Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

YARASA

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    696
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    4

YARASA son kazandığı tarih 17 Kasım 2009

YARASA en çok beğeni kazanandı!

7 Takip eden

YARASA Hakkında

  • Doğum Günü 01-01-1910

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    İzmir
  • İlgi Alanları
    Sorgulamadan ve düşünmeden kabul eden insanlara bir soru işareti kazandırmak

YARASA - Başarıları

Yetkin

Yetkin (10/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Başlık ve İleti Makinesi Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

224

İçerik İtibarınız

  1. YARASA doğum gününüz kutlu olsun!

  2. Nice mutlu yıllara, her şey gönlünce olsun...

  3. YARASA doğum gününüz kutlu olsun!

  4. HADDİNİ BİLMEDEN Orgeneral'e had biçmeye kalkanlar bilmezlermi ki BDP denilen parti ile PKK denilen terör örgütü arasında bir fark olmadığını? Bizden daha iyi bilmeliler oysa Rahatsızlıklar bile haddini bilmek konusunda herşeyin göstergesidir...
  5. Bir insan ne tartıştığını bilmezse, okuduğunu anlamak yerine bazı değerlere gözü kapalı saldırmaya çalışırsa böyle olur: Biz ne demişiz? Ama arkadaşımız ısrarla ne diyor? (gözü kapalı okuyor sanırım) Halbuki bir tane milliyetçi yazımı göster diyorum, cevap yok Bana bir tane, beni suçladığın anlamda "bir ırkı başka bir ırktan üstün gördüğüm" yazımı göster diyorum, cevap yok... Ama bütün bu yazdıklarımdan sonra şunu diyebiliyor ise: Adama, "kardeşim yazılanları oku, ne bahsettiğimizi bir anla, farkı öğren ondan sonra tartış" deriz. Ancak tıpkı Taraf gazetesi gibi bir misyon yüklenmiş bir kimsenin yazacaklarını şimdiden tahmin edebilirsiniz. Taktiri okuyucuya bırakıyor ve bu tartışmayı kendi adıma sonlandırıyorum. Lafımıza bakmadan, içeriğini anlamadan, her başlıkta yaptığınız gibi konuyu aynı yere getirip, (1) ulus anlayışını, (2) Türk Silahlı Kuvvetlerini ve (3) Atatürk ilkelerini yıpratıcı propaganda fırsatı buluyorsunuz! Yukarıda "Gecekuşu" arkadaşımız çok güzel bir noktadan yaklaşıyor tartışmaya ve "...ci" leri bırakın diyor... Ve ertesinde gelen yazıya bakın!
  6. Bu ülkede demokrasi var ve herkes fikirlerini hür bir biçimde ifade edebiliyor! İran'da değilsiniz! Biz o dumanın ne olduğunu iyi biliyoruz! O duman bu ülkeyi bölmeye çalışanların dumanıdır, bu duman Atatürk devrimlerini ve ilkelerini kabullenemeyenlerin dumanıdır. Ve her ne hikmetse bu duman son zamanlarda artmıştır! Biz bu dumanı hiç inkar etmedik, Şeyh Saitlerden beri var bu duman!!! Ve ben o dumanın biteceğine de inanmıyorum. Dış güdümlü olarak arada bir artar o duman, arada bir azalır. Sorun bu mu? Sen öyle de o zaman gönlün ferah olu... Derdin bu olsun be Daha önce de sordum yine soracağım. Bana bir tane milliyetçi yazımı göster! Ondan sonra suçlamana devam et! İçi boş suçlamalara karnı tok bu forumu okuyanların! Evet son çırpınışlar, son saldırılar. Bu düşünce ve bu düşünce insanını şimartan güç sona ermek üzere... Lafımı ciddiye almıyorsan yazmazsın.... "Atatürk milliyetçiliği" ile senin bizi suçladığını SANDIĞIN "Türk milliyetçiliği" farklı şeylerdir... Kaçıncı kez söylüyorum: bu farkı önce öğrenip ondan sonra tartışın!
  7. neden her ama her başlıkta laf sözde Kürt sorununa getirilir? Kürt milliyetiliği yapanlar buna karı çıkanları milliyetçilikle suçlar?

  8. Ya ben okumaktan bıktım siz tekrarlamaktan bıkmadınız bu içi boş propaganda laflarını... Arkadaşım, ulusal anlamda Türk kimliğinin ne olduğu 50 defa tartışıldı bu forumda. Hala aynı bayat cümlelerle anlamsız kaos yaratmaya çalışmayın! Neye kime hizmet edersiniz anlamam ki (Ahmet Altan gibi)... Kim bu ülkede milliyet anlamında sadece Türkler vardır diyor? Kim diğer ırkları, halkları saymıyor? Bu ülkede kaç tane arı Türk var? Yüzyıllardır birbiriyle kız alıp vermiş, iç içe kardeşçe yaşamış bu ülkede? Lazı, çerkezi, kürtü, arapı... Arkadaşım anlayın ve tekrarlamayın, tekrarlatmayın artk yahu! Türk kimliği, havasını soluyup suyunu içtiğin, sınırları içinde yaşadığın TÜRKİYE ülkesinin vatandaşlarının ortak adıdır! Nüfus cüzdanında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yazar! Ne istediğinizi bile bilmiyorsunuz bir durup düşünün ya! Bundan gocunan, mutlu olmayan varsa ülkeyi bölmeye çalışmak yerine (benin tabirimle birilerine hizmet ve yalakalık etmek yerine) kendine başka ülke arar! Ben çerkesim, ama Türk vatandaşıyım. Aile içinde, arkadaş ortamında Çerkesce konuşmak ne yasak ne utanılacak bir şey! Eğitim dilimin Türkçe olmasında gocunacak ne var? Ben Şeyh Sait gibi vatan hainlerinden itibaren bölücülük yapmamışım, ayrılıkçılık yapmamışım. Bu ülke adını tanımışım, bana neden kimse karışmıyor çerkesce konuşmak olunca? Neden ben ayrı bir bayrak açmıyorum? Ben açlık çekince neden isyan edip dağa çıkmıyor, kendi kardeşime kurşun sıkmıyorum??? Yıllardrı her halktan komşumuz oldu arkadaşımız oldu hiç bir sorun yaşamadık etmedik. Nereden çıkarıyorsunuz bunları? Kim neden empoze ediyor bi düşünün ya! Ahmet Altanmışmışmış... Ulusal kimliği yıkmak için vermişler ağzınıza bir sakız, çiğneyip çiğneyip aynı balonu patlatırsınız! Neymiş Türk miliyetçiliği, halkları tanımamamk bilmem nee...! Vazgeçi arttık anlayın ! Bu kadar mı zor yoksa para mı alıyorsunuz bu iş için anlamadım gitti ... Ne bu forumda ne başka yerde Türk milliyetçiliği yapan yok, her başlıkta alıyor başını gidiyor Kürt milliyetçiliği... Eleştirenler daha milliyetçiliğin tanımını bilmiyor, konuşan konuşana... Her başlıkta aynı laflar... Yahu bi durup düşünün arkadaşlar. Milliyetçiliği kim yapıyor bir düşünün. Bir kez düşünün farkı görmeye çalışın yahu!
  9. Nasıl oluyormuş o? Eeee ne var bunda biraz Atatürkçülük ve fikirleri hakkında bir şeyler edinin
  10. Arkadaşım, kendi özümü inkar edecek ve GOOGLEda çerkes alfabesi yazarak birşeyler bulamayacak kadar da cahil değiliz! Alfabesine gelince, Çerkesce, 1927'ye kadar Arap alfabesini, 1927-1937 arasında Latin harflerini, 1937 den sonra da Kiril (Rus) alfabesini kullanmıştır. Kürtçede de aynı özellik vardır. Bir alfabe vermek zor değildir! Lord Curzon, Lozan anlaşmasında "ben onlara bir alfabe verdiğim gün görürsünüz" demiştir! Okuyun, tavsiye ederim...
  11. Bana bir tane böyle dediğim yazımı göster... Çok merak ediyorsa söyleyeyim: Ben milliyetçi değilim arkadaşım, sadece Kürt milliyetçiliğine ve bölücülüğe karşıyım! Eğer yorumlarımı anlamış olmak için okusaydın bunu kolaca çıkarırdın. Bana bir tane yorumumu göster TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ yaptığım! Öyle havadan konuşmayalom lütfen... Senin kızının başına ve ya kız kardeşinin başına gelmiş olsa sen ne hissederdin? Önce bir vicdan sorgulaması yapın kendinizde. Göreceksin ki, beceriksiz politikayı yapanlar bir taraftan masumları öldürenlerin hakkını savunup, bir taraftan da "acımız sizin kadar büyük" diye yalanlar savuranlar, hatta yetmezmiş gibi, örneğin bu başlık altında akıldan, vicdandan, mantıktan uzak yazı yazanlardır! Benim de kızdığım, demokrat geçinen(!) insanlarımızın bu demokrat maskelilere prim vermesidir... Argümanı getiren ben değilim farkındasın? Önce bir neyi savunduğunuzu anlayın, sonra argümanınızı tartışırız!
  12. E bu daha kötü... Bu çelişkiyi bi zahmet sen açıkla Yahu neymiş bu Kürtler? Türkiye'nin her yerinde varlar, devletin her kadamesinde varlar ve hala eziliyoz da eziliyoz! Kürt kökenli kürt milliyetçileri yetmiyormuş gibi Türk kökenli Kürt milliyetçiler de türemeye başladı Sebebini anlayabiliyorum. Demokratik sandığınız görüşünüz sizleri sözde "ezilen" kürt halkının yanında olmaya itiyor. Sonuç ne? Bir bakıyoruz ki demokratik ve sosyalist geçinen "Kürt kökenli kürt milliyetçileri"nin yanı sıra, Kürt bile olmadığı halde "kürt milliyetçileri"... Ya hepsini bırakın bir kenara, siz açlıktan ölseniz (daha doğrusu öldürülseniz, aç bırakılsanız) ve size uydurma bir sorun empoze edilse açlığınızı unutup kavga dövüş gidersiniz... İşte neden adam olamadığımızın bir küçük tablosu size... Ortada ölüm var ölüm! Ölen bir insan! Gencecik bir kız! Kız kardeşinizden düşünün yahu! Yok yere bir saldırı ile öldürüldüğünü düşünün, insafınız bu kadar mı kurudu!!! Bu ölüm üzerinden bile mi beceriksizce politika yaparsınız? Ve hala lafı, forumun her başlığında olduğu gibi evirip çevirip uydurma sorunlara getirip Kürt milliyetçiliği yapıyorsunuz! Yeter! insaf! Şu yoruma bak yahu: Yalanmış, oyunmuş!!! Kürdüm diyor işte! Ve işinize gelmiyor! Bu kadar basit işte masum bir insanın hayatı!
  13. Ben de tam diyordum ki nerede bu DEMOKRAT GEÇİNEN Kürt milliyetçileri Arkdaşım ben çerkesim. Çerkeslerin de alfabesi yok!
  14. Asıl art niyet 40 yıllık ŞIH'ın ŞIX olmasıdır. Lütfen görelim! Kanda ayrılıkcılık olunca H'ler de X olur KS'ler de... Arkadaşım hala anlamadın sanırım. Bizlerin kullanma derdi nedir, onların kullanma derdi nedir tekrar bir düşünelim...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.