Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Blackseaboy_53

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    10
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Blackseaboy_53 Hakkında

  • Doğum Günü 09-12-1990

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    İstanbul

Blackseaboy_53 - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Blackseaboy_53 doğum gününüz kutlu olsun!

  2. Blackseaboy_53 doğum gününüz kutlu olsun!

  3. Blackseaboy_53 doğum gününüz kutlu olsun!

  4. Blackseaboy_53 doğum gününüz kutlu olsun!

  5. Blackseaboy_53 doğum gününüz kutlu olsun!

  6. Blackseaboy_53 doğum gününüz kutlu olsun!

  7. Blackseaboy_53

    Mavi Ekran

    Bilgisayarı en baştan kurduktan 1 ay kadar sonra oyun ya da video açarken mavi ekran çıkıyo rollbackle aralarda aldığım snapshot lara gittiğim zaman gene aynı sorun oluyo en başa attığım zaman sorun kalkıyor. mavi ekran çıkıp reset attıktan sonra 1 video izleyebiliyom ancak başka bi video ya geçtiğim zaman gene mavi ekran Sistem bilgileri AMD 6400+ Geforce en8500 GT 2 GB ram Şimdiden teşekkürler!
  8. Gerçekten sorunun tam anlamını kavrayamadım ama araştırıyorum. Sende araştırırsan sevinirim.
  9. Her defasında yaratıcıyı, yaratılanla karıştırıyorsun. Kıyam binefsihi: Allah hiç bir şeye muhtaç değildir, herşey O'na muhtaçtır. Muhalefetün Li'l-havadis: Allah yarattıklarından hiçbirine benzemez. (senin görüşlerinden bahsediyor ) Bizler için eşleride arkadaşlarıda ana babayıda o uçsuz bucaksız duygularımızıda O yarattı. Onun senin dediğin gibi muhabbete de ihtiyacı yok. anladığıma göre sen Allah'ı epeyi yanlış tanımışsın.
  10. yapılan iyiliğe verilen karşılık ''mükafat'' ; işlenen kötülüğün karşılığı da cezadır. Allah' ın emirlerini yerine getiren, yasak ettiği şeylerden sakınan ve insanlara iyilik yapanlar dünyadaki imtihanlarını kazanmış olacak ve karşılığında kendilerine büyük mükafat verilecektir. Herkes dünyada yaptığının karşılığını ahirette eksiksiz olarak görecektir. Yüce Allah şöyle buyuruyor: '' Kıyamet günü doğru teraziler kurarız: hiç kimse, hiç bir haksızlığa uğratılmaz.'' Enbiya suresi 47. '' Kim zerre kadar iyilik yapmışsa onu görür. Kim de zerre kadar kötülük yapmışsa onu görür.'' Zilzal suresi 7-8. '' İman edip iyi, yararlı işler yapan kimseler cennetlik olanlardır; onlar orada ebedi kalacaklardır'' Bakara suresi 82. '' Orada onlar için diledikleri her şey var ve yanımızda fazlası da var '' Kaf suresi 35.
  11. Tam olarak anlamadım sorunu biraz daha açarsan sevinirim?
  12. yarattığı kulunun onu tanımaması ve bilmemesimi gerekir? O na inanan var diye başka inananlarda olmasınmı? O benzersizliği ve bilgisiyle yüceltilmemesimi gerekir? Zamanı geldiğinde amirlerine hiç olamayan vasıfları yükleyip o amire(amirlerimize) iyi yağ çeken bizler değilmiyiz? kişilik kompleksi insanlar için geçerlidir. O yaratıcının daha yüksek sıfatları vardır. egosu olduğunu sana kim söyledi ki sen O nu egolu görüyosun kusura bakma ama sen kendin Tanrıyı aciz gibi görüyosun Haşa O aciz değildir. Aciz olan biz insanlar ve diğer yarattıklarıdır. sen nerden öğrendin bizlerin öyle bi mantığa inandığımızı?
  13. dediğinden bişey anlamadım ben tetiği çekenle ilgili öyle bişey demedimki nerden nereye çektin konuyu kusura bakma ama soracam amacın ne?
  14. İnsan maddeten ve manen en güzel şekilde yaratılmıştır. Ancak sadece vücudu itibariyle bir hiçtir. Fakat insan, Allah' ın verdiği kabiliyetlerle şu haşmetli kainatın bir seyircisi; yaratıklara bakıp yaratana inanan; her yaratığı, ilahi bir mektup gibi okuyan ; İslami terbiyeyle üstün bir makama varan; bu gerçekleri anlatan şerefli bir mahluktur. İnsan şu kainat sarayının aziz bir misafiridir. Ev sahibine itaat ederse rahat eder( ne de olsa kalplerdeki imanı bilen Allahtır. filistinde olanlara gelince şer dahi olsa her işte bir hayır vardır. Allah kullarını varlıklada yokluklada test eder.) Zaten görülüyorki, itaat eden de etmeyen de gidiyor. Elbette ki zalimlerle mazlumlar mahkemeye gider. Orada zalimler cezalandırılır, mazlumlar mükafat görür. ( ALINTI ) Bunların neticesinde İnsanın yaratılışındaki amaç bizleri yaratan ve yaşatan Allaha inanmak ve Yüce varlığını iyi tanıyabilmektir.
  15. O öyle bir yaratıcıdır ki eşi ve benzeri yoktur. Senin ve benim bilmediğim pek çok şeyi elbette o biliyor.Şüphesiz O nun merhameti pek çoktur. Düşünsene bi tetiği çeker çekmez bi israilli askerin taş olduğunu o zaman kim tanrıyı inkar edebilirdiki ya da onun güçsüz olduğunu kim söyleyebilirdi. Ancak filistinliler sabrla israillilerde eline geçen güçle sınanmaktadırlar. Şu bilinmelidirki Allah kullarını varlıklada yokluklada test eder.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.