Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Dinlendirici sandalye - Chairless Chair - Sandalyesiz Sandalye

Gönderen: Admin, 23-08-2014
  • 1.154 görüntü
  • 0 yorum

Dinlendirici sandalye - Chairless Chair - Sandalyesiz Sandalye

Dinlendirici sandalye Vücudu dıştan örten metal iskelet teknolojisiyle üretilen "Chairless chair" adı verilen giyilebilir teknoloji, dilediğiniz yerde oturmanızı sağlıyor.

 

chairless-chair-working-on-an-engine-640x353.jpg

 

"Chairless chair" adı verilen giyilebilir teknolojinin son ürünü ilginç tasarımıyla hayata geçirildi. Vücudu dıştan örten metal iskelet teknolojisiyle üretilen giyilebilir sandalye artık dilediğiniz yerde oturmanızı sağlıyor.

Uzun mesai saatleri boyunca ayakta durmak zorunda kalan çalışanların verimini arttırmak için tasarlanan sandalye, günlük hayatı da büyük ölçüde kolaylaştıracak.

Alüminyum ve karbon fiber gövdeye sahip olan Chairless chair 24 saat boyunca şarj etmeden çalışabiliyor. Kullanıcılar istediği oturma pozisyonuna geldiğinde tek bir tuşla cihazı sabitleyip oturma pozisyonuna geçiyor.

 

Bu sayede insanlar birçok farklı ortamda, sürekli ayakta kalmaktan dolayı karşılaşabilecekleri rahatsızlıklardan kurtulabilecek.

 

chairless-chair-sitting-lab.jpg

İsviçre merkezli Noonee şirketi tarafından geliştirilen bu kullanışlı sandalyeyi kendiniz giyerek günlük işlerinizi kolaylıkla halledebiliyorsunuz. Üretici firma, ürünün tüm tüketicilerin kullanımına sunulabileceğini ancak ilk aşamada ağır işlerde çalışan fabrika işçilerini hedeflediklerini belirtti.

Araştırmalar, Avrupa’da fiziksel zorlama nedeniyle kas ve iskelet sistemi hastalıklarına yakalanan 40 milyon işçinin çoğunun işsiz kaldığını gösteriyor.

 

chairless-chair-sitting-in-an-office.jpg

 

chairless-chair-sitting-on-a-bus-223x300.jpg

Önerilen Yorumlar

Yorum

Gösterilecek hiç bir yorum yok



×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.