Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Balzac

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    64
  • Katılım

  • Son Ziyaret

1 Takip eden

Balzac - Başarıları

Yazar

Yazar (5/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. Ben Tanrının varlığına inanıyorum (Tanrı Türkçe olduğu için). Yani bir yaratıcıya inanıyorum uluslar, dillerdeki farklı isimlere takılmamak gerektiğini düşünüyorum Askerde bana göre doğrusu öğretilmişti sonrada araştırdım ki Türkçe kaynak Tanrı imiş. Mutlaka bir yaratıcı var ama mükemmel mi dünya bilemem.
  2. Bana mı sordunuz anlamadım ama o düşünceler bana ait değil ki ateist, deist kişi düşüncesi onlar, yani onlar öyle düşünür anlamında.
  3. Sağolasın anlayan için güzel bir yazı.
  4. Arkadaşlarında yazdıgı gibi yanıtlayamayınca hakaret ediyorsunuz her dincinin yaptıgı gibi, yazık dininizi aşagılıyorsunuz.
  5. Buna iki defa tanık oldum, babam ve annem mezara konduktan sonra dua okuyan hoca en son herkesi mezarın başından uzaklaştırarak ölü ile konuşuyormuş bu doğrumu hurafemi, o an aklıma gelipte sormadım, sorsamda ne kadar doğru cevap alırdım bilemem, bu konuda bilgisi olanlar varmı. yada neden herkesi uzaklaştırıyor bunu bilen varmı.
  6. İyide ne bu, ateist yada deist biri buna inanmaz ki, kuran alahdan gelmemiştir inananlar tarafından yazılmıştır, bu kadar basit birşey allah yazamaz.
  7. Balzac

    ÇEVRENİZİ KİRLETİN!..

    Çok güzel bir başlık ve konu olmuş.
  8. Deniz baykal baştan beri gitmeli idi ama zamanı şimdi değildi asıl şimdi Türkiye yandı, baykalın ikinici büyük hatası, birincisi karaÇarşaflıları partiya almak, ikinci hatası ise bu istifa oldu, zamanı şimdi değildi, RTE'nin ekmegine yag-bal sürdü ne yazık ki, ülke iranlaşmaya doğru dört nala gidiyor.
  9. Aşkın yaşla alakası olmadığının bir örneğide benim, ben 47 sevgilim 26 yaşında vebende yaşla alakalı olmadığını düşünüyorum, eger kafalar uyuşuyorsa kendinize bakıyorsanız, zamandan kopuk yaşamıyorsanız her şey mümkün.
  10. Ne kadar da haklısınız, yukarda dayının sorusunu hala yanıtlamadı arkadaş Fenai efalin tecellisi Allaha isnad edilebilirmi
  11. Bencede kimse Atatürkün kestigi tırnak olamaz, bende onu sayıyor seviyorum, hiç degilse 6 yaşında bebelerle evlenmemiştir, evlatlıklarının karısına göz dikmemiştir.
  12. ahmetsecer alakası olmayan şeyler yazmışsın arkadaş.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.