Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Sevilla: Çok çok güzel bir kısa film

Gönderen: gloria, 09-01-2015
  • 1.060 görüntü
  • 0 yorum

Öncelikle film hakkında şunları söylemek isterim ki çok ama çoook etkilendim, çok güzel anlatılmış bir hikaye, aşk, dostluk, özlem vs. vs... hepsi çok iyi işlenmiş.

 

Yönetmenliğini Hollandalı Bram Schouw’un yaptığı 2012 yapımı Sevilla, son yılların dramatik yapısı en kuvvetli kısa filmlerinden biri. İlk andan itibaren seyirciyi hikaye içine almayı başaran film, güçlü anlatısıyla pek çok uzun metrajdan daha lezzetli bir sinema deneyimi yaşatıyor seyirciye.

 

3 kişilik bir arkadaş grubu, macera yaşamak üzere arabaya atlar ve yola koyulurlar. Rotalarını Sevilla’ya çeviren ekibimiz, eğlenceli yolculuklarının ardından hedeflerine ulaşırlar. Unutmayacakları çılgınlıklar yapmaya karar verdiklerinde, hepsinin hayatını sonsuza kadar değiştirecek bir olay yaşanır.

 

 

Paralel kurgu tekniği ile ilerleyen ve sinematografisiyle takdiri hakeden Sevilla, BALDR Film yapımcılığında hayata geçirilmiş oldukça profesyonel bir proje. 2013 yılında Hollanda’daki pek çok festivalden ödüller toplayan, dünyanın farklı noktalarında da festival seçkilerinde kendine yer bulan film, sinema eleştirmeni Fırat Sayıcı’nın da belirttiği gibi “Kısa film nedir?” sorusunun cevabı niteliğinde bir iş.

Önerilen Yorumlar

Yorum

Gösterilecek hiç bir yorum yok



×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.