Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kara Panter - Black Panther Fragmanı

Gönderen: Admin, 20-02-2018
  • 852 görüntü
  • 0 yorum

Kara Panter - Black Panther Fragmanı

Kara panter Amerika'da ve dünyada rekor kırmaya devam ediyor. 

Alıntı

Wakanda Kralı, Disney'in "Kara Panter" adlı filminin, dört günlük tatil hafta sonu için ABD'de ve Kanada'da bilet satışlarında yaklaşık 235 milyon dolarlık gişe rekoru kıran pop kültürel bir olay olduğu kanıtladığı bu tatil hafta sonunda egemen oldu.

Bir Afrikalı Amerikalı yönetmen ve en çok siyah oyuncu olan ilk küresel süper kahraman blockbuster olan Marvel Entertainment sürümü, beklentileri aştı ve bir Şubat açılışında ve Başkanlıklar Günü hafta sonu başlangıcında kayıtlar koydu. Bir önceki rekor sahibi "Deadpool", 2016'da dört günlük tatil boyunca yurtiçinde 152 milyon dolar kazandı.

"Siyah Panter", sadece "Star Wars: The Force Awakens" (2015), "Star Wars: Son Jedi" (2017), "Jurassic World" (2012) ve " Marvel'ın Avengers "(2012). Eleştirmenler ve izleyiciler iki başparmak yukarıya doğru işaret etti.

"Black Panther", Sinema Score'dan A-plus izleyici derecelendirmesine ve Çürük Domates hakkındaki eleştirmenler arasında yüzde 97'lik "taze" bir dereceye indi. 31 yaşındaki Ryan Coogler'ın ("Creed") ortak yazar Joe Robert Cole ile yönettiği ve ortak yazdığı ve şimdiye kadar en çok kabul gören süper kahramanın filmi olan Çadwick Boseman'la oynadığı "Kara Panter "'i yapar.

 

Önerilen Yorumlar

Yorum

Gösterilecek hiç bir yorum yok



×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.