Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ceviz

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    307
  • Katılım

  • Son Ziyaret

ceviz Hakkında

  • Doğum Günü 09-06-1979

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://

ceviz - Başarıları

Düzenli Gelen

Düzenli Gelen (8/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. ceviz doğum gününüz kutlu olsun!

  2. ceviz doğum gününüz kutlu olsun!

  3. ceviz doğum gününüz kutlu olsun!

  4. ceviz doğum gününüz kutlu olsun!

  5. ceviz doğum gününüz kutlu olsun!

  6. ceviz doğum gününüz kutlu olsun!

  7. ceviz doğum gününüz kutlu olsun!

  8. sevgili yamyam kardeşim. görüyorumki hala dogma dogma deyip duruyorsun. ne için islamiyete dogma dediğini lütfen söylermisin.
  9. söylenebilecek o kadar çok şey varki insan tek bir kelime bile edemiyor. donup kalıyor. arkasına ABD yi alanlar arkalarına biraz dikkat etsinler.
  10. lisede felsefe öğretmenimin söylediği birşey vardı. "Aslında felsefe dersi böyle olmaz, yok Kant bilmem kaç yılında ne söylemiş, Braham şunu bulmuş vs.. gerçekte felsefe desinde öğrencilere düşünmek öğretilir. nasıl düşünmesi gerektiği, nasıl yorumlaması gerektiği ama Türkiye de insanların düşünmesini istemiyorlar, o yüzden felsefe dersini böyle ıvır zıvırla doldutuyorlar" evet şimdi gerçekten görüyorumki bizler düşünmüyoruz, düşünemiyoruz, düşündüğümüzü zannediyoruz ama halbuki başkalarının istedikleri şeyleri düşünüyoruz. aslında ne kadarda acınacak durumdayız şöğle bir baktığımızda. birzamanlar kardeş olarak yaşıyan Türkler ve kürtler olarak ne kadarda acınacak durumdayız.
  11. venom... gerçek ismi Eddy Broke dur. Peter Parker gibi oda bir fotografçıdır ve gizli kimliğinde örümcek adamın , normal kimliğinde de Peter Parker ın rakibi ve düşmanıdır. normalde süper güçleri yoktur. birzamanlar Peter Parker ın giydiği uzaylı bir canlı türü olan siyah kıyafetini giymektedir ve gücünü bundan almaktadır. venom örümcek adamın örümcek hisleri hariç bütün güçlerinin aynısına sahiptir. hatta örümcek adamdan biraz daha hızlı, çevik ve güçlüdür. o yüzden örümcek adamı her seferinde çok zorlamıştır. düşmanları ile olan karşılaşmalarında düşmanlarına karşı alaycı ve espirili yaklaşımı ile bilinen örümcek adam korkunç bir görünüşe sahip olan venom ile olan karşılaşmalarında bu özelliğini pek sergileyemez.
  12. Allaha canı gönülden inanan ve onu seven, elinden geldiğince ibadetini yapmaya çalışan, ben Müslümanım diyen ve bunu söylerkende mutlu olan gurur duyan bir insan kafir olabilirmi ????
  13. herzaman karşı tarafı suçlayacak nedenler vardır taraflarda. hele bu tarz durumlarda. herzaman karşı tarafı parçalayıp ciğerini sökmek için kendisine sebepler bulabilir. bulamasa bile uydurur ve bu uydurduklarına canı gönülden inanır. çünkü inanmak ister. savaşmak ister. parçalamak. yoketmek. yıkmak ister. neden aslında ne yapılan haksızlıklardır nede kimin neyi hakettiğidir. neden içimizdeki şeytandan başka birşey değildir. ve ne kadar basittir aslında bunu görmesi yüreği ve gözü açık bir insanın. neden birbirimizi yoketmemiz gerekiyor. neden illaki acı çekilmeli. neden illaki başkalarının oynadığı satranç tahtasındaki piyonlar olmak için ısrar ediyorsunuz. bir köyü Türk askerleri basar. kadın çocuk demeden bütün köy halkını öldürür. ve bir grup insan gelir, köylüleri hakkını aramaları ve daha fazla acı çekmemeleri için ayaklandırır..... ne köyü basan askerler Türk askeridir nede köylüleri ayaklandıran kürt yanlısı..
  14. senin statün nedir. kimsinki sen bir insanın kafir olup olmadığı konusunda kesin yargıda bulunabiliyorsun. senin gibi insanlar milleti dinden soğutmaktan başka bir işe yaramaz. eğer sen kendinin islami konuda millete öğütler verecek ve açıklamalar yapabilecek seviyede olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. yaklaşımın ve tarzın böğle olmamalı. şeriatın ne olduğunu doğru düzgün bilmeyen bir müslüman senin bu söylediklerin karşısında, seni çok ciddiye alırsa bunalıma girer. korkar. Buda bizim dimizde katiyen yapılmaması gereken birşeydir. unutmayınki İslamiyet hakkında konuşmak, millete vaazlar vermek, kurallarından bahsetmek o insana çok büyük sorumluluklar yükler. Her insan bunu yapamaz. sonuçta sizin burada yazdıklarınızı birçok insan okuyor. bunlar çok hassas şeyler.
  15. tamamiyle aynı fikirdeyim seninle. ayrıyetten dediğin gibi örümcekadamın çizgiromanlarına çok güzel bir hava katan üstün espri yeteneğini, nedenini hiç bilemediğim ve çok merak ettiğim bir şekilde filmde tamamiyle gözardı etmişler ve çok saçma bir şekilde kullanmamışlardır. evet kingpin çizgiromana mafya havası getiren örümcekadamın en sevdiğim düşmanlarından biridir. bir diğer önemli düşmanıda, hatta en büyük düşmanıdır. spiderman in ilk filmindende bildiğimiz yeşilcin (green goblin) dir. gerçek kimliği Peter Parker ın en iyi arkadaşı olan harry nin babası Mr. Osborndur. kendi kurduğu osborn şirketlerinin başkanıdır. gene filminin aksine kingpin gibi yeşilcin inde süper güçleri yoktur. fakat yaşamış olduğu kimyasal kazaa sonucunda şeytani bir yüksek zekaya sahip olan bir deliye dönüşmüşmüştür. kendi icadı ve ölümcül silahlarla donatılmış olan uçan kaykayının tepesinde dolaşarak ortalığa dehşet saçar. ama genellikle çok ince düşünerek ve sabırlı davranarak düşmanını psikolojik olarak yıpratır ve zayıflatır. öldükten sonra yerine yeşilcin olarak oğlu harry geçmiştir. uzun bir süre sonra sebebi belli olmayan bir şekilde çıkagelmiştir. yeşilcin olduğu zamanlarda sürekli olarak konuşup kahkahalar atarken, normal yaşamında çok ciddi, disiplinli ve sinsi bir karaker içerisindedir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.