Seçtiklerimiz
-
Rus askeri bilgisayar korsanları, 23 eyaletteki ev tipi yönlendiricileri (router) hedef aldı. İşte yapmanız gerekenler
Rus askeri bilgisayar korsanları, 23 eyaletteki ev tipi yönlendiricileri (router) hedef aldı. İşte yapmanız gerekenler
Rus askeri bilgisayar korsanları, 23 eyaletteki ev tipi yönlendiricileri (router) hedef aldı. İşte yapmanız gerekenler-
- 0 cevap
Öneren: Admin -
-
Kalp krizi riskinizi artıran altı yiyecek (ve bunların yerine tüketebilecekleriniz)
Kalp krizi riskinizi artıran altı yiyecek (ve bunların yerine tüketebilecekleriniz)
Kalp krizi riskinizi artıran altı yiyecek (ve bunların yerine tüketebilecekleriniz)-
- 0 cevap
-
GEMINI DİKTAÖRLÜĞÜ! Google’da Görmezden Gelemeyeceğiniz O Büyük Sorun: Artık Çok Geç!
GEMINI DİKTAÖRLÜĞÜ! Google’da Görmezden Gelemeyeceğiniz O Büyük Sorun: Artık Çok Geç!
GEMINI DİKTAÖRLÜĞÜ! Google’da Görmezden Gelemeyeceğiniz O Büyük Sorun: Artık Çok Geç!-
- 0 cevap
-
Tuzluğu Bırakın, Bunlara Bakın! Kan Basıncını Altüst Eden 5 Şaşırtıcı Gizli Tehlike!
Tuzluğu Bırakın, Bunlara Bakın! Kan Basıncını Altüst Eden 5 Şaşırtıcı Gizli Tehlike!
Tuzluğu Bırakın, Bunlara Bakın! Kan Basıncını Altüst Eden 5 Şaşırtıcı Gizli Tehlike!-
- 0 cevap
-
Bir uzmana göre, avokadoyu kesmeden önce mutlaka yapmanız gereken şaşırtıcı şey
Bir uzmana göre, avokadoyu kesmeden önce mutlaka yapmanız gereken şaşırtıcı şey
Bir uzmana göre, avokadoyu kesmeden önce mutlaka yapmanız gereken şaşırtıcı şey-
- 0 cevap
-
Google’dan Yapay Zeka Döneminde Büyük Taahhüt: Tükettiğinden Fazla Suyu Doğaya Geri Kazandıracak
Google’dan Yapay Zeka Döneminde Büyük Taahhüt: Tükettiğinden Fazla Suyu Doğaya Geri Kazandıracak
Google’dan Yapay Zeka Döneminde Büyük Taahhüt: Tükettiğinden Fazla Suyu Doğaya Geri Kazandıracak-
- 0 cevap
Son Güncellenen Başlıklar
-
En Son Savunma ve Askeri Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)
Admin ·
- Demiryolları - Hızlı Tren - Metro - Raylı Sistemler Hakkında Bütün Haberler
-
En Son Kadınlar Voleybol Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)
-
Futbol FIFA Dünya Kupaları Hakkında Bütün Haberler (Türkiye ve Dünyadan)
-
En Son Çevre Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)
En Son Fotoğraflar
-
Google ve Ben
Google ve Ben
Gönderen: Admin ·
Google ve Ben
Google tüm verilerimi topluyor
Google Nerede yaşadığımı biliyor
Tarayıcı geçmişimi biliyor
Yüzümü biliyor
Google hâlâ bana robot olup olmadığımı soruyor
-
Fakire sürekli yetinmeyi öğretmeyin
Fakire sürekli yetinmeyi öğretmeyin
Fakire sürekli yetinmeyi öğretmeyin, fakir zaten yetinmeyi biliyor. Zengine öğretin ki az zıkkımlanıp paylaşmayı bilsin.
Che Guevera
Devrimci / Doktor 1928 / 1967
-
Bu oyuncakların çocuklar için kritik olmasının nedeni...!!!
-
6 Şubat 2023 Depremi
6 Şubat 2023 Depremi
Unutmadık - 6 Şubat 2023 - Unutmayacağız - Saat: 04.17 65 Saniye