Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Anonymous'tan Mesaj, 'Türk Hükümeti İçin Artık Çok Geç"

Gönderen: Radya, 02-06-2013
  • 2.354 görüntü
  • 0 yorum

selam türkiye hükümeti,

 

biz anonymous'uz. günlerdir, türkiye'deki zorba hükümetlerine barış içinde karşı çıkan türkiye'deki kardeşlerimize zulmedildiğini, dövüldüğünü, zırhlı araçlarla üzerlerinden geçildiğini, sokaklarda su topları ve gazla vurulduklarını dehşet içinde izliyoruz. taksim meydanı'ndaki devrim merkezinden türkiye'deki her kente kadar, insanlar ayağa kalktı. polisin amansız saldırısına karşın, yüz binlerce kişi günlerce sokakları tuttu. binlerce kişi tutuklandı. cuntadan ne farkınız var?

 

türkiye'nin sözümona "modern" bir demokrasiydi ama türk hükümeti, çin ve iran'daki aşağılık diktatörler gibi davranıyor. anonymous bu hareketle çileden çıktı; dünya çapında birleşeceğiz ve türk hükümetini dize getireceğiz. türk hükümetinin tüm internet ve iletişim araçlarına saldıracağız. halkınıza karşı işlediğiniz suçun öğrenilmesini engellemek için, onların sosyal medya bağlantısını ve diğer iletişimini sansürlediniz. artık, anonymous sizi durduracak ve kendi halkınız gücünüzü elinizden alacak.

 

geçmişte, sizdeki totalitaryenliği mübarek'te de gördük. onun başına ne geldiğini biliyorsunuz. kendi halkınıza bunu yapmayın. akıllı olun, görevden çekilin ve halkınızın kendi kaderini belirlemesine izin verin.

 

türk halkına,

içinde bulunduğunuz durum ne kadar karanlık görünse de, kendinizi ne kadar yalnız ve terk edilmiş hissetseniz de, dünyanın sizi izlediğini bilin. anonymous'un durmadan, dinlenmeden size yardım etmeye çalıştığını bilin. bu kavgada anonymous'un yanınızda olduğunu bilin. onların sizi yönetmesine izin vermeyin; siz onları yönetin. "kendi aklınızla düşünün, otoriteyi sorgulayın."

 

biz anonymous'uz.

biz birlikteyiz.

biz affetmeyiz.

biz unutmayız.

türkiye hükümeti, bizi beklemek için geç kaldınız.

Önerilen Yorumlar

Yorum

Gösterilecek hiç bir yorum yok



×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.