Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ÜLGEN

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    15
  • Katılım

  • Son Ziyaret

ÜLGEN - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR.
  2. ben böyle noktayi koyarim diosun Polyanna´nin erkek versiyonu arkadasim benim 14906[/snapback] ne demenli bu dünyada yasayan her canlının nası nefes aymaya iytiyacı varsa kardeşinde kardeşe ihtiyacı vardır komsu komsunun külüne muhtaç olması kadar gerçek diyom 14910[/snapback] ŞEHİTLER SENİN KARDEŞİN DEĞİL GALİBA. KARDEŞİN VARSA BİR DÜŞÜN O ÖLÜNCE KİMİ KARDEŞ BİLİRSİN.
  3. SEN kürt KARDEŞİNE İŞ VER ARKADAŞ UMARIM FİKİRLERİN SABİT KALIR YÜZÜNÜ KARA ÇIKARTMAZ ÖZ KARDEŞLERİN
  4. ANLATTIĞIN ANI GERÇEK DEĞİLDİR ATATÜRK Ü TANIMIYORSAN İNANABİLİRSİN UYDURMA ÇIKARCI BİR KURGU.
  5. biz de örtmüyoruz açıkça Türk sorunu var diyoruz. bir sorun varsa bu bütün Türk vatandaşlarının sorunudur diyoruz. ayrımcılık yapmadığımız içindir doğrudur kovuyorlar. 15028[/snapback] EVET TÜRKLERİN SORUNU kürtler HEPSİ ****** SORUN KALMAYACAK. TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR.
  6. ÜLGEN

    TÜRKLÜK

    HİÇ ALINMADIM BİŞEY DAYATMAYA ÇALIŞSAM KANITLAR SUNARDIM AYRICA BATIL İTİKATLI DA DEĞİLİM ASLA .SÖYLEDİĞİM ŞEY O KADAR ÖCÜ BİR ŞEY DEĞİL ŞU AN SENİN MEDENİ OLARAK NİTELEYECEĞİN MİLLETLER IRKÇILIĞIN ZİRVESİNDE BİRAZ DAHA DİKKATLİ BAK YADA BAKMA SENİN BİLECEĞİN BİŞEY. TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR...
  7. ÜLGEN

    TÜRKLÜK

    kim ne derse desin, benim, ulusuma bagliligim, her zaman dinen ötedir. Cünkü Türk´ün zaten bir dini vardi ve ben ona saygiliyim. kanla kabul ettirilene degil. Bu, tarihi incelememden sonra ortaya cikmis bir gercektir. Bunu da tüm yorumlarimda acikca belirtmisimdir. Ama irkcilik ise karsi oldugum bir kavramdir. saygilar 13691[/snapback] Tüm kalbimle bu yazdıklarının altına imzamı basarım canuğur saygılar... 13707[/snapback] IRKÇILIĞIN NESİ KÖTÜ 13777[/snapback] Sen bu soruyu ciddi ciddi soruyor musun,yoksa şaka mı yapıyorsun?Cevabım ona göre olacak... 13797[/snapback] YO BU BİR KİNAYE SORU SORMUYORUM SORDUĞUMDA NELER SÖYLEYECEĞİNİ BİLİYORUM SENİN FİKİRLERİN (TABİ TÜRKSEN ) YAKINDA DEĞİŞECEK AMA BENİM FİKRİM ASLA DEĞİŞMEYECEK.
  8. IRKÇI OLMAYAN KÜRDOFİL ARKADAŞLARINA SOR BEN TAKİP EDİYORUM
  9. ÜLGEN

    TÜRKLÜK

    kim ne derse desin, benim, ulusuma bagliligim, her zaman dinen ötedir. Cünkü Türk´ün zaten bir dini vardi ve ben ona saygiliyim. kanla kabul ettirilene degil. Bu, tarihi incelememden sonra ortaya cikmis bir gercektir. Bunu da tüm yorumlarimda acikca belirtmisimdir. Ama irkcilik ise karsi oldugum bir kavramdir. saygilar 13691[/snapback] Tüm kalbimle bu yazdıklarının altına imzamı basarım canuğur saygılar... 13707[/snapback] IRKÇILIĞIN NESİ KÖTÜ
  10. ÜLGEN

    TÜRKLÜK

    ARKADAŞ OĞUZ KAĞANLA TÜRKÇÜLÜK YAPMIŞSIN GÜZEL DE N.F.K LE DE TÜRK DÜŞMANLIĞI YAPMIŞSIN 13586[/snapback] anlamadim Necip Fazil türk düsmani mi? 13671[/snapback] NECİP F. K ARAP MİLLİYETÇİSİDİR HER FIRSATTA TÜRK DİLİNİ AŞŞAĞILAYIP İSLAMİYETTEN SONRASINDA DİLİMİZİN ZENGİNLEŞTİĞİNİ FALAN ZIRVALAR TÜRKTEN ÇOK ARAP GİBİ DÜŞÜNÜR .İSTERSEN ARAŞTIR. N.F.K TÜRK DÜŞMANLIĞI YAPMIŞSIN LAFI YANLIŞ SANA KARŞI BİR TAVIR DEĞİLDİ AFEDERSİN.
  11. kardeşim bu degerli katkılarından dolayı sana teşekkür ederim.TÜRKİYENİN neresine giderseniz gidin hep milletimiz bu pisliklerle karşı karşıyadır.Büyük şehirlerimizde halk artık dışarı çıkamamakta.Eninde sonun da bu işlerinde sonu geleceğini umut ediyoruz gelmesede zorlada olsa getirilecekti.aziz milletimiz her zaman bu tip sorunlarla karşı karşıyadır bundan önce ermeniler vardı şimdi ise başımızda bunlar musallat oldu nabalım bizimde makus talihimiz bu. biz onlara kardeşçe yaklaşsakta onlar bizi her an sırtımızdan hançerlemeye hazır durumdalar.Tabi istisnalar hariç bu yazıda dikkatimi çeken diğer noktaysa sorunun aslında batıya yerleşenleri yarattığı terör örgütü şuan bu koca devlete hiç birşey yapamazlar ve bunun bilincindeler zaten 5 bin çapulcuyla bu aziz millet başa çıkamayacaksa tok olması dAha iyidir.ŞUan büyük şehirlerdeki tüm pisliğin sorunu bunlardır yasa dışı pis ne iş varsa bu insanlar bu işi üstlenmişlerdir.Ama dediğim gibi bu millet çok kahraman yetiştirdi ve halada yetiştirebilecek kapasitede eninde sonunda hainler ekmeği yetikleri yerden kurşunuda YİYECEKLER BUNDAN KİMSENin şüphesi olmasın EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN 9448[/snapback] HÜMANİZM SAÇMALIĞINA KANMIŞ TÜRKLER BİR GÜNLÜĞÜNE ŞUURUNU AÇIK TUTSA BÜTÜN BU REZİLLİKLERİ GÖRECEKLER TÜRKE TÜRKTEN BAŞKA DOST YOKTUR kürtle BU ÜLKENİN KANINI EMEN ASALAKLARDIR.
  12. ÜLGEN

    TÜRKLÜK

    ARKADAŞ OĞUZ KAĞANLA TÜRKÇÜLÜK YAPMIŞSIN GÜZEL DE N.F.K LE DE TÜRK DÜŞMANLIĞI YAPMIŞSIN
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.