Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Gerçek Hayatta - In Real Life #GucluOl - #BeStrong

Gönderen: Admin, 10-10-2017
  • 1.056 görüntü
  • 0 yorum

Gerçek Hayatta - In Real Life #GucluOl - #BeStrong

 

Gerçek Hayatta
Bir Online Deney

 

Vaka 1. Eşçincel çifte yaklaşan adam: Affedersiniz affedersiniz. Eşcinseller hastadır. Siz eşcinseller kendini öldürmeliler. Sefil hayatınızı sonlandırın.

 

Vaka 2. İki genç kadın diğer bir kadınla konuşuyor: Sen çok aptalsın. Sen çok aptalsın. Bunu biliyordun değil mi? Sen çok aptalsın. Sen okuldaki en salak en tuhaf/acayip öğrencisin
Diğer genç kadın karşılık veriyor: Neden hep benimle uğraşıyorsunuz?

 

Vaka 3. Yolda iki kadın konuşuyor: Birince kadın: Bütün Müslümanlar nereden çıktıysanız oraya geri dönmelisiniz bunu biliyorsun değil mi? Bunu söyleyen kadın yolda gördüğü diğer bir kişiye konuşuyor: Buna inanabiliyor musun? Bunların hepsi terörist..! Diğer kişi bu söylenen karşılığında şaşkınlığını gizleyemiyor ve Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

 

Vaka 4. Bir Kafe de oturan kadın kendiyle konuşmaya çalışan kadına: Ne dediniz? Diğer kadın: Söylediğimi duydun. Senin gibi şişman cadalozlar diyet yapmalılar ve kendinize çeki düzen vermelisiniz. Oturan kadın: Ben sadece annemi bekliyorum. Lütfen beni yalnız bırakır mısınız? Ayaktaki Kadın: Ben şu anda travma yaşıyorum. Kendine bir salon (Gym) üyeliği al. Şişman insanlardan nefret ediyorum. Diğer bir kadın yaklaşıyor ve ayaktaki kadın: Sanırım sizin buradan uzaklaşmanız gerekiyor. Gitmeniz gerekiyor.

 

Vaka 2. Aynı kadınlar: Senden herkes nefret ediyor. Sende kendinden nefret etmelisin. Yoldan geçen diğer bir kadın: Ne yapıyorsunuz? Onunla neden böyle konuşuyorsunuz? Diğer iki kadın: Bunu hakkediyor. Diğer kadın: Hayır hak etmiyor. Lütfen burada uzaklaşın.

 

Vaka 1. Aynı adam konuşmaya devam ediyor: Eşcinsellik bir hastalıktır. Kendinizi öldürdüğünüzde insanlığı koruyacaksınız. Yoldan geçen diğer bir adam yaklaşıyor: Si..tir git buradan. Uzaklaş... Yürü ve Uzaklaş.

 

Vaka 3. Diğer kadına yaklaşan şaşkın kişi: Sizi kucaklamamı istermisiniz? Bağıran kadın geri geliyor: Bu kadın tehlikeli. Bütün Müslümanlar teröristtir. Kucak veren kadın: Bende bir teröristim şimdi bunu da biliyorsun.

 


Yukarıdaki bütün kin / nefret söylemleri gerçek insanlar tarafından sosyal medya da dile getirilmiştir ve gerçektir.

 

Bu deneyde kullanılan kişilerin hepsi aktördür. Gerçek hayattakiler DEĞİLDİR.

 

Yukardakilerin hepsi gerçek hayatta normal karşılanmıyor ama sosyal medya da normal kabul ediliyor. Neden?

Önerilen Yorumlar

Yorum

Gösterilecek hiç bir yorum yok



×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.