Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Türk Hava Yolları Metropolis Şehrine Uçuyor - Super Bowl Reklamı

Gönderen: Admin, 09-02-2016
  • 1.134 görüntü
  • 1 yorum

Türk Hava Yolları Metropolis Şehrine Uçuyor - Super Bowl Reklamı

Önerilen Yorumlar

Yorum

  • Admin

Gotham ve Metropolis'e bilet için THY'yi arıyorlar

Türk Havayolları'nın reklam filminde yer alan şehirler, kafa karıştırdı, seyahat severler THY’nin Batman ve Superman'li reklam filmlerinde gösterilen Gotham ve Metropolis kentlerini gerçek sandı ve buralara bilet almak için çağrı merkezlerini aradı. THY ise hareket geçti ve personelini bilgilendirerek arayanlara bu kentlerin gerçek olmadığını bildiriyor.

Türk Hava Yolları 4 Mart’ta vizyona gidecek Batman Superman Adaletin Şafağı isimli filme sponsor oldu. THY’nin marka değerine önemli katkısı olan film için THY’li iki tane reklam filmi hazırlandı. Hazırlanan reklam filmlerinde Batman’in şehri Gotham ve Superman’in şehri Metropolis tanıtıldı.

THY, Batman v Superman: Adaletin Şafağı'na sponsor oldu

Fakat bu şehirler hayali karakterlerin yer aldığı hayali şehirler. Özetle gerçekte böyle şehirler yok. Fakat reklam filmini izleyen bazı kişiler bu şehirleri gerçek sandı. Kentleri gerçek sanan kişiler çağrı merkezlerini arayarak Gotham ve Metropolis’e bilet alma taleplerini iletti.

Reklam filminde Batman'i canlandıran aktör Ben Affleck de yer alıyor.

THY çağrı merkezinde çalışan görevli personeller ise müşterilere bu iki kentin gerçekte olmadığını kentlerin kurgu olduğunu açıkladı.

Bir çağrı merkezi görevlisi, “Reklam amaçlı bu kentler gösterildi. Hayal ürünü bir şey. Zaman zaman insanlar arıyor. Biz de kendilerine durumu anlatıyoruz. Konuyla ilgili kurum THY personeli de bilgilendirildi” açıklamasında bulundu.

Yoruma sekme


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.