Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Uyumadan önce çorabınızın içine doğranmış soğan koyup yatarsanız ne olur?

Gönderen: Admin, 06-03-2017
  • 894 görüntü
  • 0 yorum

Uyumadan önce çorabınızın içine doğranmış soğan koyup yatarsanız ne olur?

 

İnsanoğlu, soğanları biraz önce keşfetti. 5 bin yıldan fazla bir süredir bu sebzeyi her şekilde kullanıyoruz. Bugün, soğanın insan için bir çok fayda sağladığını biliyoruz. Soğuğa karşı anti bakteriyel ve antiviral özellikleri sayesinde harika bir çare ve aynı zamanda kanserli insanlar için çok yardımcı bir besindir ... Fakat yine de bazı insanlar soğanı herhangi bir şekil veya formda sevmiyor ... Fakat bu videoyu izledikten sonra bile Akıllarını değiştirecekler ve muhtemelen çoraplarınızda soğan kesmekle uyumaya başlayacaksınız! Ve şimdi size nedenini söyleyeceğiz!

 


Ayaklarınızın dibi, Çin tıbbında meridyenler olarak bilinenler aracılığıyla vücudunuzdaki iç organlara güçlü ve doğrudan erişim noktalarıdır. Bu meridyenler, vücudunuzla birlikte her bir organın yolağıdır. Bazı insanlar meridyenlerin vücutta ya da ayağın dibinde olmadığını söylüyor. Çin tıbbını anlayanlar için, meridyen sistemin sinir sistemi ile çok yakından ilişkili olduğunu bilirsiniz.

 

Sinirlerinizin ve sinir sisteminiz olduğuna inanıyorsanız, meridyenler olduğuna inanıyorsunuz, onu yorumladığınızda ve meridyenlerin vücuttaki yerlerine baktığınızda temel olarak aynı şey.

 

Ayakların alt kısmında, vücudun farklı organlarına doğrudan bağlanan yaklaşık 7,000 (temelde meridyenler) olmak üzere birçok farklı sinir uçları bulunur. Vücuttaki çok güçlü elektrik devreleridirler ve çoğu kez uyku halindedir çünkü ayakkabı giyiyoruz ve meridyenlere veya sinirlere herhangi bir şekilde yardımcı olmak için akupunktur yapmıyoruz. Bu yüzden çıplak ayakla yürümeyi öneririm! Ayaklarınızın altındaki meridyenleri uyarmak ve dünyanın negatif iyon alanıyla kendinizi topraklamak.

 

Bu elektrik yollarını (meridyenleri) açmanın ve iç organlarınızı (diyetle ilgili) yapmadan iç organlarınızı arıtmanın en havalı yollarından biri soğanları veya sarımsağı kesip çoraplarınıza (ayaklarınızın alt kısmına) koymaktır ) Uyurken.
Soğan ve sarımsak bilinen hava temizleyicileridir ve cilde topikal olarak uygulandıklarında mikropları ve bakterileri öldürürler, aynı zamanda fosforik asit (onları keserken ağlatan soğan gelen madde) kan dolaşımına girer, kan temizlemesine ve öldürmesine yardımcı olur Gribi beklemek için canınızı sıkan herhangi bir bakteri veya mikrop.

 

Bazı insanlar bir soğanı tekrar kullanmamak için mikropları ve bakteri toplayacaklarını söyleyecek kadar ileri giderler ve siz de bunu yersiniz. Bunun doğru olup olmadığından emin değilim çünkü öyle olduğunu söyleyen insanların yüzdesi ve olmadığını söyleyen insanlar var! Benim bildiğim, soğanları açık havada kesen tabakada yaş (oksitlenme, yaş oksijen) yaşıyor olması ve oksitlenmiş yiyecekleri yemenin en taze ve en sağlıklı şekli değil, bu nedenle soğanı yemeden önce bu tabakayı keserek çıkarmaktır. Mikrop veya bakteri yiyen soğanı önlemek için akıllıca olabilir.
Yani oldukça basit, kanınızı temizlemek için iki adım var: mikropları ve bakterileri öldürmek.

 

1. Adım: Organik Soğanları Dilimlere Kesin (Beyaz veya Kırmızı Soğan)

 

Organik soğanları kullanmak isteyeceksiniz, zira böcek ilacı ve ayaklarında oturup bütün gece kan dolaşımınıza girmesini istemediğiniz diğer kimyasallardan arınmış olacaklar. Soğanı düz dilimlere kesmek isteyeceksiniz, böylece tüm ayaklarınızın altına (bir platform gibi) uygulanır, böylece uyurken ayaklarınızın alt kısmı soğanla daldırılır.

 

2. Adım: Soğanları Ayağının Altına (Altına) Çoraplarınıza Yerleştirin ve Uyunun!

 

Uyurken soğanın doğal şifa güçleri cildiniz üzerinden çalışarak (trans-dermal uygulama) kanınızı arıtarak bakteri ve mikropları öldürüp toksik maddeleri emerek öldürür! Odanızdaki havanın temizlenmesine de yardımcı olacaktır.

Hava temizleyici etkilerden de yararlanacaksınız! İngiltere'de, muzdarip vakitler sırasında soğanları parçalayıp odayı havanın temizlenmesi ve enfeksiyonlara, grip veya onlara zarar verecek herhangi bir şeye duyarlı olmamaları için bırakırlardı.
Aşağıda resimde görebileceğiniz gibi, vücuttaki organlar ve sistemler ile meridyen bağlantı noktaları ayaktadır.

 

Bir soğanı kesip, uyurken (alttaki) çorapınıza koymanın faydaları şunlardır:
1. Kanınızı arındırın: Soğanlardan fosforik asit uygulandığında ve trans-dermal vasıtayla absorbe edildiğinde kanı arındırır.
2. Bakteri, mikrop ve patojenleri öldürür: Soğan (ve sarımsak) güçlü anti-bakteriyel ve anti-viral faydalara sahiptir!
3. Havayı arındırın: Ayağınızın çevresindeki kokulu soğuğa sahip bu küçük oda, havayı temizleyecek ve uykudayken ayaklarınızın daha iyi kokan ve toksinlerden ve kimyasallardan ari ayaklarınızdan çekilmesini sağlayacaktır.
Bu bilgiyi serin, kullanışlı veya değerli bulduysanız lütfen paylaşın ve facebook'taki arkadaşlarınızın da bundan faydalanmasına izin verin!

Önerilen Yorumlar

Yorum

Gösterilecek hiç bir yorum yok



×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.