Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

umut...

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

umut... - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • İçerik Başlatan

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Hoşgeldin gölge..;)

  2. -http://www.kotuvepis.com/kurk.htm- sonuna kadar izleyin lütfen.ben bu videoyu izlediğimde sinir kirizi geçirmiştim, insanların hayvanda bile bu bulunmayan vahşet duygularını görmek! bir insan nasıl olurda bu kadar cani olabilir! bir bölümü vardı, diri diri üzerinden derisi yüzülen tilki şöyle bir arkasına dönüp bir bakışı vardı, beni öldürdü, hala üzerimden atamadım etkisini. içinde ben yanacak olsam da şükür Allah'ın cehennemin var, yoksa haklar nerede alınırdı haksızlardan, onunla teselli oluyorum.
  3. zamanında sağ sol diye geçleri birbirine düşüren ve sonra sağını solunu toplayıp kimisini öldüren, öldürten, kimisini hücrelerde çürütenler yönlendiremeyeceği artık oyun oynayamayacığını anladıklarını temizleme peşinde. baktı açıkça öldürmeler ölenleri kahramanlaştıryor en güzeli kaza süsü, kaç kişi bu süse kurban gitti, gidecek kimbilir. bıktım artık bu siyasilerinde, devletin de, devlet içindeki dış güçlerinde oyunlarından. oyuncak gibi hepimizle oynuyorlar. biri almış sağı çekiştiriyor biri almış solu sağ sol kim ya, amaç aynı değil mi. biz görüşü ne olursa olsun böyle insanca ve hiçbir sorun yaşamadan günlerimizi geçirdiğimiz insanlarla sandıkda cebelleşiyoruz ya, ne kadar saçma. **********. bize doğruya doğru eğriye eğri diyecek, bizi samimeyetle savunacak ve cevap verecek bir yönetim lazım. değerlerini yitirmiş, üzerine yemin edeceği bir mukaddesatı olamayanlar değil. ama şu da acı bir gerçek ki genelimiz nasılsak öyle yönetiliyoruz ve daha kötüsü genelimiz **** insanlardan oluşuyor. eğitimmmmm..... deyip şöyle bir o insanları yan yana getirmeye çalıştığımda ise bir kör kuyuda buluyorum kendimi. o kadar zor ki insanları eğitmek, çok zor, ****** dışında çok hızlı bir şekilde dejenenerasyon var insani açıdan, yalan dolan üçkağıtçılık, hırsızlık, sahtekarlık, bencillik, kötü duygular besleme almış başını gidiyor, içinden çıkılmaz bir hal, birde bizi güdenlerin işine gelmiyor tabi eğitmek, en iyi kullanabildiklerini neden eğitip kendilerine karşı bir güç oluştursunlar ki. kıymetli muhsin yazıcıoğlu hem iç hem dış güçler tarafından artık oynatılamayacak ve giderek güçlenen bir kesimin lideri olduğundan ortadan kaldırdılar, çok yazık oldu. artık her şeyin, oyunun farkına varmış ve herkeside bunun farkına vardırma çabası içinde olan dürüst bir siyaset adamıydı. Allah mekanını cennet etsin. Bu oalyda vefat eden diğer kişilerinde Allah mekanlarını cennet etsin. en çok da ne beni etkiliyor biliyor musnuz, bir saniyenin bir güne bedel olduğu o soğukta isamil güneş ümitle yardım beklerken neler hissetti, ne düşünüyordu acaba, mutlaka gelip beni bulacaklar diyordu eminim. yazıklar olsun!
  4. umut...

    insanın kuyruğu

    ***** birde merak ediyorum bu maymundan gelip insan beynine kavuşanların beyni giderek evrimleşip tekrar maymun beynine mi dönüşüyor acaba? ******
  5. bende tam da ilk anlamından bahsediyordum. o yüzden diyorum, önce kendimizi eleştirelim sonra başkalarına suç bulalım. yani kendimizi düzeltelim ki seçtiklerimiz düzgün olsun. ama kimse kendisinde bulmaz suçu.herşeyimizi menfaate bağlamışız, dürüstük menfaatimize göre, doğrular menfaatimize göre...çok küçük bile olsa gözettiğimiz menfaat büyük bir haksızlıktır, kimin umrunda.söz konusu biz isek her zaman açık birt kapı var mübah olan. sandıkta hesap soruyoruz güya...biz hesap soruyoruz onlar hesabımızı kesiyorlar. kendine hesabı sormadıktan sonra sandıkta soracağın hesabın ne hayrı olur. kullanılanlar yönetilenlerden fazla olduğundan ve başa kullanıcılar geldiğinden toptan kullanılıyoruz, yönetilmekten ziyade.
  6. herkes önce kendisini karşısına alsın konuşsun hesaplaşsın. onlar öyle, ya biz nasılız? aynen karşımızdakini eleştirdiğimiz gibi eleştirelim kendimizi.bir vatandaş, bir insan, bir anne, bir baba.... olarak....biz neyiz, nasılız? bizi yönetenler ne şimdi nede daha önce gökten zembille inmediğine göre...kısaca "nasılsanız, öyle yönetilirsiniz"
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.