Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

cyberx

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    7
  • Katılım

  • Son Ziyaret

cyberx - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. ab bizi oyalıyor.rumu tanı ermeniyi tanı kürdü tanı sonra sen sağ ben selamet güle güle.allah versin.siz kriterleri yerine getiremiyorsunuz derler.sonra 'ama isterseniz bizbi düşünelim size tanıtacak bi şeyler bulursak bi daha denersiniz.' ab nin bize kazandıracağı tek ve en önemli şey para yoksa ne yapalım biz ab yi.adamların parası olduğu için bizden daha iyi yaşıyor. bizim tarihimize bir bakın ne zaman TÜRK HALKI ıslahat istemiş.ne zaman cumhuriyt istemiş.resmen tepeden inme gelmiş.onlar bu hakları kendi istekleriyle almıştır.ab halkının aşamalarının diğer bir sebebi belkide budur.
  2. cyberx

    Ermeni sorunu

    üzülmekte haklısın.böyle insanlar varken biz doğru söylesek bile dieceklerki TÜRKLER kendi dediklerine bile inanmıyor biz niye inanalım.
  3. cyberx

    Ermeni sorunu

    ermenileri savaş sırasında öldürmüş olabiliriz.adı üstünde savaş.onlar bizi öldürürken biz boş mu duracaz.ama bu soy kırım niteliğinde değil.savaşta olan şeyler.asıl soy kırımı onlar bize yapmaya uğraştı.ayrıca onların idda ettiği miktarda ermeni ölmemiştir.öyle olsa ermeniler 2.5 defa ölmeli ve bugün ermeni olmamalıydı.
  4. 12 adada bi zamanlar bizimdi.rumlar bizden aldı.kıbrısta bizimdi yarısını rumlar aldı.ab hayali içinde bi oldu bittiyle kuzeyi de almalarından korkuyorum.bu konuda herkese buyuk iş düşüyor.
  5. emix sana katılıyorum.adamlar bizi almıcak biz zorlan girmeye uğraşıyoz.bu boş işlerle vakit harcıyoruz.adamlar bizi kandırıp istediklerini yaptırıyor.yakında bizimkiler rumları tanırsa şaşımayalım
  6. adamlar bizi istemiyor niye diretiyoruz ki... bizi istemeyen ülkelerin eninde sonunda bize işleri düşecek.adamlar işlerine ne gelirse onu yapıyor.çıkarları rum u desteklemelerini gerektiriyorsa rumları bizi desteklemeyi gerektiriyorsa bizi destekliyor,ikiyüzlü oynuyorlar.bizim rumları tanımamızı istiyorlar ama rumlar dan KKTC yi tanımalarını istemiyorlar.zaten kendileride tanımıyor.sözün özü adamlar imkanı olsa bizi udanda kovacak.
  7. bence kütlerin bir çoğu bizi istemiyor.adamlar kendi devletini kurmak istiyor.buna izin veremeyiz.fakat adamlar örgüt kurup bizi bölmeye uğraşıyor.tarih boyunca devlettin 'D' sini kurmamış kürtler kuzey ırak ı da içine alan bir devlet kurmak istiyorlar.uygun zamanda müdahale etmezsek sanırım bunu yapacaklar.İNŞALLAH ALLAH HER ZAMAN TÜRK MİLLETİNİN YANINDA OLUR.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.