Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

fullturizm

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    7
  • Katılım

  • Son Ziyaret

fullturizm - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Arkadaşlar 17 kişi görüntülemiş yazdığım konuyu. fakat kimse birşeycikler yazmamış. benim isteğim rap falan değil olumlu veya olumsuz yönlerimi bilmek. cevaplarınızı bekliyorum
  2. Genel Eklemeler: 1. Site Adı: Full Turizm 2. Site Adresi: http://www.fullturizm.com 3. Sitenin Açıklaması: Türkiyedeki turizm mekanlarının anlatıldığı bir site. 4. Sitenin hizmet verdiği alan / dizin: Turizm Neden Öneriyorsunuz Soruları: 1. Sitenin ekleme kriterlerine göre artıları nedir?: Çok hoş bir dizayna sahip ve kullanıcı dostu bir arayüzü bulunmaktadır. 2. Sitenin ekleme kriterlerine gore eksileri nedir?: Şuan site bilgi içeriği zayıf yavaş yavaş içerik çoğaltılıyor. 3. Sizce bu sitenin diğer sitelerden (aynı alandaki) farkı nedir?: Daha düzenli ve her mekan için aynı şekilde tanıtım yapılması. 4. Bu site size neden hitap ediyor veya neden öneriyorsunuz, açık ve net şekilde yazınız?: Bu site benim kendi düşüncelerimi ifade ettiğim ve gerçekten Türkiyedeki hangi mekan olursa olsun çok kısa sürede bu bilgiye ulaşabileceğiniz bir kullanıcı arayüzüne sahip olmasından dolayı insanlara tavsiye ediyorum. 5. Siteyi bir cümle içinde en iyi nasıl anlatabilirsiniz.: Türkiyedeki turizm mekanları hakkındaki bilgilere en hızlı ulaşabileceğiniz sitenin adıdır.
  3. Arkadaşlar daha çiçeği burnunda bir turkish-media kullanıcısıyım. Bende ülkemiz ve insanlarımız için birşeyler yapmak adına bir site kurdum. Sitemin domaini www.fullturizm.com dur. Bu sitedeki amacım Türkiyedeki tarihi, turistik mekanlar hakkında insanlara o yerler hakkında kısaca bilgilerinin sunulması. İnsanlar oyerlere gitmeden önce oraları tanımaları ve bilgi sahibi olmalarıdır. Eğer buda benim memleketimin önemli yeri diyerek yazı gönderirseniz veya burada yazılan yazıda eksiklik var derseniz hemen ilgileneceğimin garantisini veriyorum. Ayrıca siteye üye olmak bende bir şeyler yazmak istiyorum derseniz. [email protected] adresinden bana yazabilirsiniz.
  4. Resim Tahmin Yarışması doğru tahmin ettim ilk denememde! Kazandığım puan 50 Puan!
  5. Resim Tahmin Yarışması doğru tahmin ettim ilk denememde! Kazandığım puan 100 Puan!
  6. Resim Tahmin Yarışması doğru tahmin ettim ve şu kadar zaman aldı 2 -! Kazandığım puan 95 Puan!
  7. Resim Tahmin Yarışması doğru tahmin ettim ilk denememde! Kazandığım puan 100 Puan!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.