmak.jpg

 

Bizi bekleyen ilk buluşmamızda heyecandan elim ayağım titriyordu. Birbirimizi görür görmez onca kalabalığa rağmen sarıldık uzunca. O sarılma herşeye bedeldi. Ve bizim için muhteşem bir aşkın başlangıcı.

 

Dünya durmuştu, yer ve zaman kavramı uçup gitmişti sanki. Sadece biz vardık sokaklarda. Gözlerindeki heyecan ve sevgi hala aynısı gibi duruyor canımın.

 

Oturduk bir cafeye, kahvemizi bile içemez haldeydik heyecan ve sevinçten. Gülüyorduk sadece ve bir kaç kelime dökülüyordu dilimizden.

 

Sokaklardaydık sonrasında, el ele. Tüm şehir şahitti aşkımıza. Birbirimizi sevdiğimizi haykırıyorduk insanların üstünden geçiriken kollarımızı. "seni seviyoruumm" bağrışları duyuluyordu o insan kalabalığında.Ve bir buket gül alıp dans etmeye başladı sevgilim, bir anda kollarındaydım. Böyle eşsiz bir an yaşamamıştım o güne dek.

 

Akşam yemeği için güzel bir lokantaya gittik. Romantik olması beklenen o yemek bizim için tam bir eğlenceye dönüşmüştü. Bu kadar keyifli bir akşam yemeği yemedim derken saat epey ilerlemişti.yola çıktığımızda ikimizin de yüzünden mutluluk okunuyordu.

 

Birlikte geçirdiğimiz bu ilk gün diğer güzel günlerimizin habercisiydi aslında...

0 Yorum


Önerilen Yorumlar

Gösterilecek hiç bir yorum yok

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.