Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

suheda

  • başlık
    71
  • yorum
    121
  • görüntü
    10.636

YAŞASIN HAİNLER İÇİN İLLEGALİTE


suheda

236 görüntü

İki gündür yüreğim yanıyor öfke tüm benliğimi kuşatmış....

 

Bayrama 4 gün kala yüreklerine ateş düşen anneler,babalar,eşler kiminin çocukları var kiminin bebeği yolda,kimi yeni evli gencecik çocuklar,dilerim yüreklere düşürdükleri ateş birgün onlarıda kuşatır ve bizede görmek nasip olur..

 

İktidara geldiği günden beri terör için kılını bile kıpırdatmayan ab süreci içerisinde verdiği tavizlerle neredeyse tüm orduyu gözden çıkaran efendilerinin talimatından dışarı çıkmayıp sözüm ona kritik toplantılar düzenleyen ama elinden sadece andaval gibi bakmak gelen siyasetin fa....şeleri barzani ve talabaniyi adam yerine koyup Türkiye Cumhuriyetine muhattab edecek acizliğine düşen iktidar partisi AKP

 

Elinden iple meydanlarda kahramanlar gibi konuşup ülkenin bu en ciddi sorununa çözüm getireceğini söyleyen ama meclisin kapısından içeri girer girmez nasıl bir güçle karşılaşıyorsa sus pus kesilen sözde kurt özde kuzu MHP..

 

Zamanında üç kuruşluk oy alabilmek için bunlarla ittifak yapma acizliğine kadar düşen ve tek işi Atatürk'ün kemiklerini kemirmek olan SHP ve onun uzantısı CHP ve DSP..

 

Yaşadıkları mağaralara ayaklarına kadar gidip görüşmeler yapıp ellerini sıkan sözde barış arayıp aslında onlara sizden tarafız diye mesaj veren ülkede kürtçü düşünceye en büyük desteği veren FP ve onun uzantısı SP..

 

Halkın tüm iyi niyetini istismar edip tamamen bilinçli ve programlı bir şekilde gerçek sorunun önünü kapatıp sunni bir gündemle Türk halkını sokağa döken tüm sivil toplum kuruluşları..

 

Yurtdışında bunların konserlerine gidip kendilerince bayrak adını verdikleri paçavralar altında Türkiye aleyhine sloganlar atan. soyatarılar gibi bunları eğlendiren şarkıcı bozuntuları ve ülkemi katil ilan eden sözüm ona yazar,aydın kim varsa...

 

İdeoloji kölesi olmuş kokuşmuş beyinleri ile bunları kendilerine dağdaki kardeş ilan eden bağdaki terörist sol örgütler,tikko su dhkpc si bilmem nesi..

 

.....Ve bireysel olarak bunlara destek veren ucuz endişeler bedava düşmanlıklar peşindeki küçük beyinliler..

Hiç birinin o Mehmetciğe kurşun sıkan hainden farkı yok....

 

Artık bu noktadan sonra söylenecek en güzel şey herhalde...

 

Yaşasın hainler için illegalite olur

 

SUHEDA

0 Yorum


Önerilen Yorumlar

Gösterilecek hiç bir yorum yok

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.