Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

rina's Blog

  • başlık
    90
  • yorum
    249
  • görüntü
    77.088

SAHİPSİZ AŞK MEKTUBU!


rina

1.114 görüntü

Biliyorum okumayacaksın, ama yine de yazıyorum. :aptalkafam:

 

Okumayacaksın, çünkü göndermeyeceğim. :yuvarlan:

 

Belki masamın çekmecesinde, belki giymediğim bir gömleğin cebinde bulacaklar yıllar sonra.

 

Kimi aşk mektubu diyecek, kimi umut dolu bir mektup... Kimi cümlelerin içtenliğine bağlanacak, kimi soruların sertliğiyle irkilecek... Eski bir kâğıt olacak şu an elimde tuttuğum kâğıt şüphesiz. Bazı harfler okunmayacak, bazı soru işaretleri de öyle. Kimi sorularım yargı gibi anlaşılacak. Kimi noktalarım da silinecek. Bitmemiş cümleler kalacak yıllar sonra, bugün bitirdiğimi sandığım pek çok hatıradan geriye...

 

Seni mutlaka merak edecekler. Seni suçlayanlar çoğunlukta olacak. Benim kendimi suçlayan ifadelerimden bile bana acıyan çıkacak. Senin güzel olduğuna hükmedecekler hemen. Güzel değilsen bile alımlı olduğunda hemfikir kalacaklar. Seni sevdiğimi tartışmayacaklar bile. Ama senin beni sevip sevmediğin konusunda birbirlerine girecekler.

 

Sen okumayacaksın, ama okuyacakmışsın gibi yazıyorum yine de. :alkis:

Okumayacaksın, çünkü göndermeyeceğim.

 

Yazdıktan sonra yırtıp atmayı da düşünmüyor değilim. Yakmak, aklımdaki bir başka çözüm. Ama hayır, saklayacağım. Okumayacak olsan da kelimelerimi sevdiğini biliyorum. Sevdiğin için, benim sana bir şeyler yazdığımı hissedeceğini biliyorum. Ben yazarken içinin ürperdiğini, gülen yüzünün hüzünlendiğini, konuşan dilinin suskunlaştığını, aklının karıştığını, kalbinin küt küt attığını hissediyorum. Belki sırf bu yüzden yazıyorum. Yazmıyorum da sanki sana dokunuyorum. Sanki kâğıdı katlamıyor, sana sarılıyorum. Mektubu saklamıyorum da sanki seni unutmaya çalışıyorum.

 

Hayır, okumayacaksın. Okumayacaksın çünkü göndermeyeceğim. :deli:

 

Göndermeyeceğim, çünkü adresin yok. Belki postacıya tarif etsem bulur seni. Ama önce beni çok iyi tanıması gerek. Benim de onu. Tanıması yetmez anlaması da şart. Benim de onu. Benim için senin ne anlam ifade ettiğini iyi bellemesi gerek. Bellemeli ki seni bulabilsin. Bellemeli ki seni bulmak ayaklarını yormasın, aklını usandırmasın. Ama göndermeyeceğim bu mektubu. Okumayacaksın.

 

Bu mektubu göndermeyeceğim. Çünkü sahibini bilmiyorum. Seni seviyorum ama kimsin bilmiyorum. Ne yüzünün şekli, ne sesinin tonu, ne oturduğun evin manzarası. Hangi vurguyla çıkar ağzından sevgin ve öfken? Hangi renkleri seversin? Yemek önüne gelince elin gayri ihtiyari tuzluğa gider mi? Bulmaca çözerken en çok hangi soruda takılırsın? Büyüyünce ne olacağını söylemiştin küçükken? Telefon gelince koşar mısın? Mektup alınca ne hissedersin? Seni korkutan bir kapı zilinin sebebi olmak istemem.

 

Hayır göndermeyeceğim. Bu mektubu okumayacaksın. :deli:

 

Çünkü ben ne istediğini bilmeyen biriyim. Ayaklarım yere sağlam basmaz asla. Kararlılıklarım yoktur, asla ama asla diyeceğim prensiplerim de. Kalabalıklar içerisinde kolay seçilmem. Kütüphanelerin en dikkat çekmez kitabıyımdır. Bazen öyle korkak, bazen öyle sıradan, bazen öyle ufak tefeğimdir ki... fark edemezsin beni.

 

Bu mektubu göndermeyeceğim. Çünkü ben yokum. :unsure:

 

Göndermeyeceğim... Çünkü sen de yoksun :blushing:

3 Yorum


Önerilen Yorumlar

:P Şaka şaka sadece yazımda böyle bir mektup...... :getlost: ama sizinle bir sırrımı paylaşmak istedim..Pollyanna oyunu oynamaktan sıkıldım artık başka bildiğiniz bir oyun varmı :aptalkafam: ...Ben 6 yaşımdayken annem bana okumuştu, sonra okumayı öğrenince ben okudum, gerçekten çok güzel bir hikaye ama 22 yıldır oynamaktan bıktım...yada size şöyle bir soru sorayım kaç yaşına kadar bu oyun oynanır:) :alkis: .....RİNA....
Yoruma sekme

Sanirim hayata karsi umudu tükenmeyenlerin bikmadan oynadiklari bir oyun Pollyanacilik...Kisacasi mutlu olma oyunu ya da kendini kandirma oyunu...

Ben oynuyor muyum? artik hayir...!

Güzel bir mektuptu,sevgili Rina,gülümsettigin icin tesekkürler,sevgiler elifce..

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.